Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan ayı bakım aylığı alan var mı?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

alan iller buraya yazsın.başlık açılmadığından nisan ayı alanlar,mart ayı başlığına yazmış.

evet bencede çok haklısınız burcu ilhan kardeşim,bende şimdi mart ayı bakım parası alan varmı başlığında yazılanları okudum şaşırdım acaba mart aylığımı yoksa nisan aylığımı diye :) tarih ve ne kadar alındı parantez içinde yazılırsa alan arkadaşlar tarafından daha iyi olur bence,yinede yazan bilir tabiki,bu bir fikirdi yeni maaş alan arkadaşlar şaşırmaz en azından....

NISAN MAASI ALAN ILLER
TARİH İL TUTAR
05 nisan ISPARTA 500 + kusuratı bellı deıl
07.nisan SAMSUN belırtılmemılş

arkadaslar alan arkadas yukardakı metnı kopyalayıp alta tarıh ıl tutar bolumune yazsın ve yayınlasın daha sade duzenlı ve anlasılır olur

samsun bakım aylıgı yatmıştır

nısan ayı bakım aylıgı samsunda yatmıstır

merhaba.. bursa bakım aylığı alan warmı???

bursa bakım aylığı alan warmı ??

Arkadaşlar kimse yok mu antalyadan

Biz daha mart ayının parasını bile alamadık siz nasıl nisanı alıyorsunuz?

antalya almış olması lazım bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla sheçek,i arayıp sordunuzmu?belkide size yatmamıştır.bu zamana kadar kalmaması lazım.

sAMSUN bakım aylıgı yattıgına gore artık yavas yavas butun ıller yatmaya baslar bence...
Bu arada antalya hala mart ayını almadıgını belırıyor,sanırım yok öle bı sey sadece sorun k.unal arkadas..en ıyısını sormak arastırmak olur bence..

NISAN MAASI ALAN ILLER
TARİH İL TUTAR
05 nisan ISPARTA 500 + kusuratı bellı deıl
07.nisan SAMSUN belırtılmemılş
08 '''' canakkale 510 lıra

antalyada mart ayı evde bakım aylığı yattı arkadaşlar nisanı alacağız sizin aylıkta bir sorun var herhalde

SLM geçen ay aldığım zaman yazacam demiştim fakat maaşı aldığım gün yalovaya akrabalarımın yanına geçtim oğlum hava değiştirsin diye ondan dolayı yazamadım

SÖZÜN kısası nisan ayı bakım aylığını ayın 5,inde ist-anadolu yakasında şükürler olsun aldım darısı bekleyenlerin başına

manisa evde bakım aylığı yattı.... 520tl.

[SIZE=3]NISAN MAASI ALAN ILLER[/SIZE]
[SIZE=3]TARİH İL TUTAR[/SIZE]
[SIZE=3]05 nisan ISPARTA 500 + kusuratı bellı deıl[/SIZE]
[SIZE=3]05. '''' istanbul-anadolu[/SIZE]
[SIZE=3]07.nisan SAMSUN belırtılmemılş[/SIZE]
[SIZE=3]08 '''' canakkale 510 lıra[/SIZE]
[SIZE=3]09 '''' BURSA 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' MANİSA 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' Kütahya 524[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
arkadaslar alan arkadas yukardakı metnı kopyalayıp alta tarıh ıl tutar bolumune yazsın ve yayınlasın daha sade duzenlı ve anlasılır olur

arkadaşlar ist.anadolu yatmış peki avrupa yakası yatmadımı nisan ayı erken yatacak gibi belli bir düzene giriyor herhalde:)

istanbul avrupa yak. maaş yattımı bilen varmı??

ya burdaki herşeyi yazan milletle dalgamı geçiyo yoksa gerçekten anlamadım gitti kütahyada yattı 524 tl diyosunuz fakat az önce gittim baktım ne biçim iş bu anlayamadım gitti yoksa bizimle dalgamı geçiyorlar yoksa burdaki yazılanlarmı doğru değil bir türlü kavrayamadım:mad:

Arkadaslar bendd ist anadolu yakasındayim ama maaş hesapda gözükmüyor bu yuzden alamadım eğer anadolu yakasından alan v ar sa bilgilendirirse sevi nirim

[SIZE=3]NISAN MAASI ALAN ILLER
TARİH İL TUTAR[/SIZE]

[SIZE=3]05 nisan ISPARTA 500 + kusuratı bellı deıl[/SIZE]
[SIZE=3]05. '''' istanbul-anadolu[/SIZE]
[SIZE=3]07.nisan SAMSUN belırtılmemılş[/SIZE]
[SIZE=3]08 '''' canakkale 510 lıra[/SIZE]
[SIZE=3]09 '''' BURSA 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' MANİSA 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' Kütahya 524[/SIZE]

[SIZE=3]arkadaslar alan arkadas yukardakı metnı kopyalayıp alta tarıh ıl tutar bolumune yazsın ve yayınlasın daha sade duzenlı ve anlasılır olur[/SIZE]

illerinde yatmıs fakat alamayan arkadaslar
paralar yattıysa herkeze aynı gun verılmıyo dogum tarıhıne gore bırazda dısınızı sıkın dagıtılıyo

benim bildime göre il sırasına göre yatırılıyordu bide artık doğum tarihine göremi yatırmaya başladılar :mad:

:) derler Herkes her şeyi der...:) dogum tarihine gore...illine göre,her seyı derler abicim:)

halla halla nerden çıkarıyonuz bunları bu güne kadar hep ayın 10 dan sorayatardı..?

walla çok haklısın artık bu iş çocuk oyuncağı gibi oldu yok doğum tarihine göre yok bilmem neyine göre aslında ilin hepsini yatırcaklar ne onlar uraşcaklar nede biz emek verip sürekli varmı die dolaşcaz iki arada bi derede:eek:

rap43;
benim kimse ile dalga geçmeye hakkım yok cuma günü 12:00 15;00 yatmadı gece 01:30 da öylesine sordum cumarteside alıp ihtiyaçlarımı giderdim.2007 yılından buyana her aldığım gün yazarım. Bu yaşıma kimse ile dalga geçmedim niyetimde yok. Sadece bilgilendirmek istedim.saygılar

Üst Alt