Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
maliyeyle ne alakası var ki anlamdım
Bşbakan bu da bi özürlünün evini ziyaret etseydi yine bakım aylıkları erken yatardı
yok arkadaşım kıl tüğ nedemek eğer çok lüxen bişey diyemem ama bende yeni başladım maaş almaya banada geldiler fakat öyle bi inceleme yapmadılar valla 5dk durup gittiler oda bişeyler yazdılar.....demekki sana gelenler bayağı kıl insanlarmış maaşının kesilceğini sanmıyorum çünkü bizimkilerde yatmadı daha sanırım pazartesi olmadı salı mutlaka yatar için rahat olsun.arkadaşlar henüz bizde alamadık hesapta 23 nde alıyorduk ama bizde alamadık nasıl iş anlamadık acaba 23 nisan diyemi bilemedik ama kötü oldu tabiii inş. maaş kesilmemiştir 1 ay önce eve gelip kontrol yaptılar kıl tüy bi yığın şey acaba kesilince hbr veriyorlarmı bilen varmı cvp yazarsanız sevinirim
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]istanbuldayım anadolu yakası 4 ay oldu başvurduktan 2ay sonra geldiler geldikten 1 bucuk ay 2 ay sonra da maaş bağlandı yani hesap actıktan 2 ay sonra para hesabıma yattı.[/SIZE][/FONT][SIZE=5]turkalp slm arkadasım kac ay oldu hesap acalı bende beklieldikten yom iki ay oldu ve hangi ildesin[/SIZE]