Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden bu dönem özürlü maaşımı alamadım?

slm özel Kalem abla yardım edemısınız bana

kalem abla özürlü maaşi martda verilmedi bana gelir gider testi yapıldı derdiğin gibi olduda birşey sorucakdım sana e devlet den geleni sana yazıcam da ya irleyde 2022 maaşim kesilirmi sence bir bilgi ver başvurdum derdiler alıcak

dava tarihi 09.06.2014ve karar tarihi 25.09.2014 ve kararın niteliği kabul dava vesayet ve esas no 2014.769 esas ve karar no 2014.1133 ve mahkeme kararına itiraz etdik derdiler zihinsel engelli oldugundan dolayı yaşı 18 birtimiş bile olsa annesi özürlü maaşini alır evlatdının ihtiraclarını karşılar şimdi kalem abla ben bu eylül kaçında mahkemere çağiracaklar annemi ve beni hakım katip ben şunu sormak isdiyem karar vasısım annem olmasa da ben kendim alamazmıyım maaşimi zihinsel engelli oldugumdan yaşımda buyuk ama ben ne den alamıyam maaşimida annem karar vasisi olarak verili sence katip hakim kararda annemi vasi olarak vermemesi için ne yapmalıyım annem diyi sen kendin al ama ne yapmalıyımki sence abla annem diri get sen al özürlü maaşini diri senin maaşin o ölene kadar alacak metin kaçmaz zihisel engelli ve annesi karar vasisi verilmiş bu durumda gereken yapılması gerek mahkeme açılacak eylül 2016 gelecek annesi özürlü evlatdı raporunuda getirecekler ona göre karar verilecek belki yeni aldı ama rapor verildi ama karar vasisi mahkeme için belki tekrar psikiyatda gidebilir derdiler nere giderim abla yeni rapor verildi sence mahkeme çok surermı sonuç ne olur annem diri sen karışma ben konuşayım bakalım yapalarmı yapmazlarsa ben alıyım sana maaşini veriyim

% 40-69) Engelli Aylığı = 979, 77 TL ( 1 aylık miktar 326, 59 TL)
bu kadar maaş alıdım abla ben şimdi martda yatırılmamış maaşim martda getdik ptt ye derdiler yatırılmamış kesilmiş maaşin getdik derdiler haziranda alıcaksın hem hazıran daki maaşi ve hemde martda maaşınla beraber 2 maaşin alıcaksınız derdiler gelir gider testi yapıldı ve raporum yeni geldi ankaraya karbule dildi böyle derdiler ve e devletden bana sadece şunlar geldi başka yok

özürlü maaşimi annemın üstüne oldugundan annemle beraber alıcaksiniz derdiler karar vasisi annen verilmiş derdiler alıcak senin maaşin vericek annen öyle derdiler

Gelir Testi Bilgileriniz
Başvuru Tarihi Başvuran Kimlik No / Ad Soyad Gelir Tespit Sonucu Vakıf Adı Vakıf Adresi Vakıf Telefon No
26/02/2016 G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar) PALANDÖKEN Hükümet Konağı-Palandöken Kaymakamlığı 0 442 233 44 08 ve 2022 Yardımı Grubu
Yardım Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Toplam Ödeme Tutarı Vakıf Bilgisi
Engelli Aylığı 13/03/2001 04/12/2015 916,53 TL ödeme çekildi Devam Ediyor 24.299,78 TL PALANDÖKEN-ERZURUM Hükümet Konağı-Palandöken Kaymakamlığı Tel No: 0 442 233 44 08

25/09/2016 eylülde mahkemeye gideceğiz değilmi kalem abla karar vasisim kaldırılacak inş annem diri sen alıcaksın maaşin annem bunu bana yaparsa haca nasip olur amin yoksa bacılarım özürlü maaşimi elimden alılar bana bakmazlar kapıra atalar zaten bakmılar annem bakıyor bacılarım bakmı bacılarımdiri bakmak zorunda değilir eli ayakgı tutu psikiyatra söyledim derdi abla değiller onlar kardeşlerine bakmılar ne söyluler özürlü üzüler kafara tarka üzüle fenç yatalak ola diye yapılar özürlü kardeşlerin neler dirler allah onları islah etsin diri doktor sen üzülme metin boş ver ben ne derseler artık umusamıyam özürlülük allahdan gelen şükürler olsunamin

kalem abla özürlü maaşimi alınca hazıranda babamın mezarlığını yapdısam fidanlık dikdisem olurmu karbul olur değil

sarasota abi sana mesaj yazdım göndedim bakamısın cevap gönder bana

slm kalem abla haziran2016 engelli maaşları mayıs yatırlımı arcep sorucakdım ramazan ayı gelidiye mayısdamı verilecek kalem abla açık lisesi için kayıt yapacam düz sınavlarına giriyem ama mart ayında maaşim verilmedi benim yatırılmadı ptt getdik derdi yatırlmamış martda alamadım derdiler mayıs 2016 veya yatırıla bilir senin maaşin haziran 2016 alınacak olan maaşlar mayıs ayında verilir derdiler ve açık lisesi kayıt yarın başlıyor 40 tl param yok mağdurum ve internet uydunet faturam gelmiş 2 tane 80 tl fatura mayıs da fatura gelecek 40 tl internetim fatura benim ama maaşimi alamadığımdan dolayı martda 2016 ve derdiler mayıs 2016 verilir kesin herkeslerin hazıranda verilecek olan 2022 özürlü maaşları hazıran ayında verilide ama ramazan ayı geli diye mayısda 2016 verile bilir ve kalem abla zordayım dardayım martda alsadım böyle olmazdım ve aslında annem alı maaşimide annem diri evlatdım getdim ptt derdiler maaşi kesilmiş başvurduk onaylandı ama martdın geçmişdi martda alamadığım maaşi mayıs ve hazıranda verilir değilmi noksak eksık verilise ptt den ne yapmalıyım maaşim kalem abla sana birşey sorucakdim 2017 ygs lys müracat edicem ösymeden neler gerekiyor bilgi verimisin ben zihinsel engelliyim raporum var 2 yıllık atatürk üniversitesi hangi dalları bölümleri bana iyidir bilgi verimisin birde birşey sorucakdım facebook siteniz varmı kalem abla facebook siten olursa daha iyi facebook dan özelden sorularımız olur yanıtlasan seviniyiz ve 2022 engelli maaşini annem diyor ptt çalişanlar derdi postacı getisin eviniz bunun için dilekçe veriniz annende gunahdır yorulmasın özürlü maaşim eve getirilmesi verilmesi için neler yapmalıyım dilekçe yazın diriler o nasil olacak ve ekpss 2017 zihinsel engelliler için öğretmen sınavları oluyor ben liseyi birtimiş olacam ben ekpss zihinsel engelliler öğretmenlik sınavına başvusam olurmu zihinsel engelliyem sordum bir bilgi verisen çok seviniyem

kalem abla vakif derdiki ne derdin varsa kalem abla ya yaz facebok sitesi açsın bizede vakifa söyler sana yardım ederiz annen bacın sana karışısa birşey yapılarsa sen kalem ablaya numaran ver arasın senle konuşsun birşey olursa kalem ablaya yaz kalem abla ayar vakifdan aile sosyal politikilardan gelir bakarlar bacın annen sana kötü davranı dirisen se o zaman kalem ablana yaz bize haber gelir ilgileniyiz senle sen numaran kalem ablaver arasın konuşsun senle derdiler numaram 0536 646 76 58kontorum yok kalem abla arasan seviniyem sana nasil ulaşacam kalem abla facebookdan

@Kalem abla bu forumda üye adimi şifremı devamlı unutuyam üye adımı şifremı e posta hotmailimi göndersinler unutmuyum admıne sesleniyem ve m.2525_2525_@hotmail.com ve bu foruma üye oldum metin_2525 adında varsam eğer şifremi göndesinler beklerim ve yeniden üye oldum ve kalem abla bir şey sorucakdım 2016 olan (% 40-69) Engelli Aylığı = 979, 77 TL ( 1 aylık miktar 326, 59 TL) maaşida bana kesilen maaşimla vardı ya gelir gider testi yapıldı bugun engelli maaşimi postacı eve getirdi verdi ve şu kadar verdi2022 Yardımı Grubu

Yardım Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Toplam Ödeme Tutarı Vakıf Bilgisi

Engelli Aylığı METİN KAÇMAZ - 13/03/2001 ödeme henüz çekil di 1.675,11 TL ödemeniz hazırdır Devam Ediyor 24.299,78 TL PALANDÖKEN-ERZURUM Hükümet Konağı-Palandöken Kaymakamlığı şimdi ben birşey sorucakdım kalem abla 2022 Maaşı 2016 eylül Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları ne kadar bana verilecek sorucakdım kalem abla bilgi verimisiniz lütfen

Engelli maas Mart 2018 de nekadar oldugunu bilen var mı acaba bir site var açıklandı yazıyor

@Kalem abla bana yardım edemısın ?Gelir Testi Bilgileriniz

Başvuru Tarihi Başvuran Kimlik No / Ad Soyad Gelir Tespit Sonucu Vakıf Adı Vakıf Adresi Vakıf Telefon No
26/02/2016 Metin KAÇMAZ G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar) PALANDÖKEN Hükümet Konağı-Palandöken Kaymakamlığı böyle yazıyor ve 2022 Yardımı Grubu Yardım Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Toplam Ödeme Tutarı Vakıf Bilgisi Engelli Aylığı 12/03/2001 1.132,98 TL ödeme çekildi Devam Ediyor 32.375,47 TL PALANDÖKEN-ERZURUM Hükümet Konağı-Palandöken Kaymakamlığı Tel No:

ve ben 2018 ocak ayı 1. maaş alıcakmıyım hayır alamıyacam değilmi çünkü ben aralıkda aldım postaneden ve mart ayında alıcam değilmi mart 2018 3. ayında değilmi bilgi verirseniz çok seviniyem

allah razı olsun amın emegı gecen her kesten sendende kalem ablam

martta fark oluyor başka hangi ayda fark oluyor söylermisiniz

2018.mart haziran dönem maasları.belli oldumu zam varmı kalem abla kalem abla bizim eve geldiler aile sosyaldan maaşin kesildi red edildi diye bir cevap verdiler tekrar getdim gelir gider testi yapıldı derdi senin kesilmedi kardeş alıcaksın zam olur belki takip et

kalem abla facebook hesapbın olsun sana facebookdan duvarına sayfana veya özelden yazalım lütfen haca nasip olusun amin birde birşey sorucakdım annemın raporu var yaşlılık maaşi alamaz değilmi ben maaş aldıgımdan dolayı annem alamaz zaten ve annem babamın dul maaşini alıyor sgk dan alamaz ben böyle biliyem doğru değilmi ve annem bakım parasıda alamaz başvurmuş dem

işler bakım maaşi verilmez oğluna sadece engelli maaşi 3 aydan 3 ara alır demişler ve sgk dan bacım başvursa anneme bakım maaşi alımı alamaz değilmi annem zaten dul maaşi alı bacım anneme bakım maaşi alamaz değilmi tamam bende öyle bilidim zaten sordum size tşkürler ve hastanere bakılmaya getdim yeşil kartım sonlandı kaymakama sordum derdi olamaz öyle maaşin devam yeşil kartım devam sgk sosyal guvencen var onu kapatdır düzelir maaşin engelli maaşini alıcaksın birde ben üniversite okusam burs parası ne kadar verilir maaşim kesilirmi yurt kalmıyacam evde ailemle yaşıyam engellilere burs parası nekadar verili bilgi veriniz tşkuler

bir sitede 2018 maaşları zamlarıla açıklandı doğrumu ben pek inanmadım yanlışlıkda olur belki özür dilerim

kaymakamdan derdiler metin kardeş siz mart ayında lıcaksınız ocak da değil aralıkda çekdiniz maaşiniz takip edin aralık da alan ocakda maaş alamaz mart 2018 ayında lıcaksınız ben de böyle dedim aralıkda aldım postaneden çekdim ocakda alamam zaten mart 2018 de alıcam kaymakamda çalişan abla derdi ocakda maaşin alıcaksın dedim abla aralıkda aldım ocakda alamam martda alıcam ben derdi tamam kardeş ben yanlış biliyem özür yeni çalişiyam burada özür tamam sordu çalişanlar kaymakamdakıler derdi mart alıcak 2018 aralıkda alanlar ocakda alamaz sana kimderdi dedim abla derdi kaymakamda abla derdiler o yeni işe başladı bilgisi yok biz ona söyledik tamam kardeş sıkıntı yok sen even get edevletden 2018 mart ayı maaşları açıkladıgında postaneden alısın ortada birşey tamam kaymakama yeni başlayan ablanın suçu sana yanlış bilgiler veri bende eve geldim

@metin_dadaş aralık 2017'de 1132,98 TL aldığına göre rapor oranın % 40-69

bu durumda mart'ta da, 2 aylık farkla birlikte 1240,42 TL alacaksın ablası:https://www.engelliler.biz/forum/20...sina-dusen-aylik-gelir-siniri-belli-oldu.html

ocak'da ödeme yok ablası. ödeme yapılan aylar bellidir. aralık, mart,haziran ve eylül.

aralık'ta (aralık,ocak ve şubat) aylarını peşin aldın zaten. mart'ta da ocak ve şubat ayının farkıyla birlikte 1240,42 TL alacaksın. sonraki ödemen de haziran'da. haziran'da fark yok. dolayısıyla haziranda 1197,44 TL alacaksın.

eylül'de yine 2 aylık fark alacaksın. ama eylül maaş miktarları henüz belli değil. haziran sonunda eylül maaşlarını yazarım buradan.

2018 yılı 2022 aylığı maaş miktarları belli oldu tabi. yukarıda alacağın miktarları tek tek yazdım ve link verdim.

Üst Alt