Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan ayı bakım aylığı alan var mı?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
ankara bakım parası

ankarada nisan ayı bakım parası yatmıştır iyi günlerde harcayın hayırlı cumalar olsun herkese

slm lütfen anlamsız sözlerle oyalama yapmayalım kimi kandırıyoruz aldık almadık hepimiz ihtiyacları olan insanlarız tabi yatarsa iyi olur hepimizin kendine göre sıkıntıları var elbet sorulacak ama lütfen yanlış şeyler yazmayın hem günah hem ayıp kimi kandırıyoruz tabiki kendimizi benim bildigim hesaplar bankaya 5.10,15,20,25 olarak yatmakda işte ankara shçek genel müdürlük hertürlü sorunlarızla ilgili bilgi ala bilirsiniz işte tel 0312 3102460 saygılar

ben bakım parasına yazılacam lakin memurluk sınavlarına ve haklarımdan muaf olmamak icin almıyorum.. ??

Manisa-------8/04/2010 da yatmış mart aylığı yazıyor 520tl

[SIZE=3]NISAN MAASI ALAN ILLER[/SIZE]
[SIZE=3]TARİH -- İL - TUTAR[/SIZE]
[SIZE=3]05 nisan ISPARTA 500 + kusuratı bellı deıl[/SIZE]
[SIZE=3]07.nisan SAMSUN belırtılmemılş[/SIZE]
[SIZE=3]08 '''' canakkale 510 lıra[/SIZE]
[SIZE=3]09 '''' BURSA 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' MANİSA 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' Kütahya 524[/SIZE]
[SIZE=3]13 ''' YALOVA 522[/SIZE]
[SIZE=3]13 ''' DÜZCE 522[/SIZE]
[SIZE=3]15 '' BALIKESİR 524 TL.[/SIZE]
[SIZE=3]15 '' Eskişehir[/SIZE]
[SIZE=3]16 '' Tekirdag[/SIZE]
[SIZE=3]16 '' Ankara - - 524[/SIZE]

ben bakım parasına yazılacam lakin memurluk sınavlarına ve haklarımdan muaf olmamak icin almıyorum.. ?? alıntı kalpsizsevgilim kardeşim niye almıyorsun ayrıca ankara genel müdrlük teli verdim shçek tel 0312 310 24 60 görüş sana dogru bilgi verirler ben kamuda 20 yıl çalişdım emekli oldum senin memur olmana engel birşey oldugunu sanmıyorum saygılar

DOSTUM yazıyorsunuz balıkesir diye. balıkesirde almadık biz..

Ya arkadas benmı uyduruyom aşdım dıyenı yazıyom ben onların yalancısıyım

a_slymn artık yazamyı bırak kardeşim milletin aklı karışıyor böle..bırak alan yazsın..

Ankaralı hemşerilerim ankaranın evde bakım parası yattı ben aldım saygılar iyi akşamlar

aman iyiki yaptınız bu açıklamayı ne var yani..ona kalsa ne çok eksik yazılar yazılıyor..hemende hazırız açık aramaya.

EYLÜL0678 :) heheh haklısın valla...
Arkadaslar Bu konu neden acılır kendımıze soralım ve oyle yazacaklarımızı yazalaım..
bu ne yaa....
bu ilden bu kadar aldım yazalım yeter yaa...

ne yapayım o kadar çirkinimki onla kendimi özleştiriyorum:)güzelliğine imreniyorum!!!!!!!!insanları tanıyın derim.o kadar yanlış varki düzeltilecek.bunların düzelmesi için sizin gibi düşünenlerin çoğunlukda olması lazım.

eylül dil bilgisi öğretmenl,iğini başka konu başlıklarında yaparsan dağa iyi olur

evet haklı olabilirsiniz.ben eylül yanlış demiyorumki.doğru söylüyor ama burada öyle çok yanlış ve eksikler varki hangi birine dur denecek yada düzeltilecek.ben anlatamadım yada sert yaklaştım sanırım..

millet gene başlamış birbirine girmeye, her ay böyle olur, baştan iyidir, sonra bir 10 kişi bir araya gelsin hemen polemik başlar :)

eylül678 bu konu nicin acıldı nereye gıdıyor..
siz cok mu bılıyorsunuz her seyı..arkadasımızın dedıgı gıbı dilbilgisi öğretmenlıgını yapmaktan vazgecın lutfen..Burda anlatımbozuklugu,yazımyalnışlarından bahs etmeyı bırakın lutfen..cok bılıyorsanız lutfen konunun dısına cıkarak bırılerını kırmayı bırakın...

unutmayınki burada yazanların hepsi kardeşimiz ve bütün hepimiz özürlü bireyleriz belkide aramızda okuma yazmayı evde kendi çabasıyla öğrenmiştir eylül kardeşim bunu birde bu açıdan tekrar düşün ve ukalalı bırak lütfen

antalya mart ayını aldı tutar 520 YTL

eylul0678;
senin başka işin gücün yokmu yok imla hatası yok cümle hatası bu ne ya insanların bunca sıkıntısı varken bu takıntıda ne ben okula dahi gitmedim ama inanıyorumki senden daha kültürlü ve sezgiliyimdir burda dilbilgisi öğretmenliği yapmıyoruz sadece arkadaşlar arasında fikir alışverişinde bulunuyoruz sen bildiklerini kendine sakla burda kimsenin öğretmene ihtiyacı yok saygılar

2kadir;
evet kadir abi bütün bu söylediklerine canı gönüden katılıyorum bu anlattıklarından biride benim okula gitmedim ama o kişiden daha kültürlü olduğuma inanıyorum HEPİMİZ KARDEŞİZ

sanıtrım bir daha böyle öğretmenliğe soyunmaz bizi bizden başkası anlamaz benim derdim sabah ekmek alabilecemmi o kalkmış yok imla hatası yok cümle hatası başka sorunumuz yokmuş gibi bunlara takmış bnim eşim epilepsi hastası ben onun ilaçlarını alamadım ben onu düşünürüm burada herkesin sorunuda aşağı yukarı aynı dil bilgisi öğretmeni hariç kardeşlerim hepinize iyi geceler

eylul kardeşım ayıptır senın yaptığın ben 22 yıldır engellı bır kız cocuğu buyutuyorum unıversıte mezunuyum hayatımı kızıma adadım ımlamış kelımemış kımseye takılmadım kiiiiiiii burası engellıler sıtesı senın yaptığın coooooook ayıp eyer ımla sa ımla kelımese kelıme hodrı meydan ama burası yerı değıl kardeşım ayıppppppp bu sıteyı kurana saygımız var her şeyı ondan oğrenıyoruz saygımız buyuk

yok canım bız ayda bır uğrarız okadar nekadarda gururluyuz anlamadım ben bu işi polemığe gırmeye gerek yok sözler ortada

sen kendi yazdıklarına dikkat eyt türkçe katili

2kadir :) heheh He valla turce katili:) DAMDAN DÜSENİN HALİNDEN ANCAK DAMDAN DÜŞEN ANLAR...GERİSİ BOŞ..

arkadaslar burada ne kadar gereksiz yazı var hiç birsey bellı deıl karma karısık alanlar yazsın almayanlar sussun....

izmir alan varmı?

tmm arkadaşlar ben özür diliyorum.konu başlığı konunun dışına çıktı.eylül yanlış bişey dediysem özür dilerim.

eylul0678;
bana bak eylül ukelası çeneni kapa insanları germe, sanamı sorucağız ne yazacağımızı sen kimsinde yazılan yazıları eleştiriyosun ya herkesin sorunu var bide sen canımızı sıkma. kim tetikliycekmiş bizi, bu site ne sitesi sen ne için kullanıyosun kendinin reklamını yapma burda insanlara bişey öğrettiysen sende kalsın kimse merak etmiyor senin yaptığın iyilikleri buraya yazı yazacaksan eğer maaşını aldıysan onu yaz insanlara demogoji yapma saygıdan bahsediyosun ama insanları aşalamaktanda çekinmiyosun ne yapmak istediğini anlamış degilim?

arkadaşlar vallaha ayıp kavga edeceksenizde burada etmeyin ayrı bir başlık acın lütfen bu paranın yatıp yatmadığını burdan takip eden cok arkadaşımız var insanların bir sürü derdi var ve sizin bu yazdıklarınızı oukma zorunda değil insanlar forum moduna sesleniyorum silin bu başlığı

Üst Alt