Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar süredir psikiyatrik ilaç kullanıyorsunuz?
Hocam lütfen cevap yazın. aşırı derecede kaygı bozukluğum var ve aşırı derecede deprasyon var çok mutsuzum hiç birşeyden zevk alamıyorum hayatım altı üst olmuş gibi geliyor 4 yıl önce kaza geçirdim 4 yıldır evden çıkamıyorum deprasyondna uyku uyuyamıyorum. pikiyatir doktoruna gittim selectra 50 mg buspon 5 mg bir ilaç daha vardı ismini unuttum bunları verdi 3 ay kulandım hiç bir işe yaramdı sonra selctra yı 100 mg çıkardı yine bir değişiklik olmadı sonra ilaçları değiştirdi sulinex xr75mg - cedrina xr50mg - buspon 5mg verdi cedrina xr 50 mg içtim çok uyku baş dönemsi yaptı üstüne diğerlerinide içtim 2 gün sersem giib oldum bidaha da içmeye korktum bu ilaçlar hakında ne düşünüyorsunuz bana bir yardım edin hocam ne yapayım ben
İki senedir Zeldox, Misol, kullanıyorum. Üç aydan beri de Solian+Cedrina eklendi bunlara. Şu sıralar bende OKB olduğunu düşünüyorum. OKB ilacıda isteyeceğim doktordan.
Benim de aşırı anksiyete ve major depresyon 18yasından beri Paxera 40 Dideral 40 tranko buskas kullanıyorum ama anksiyete hep aynı sadece kriz geçirmiyorum nötr durumdayım ne iyi ne kötü doktor arttıramam dozu bilişsel tedavi al dedi
mesele ne kadar zaman ilaç kullandığın değil... dostum hayatında birşeyler düzelmezse çevrendeki dangalak insanlar sana kötü davranıp sinirini bozarsa ve bu lanet düzen değişmezde emin ol ölene kadar ilaç kullanırsın emin ol...
İki senedir Zeldox+Misol, üç buçuk aydır da ek olarak Solian+Cedrina kullanıyorum. Kafamdaki sesleri engelliyorlar mı peki? Hayır. Niye içiyorum onu bile bilmiyorum. Belki biraz daha normal olurum ümidiyle heralde...
İlaç değiştirsem şimdi bir iki ay etki etme süresi bekleyeceğim yine.
İlk kez 2018 de lustral kullandım, 1 ay içtim bıraktım. Daha sonra beş aya yakın abizol ve desyrel kullandım ve onları da bıraktım. Çok kötü oldum ve iki yıldır değişik ilaçlar kullanarak tedavi görüyorum. Şu an abizol, sulinex xr ve ketya xr kullanıyorum. İlaçlarımdan memnunum.