Selam arkadaslar gelismeleri tekrar sizinle paylasmak istiyorum, üc haftadir isitme cihazlari deniyorum, Signia pure 312 denedim iki hafta memnun kaldim fakat cok ötmesinden rahatsiz oldum ve sanki kulagima bi türlü iyi yerlesmiyordu, iki gündür widex ewoke 110 deniyorum sanki Signiadan daha güclü gibime geliyor, Telefonumdan ayarlayabiliyorum müzik dinliyorum cok hosuma gitti tekrar ayarlanmasi gerek araba motor kapin kap kacak seslerini cok yükseltiyor rahatsiz edici Odyologa ozelikle phonak denemek istedigimi belirttim onlarda yokmus onuda baska odyologdan deniyecem hepsini deneyip oyle karar vermek istiyorum, sizin bana vereceginiz tavsiyelerede ihtiyacim var. Ve Burdan tek kulagim duysa asla cihaz kullanmam siz cihazi ne saniyorsunuz diyip morelimi bozan arkadaslarada sunu söyliyeyim kendi karamsarliginizi kendinize saklayip insanlarin umutlarini kirmayin, ben İsitme cihazini takmamak (kendime konduramadigim) icin iki yil bekleyim dr kulaginiz cok kötü durumda KI öneriyoruz diyince birden bakis acim degisti Allaha sükürler olsun isitme cihazlari varmis ameliyatlar varmis Nasil güzel bi cagda yasiyoruz..