Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan ayı bakım aylığı alan var mı?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
semt, semt değişmiyorda kim dedi 25den sonra yatacağını? inanma her an yatabilir:D

deyerli arkadaşlalar kocaeli evde bakım yatmıştır bugün baktım hesapta para gözüküyor siz yinede hesabınıza bakın ona güre bankaya gidin cenabi allah hepinizin yardımcısı olsun

[SIZE=3]NISAN MAASI ALAN ILLER[/SIZE]
[SIZE=3]TARİH -- İL - TUTAR[/SIZE]
[SIZE=3]05 nisan ISPARTA - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]07.nisan SAMSUN belırtılmemılş[/SIZE]
[SIZE=3]08 '''' canakkale - - 510 lıra[/SIZE]
[SIZE=3]09 '''' BURSA - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' MANİSA - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' Kütahya - - 524[/SIZE]
[SIZE=3]13 ''' YALOVA - - 522[/SIZE]
[SIZE=3]13 ''' DÜZCE - 522[/SIZE]
[SIZE=3]15 '' BALIKESİR - 524 TL.[/SIZE]
[SIZE=3]15 '' Eskişehir[/SIZE]
[SIZE=3]16 '' Tekirdag[/SIZE]
[SIZE=3]16 '' Ankara - - 524[/SIZE]
[SIZE=3]16'' Antalya - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]16'' SİVAS - - ???[/SIZE]
[SIZE=3]19.'' İZMİR - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]19'' AFYON - - 522[/SIZE]
[SIZE=3]21''' Kocaeli[/SIZE]

Bşbakan bu da bi özürlünün evini ziyaret etseydi yine bakım aylıkları erken yatardı

istanbul yatmadı......YARINDA 23 NİSAN TATİL SONRA HAFTA SONU ANLIYACAGANIZ PAZARTESİYİ BULACAK GİBİ BİR HİS VAR İÇİMDE UMARIM YANILIRIM

ya arkadaslar ist 25 den sonra yatiyo bankaya kackere gitiysem hep öyle aliyolardi
ben daha almadimda

Avrupa Yakasına Yatmamış Gittim Bugün Banka Matik 0 Bakiye :( Yarında 23 Nisan Yatması Gerekiyorken Yatmamış

yaaa inşallah yarın yatar da bizde çocuklar gibi bayram ederiz.

[SIZE=3]Ya arkadaslar korkman sızın paraları yemezler enınde sonunda yatacaktır.[/SIZE]
[SIZE=3]rahat bırakın banka ve shcek calısanlarını [/SIZE]
[SIZE=3]anlamadıgım neden alakası olmayan yerlere soruyosunuz sosyal hızmetler maasın yatmasıyla uzaktan yakundan ılgısı yokkı.[/SIZE]
[SIZE=3]orası sadece evde bakım ucretı basvuru merkezı orası basvuruyu alır kabul eder hesap acın der hesap nonuzu alır ankaraya bıldırır aradan cekılır ısı bukadar[/SIZE]
[SIZE=3]bundan sonra ıs shcek genel merkezınde onlarda gereklı bılgılerı malıyeye verdıler onlarda aradan cekıldı gerıde malıyeyle banka kaldı cozumu ıkısınde arayacaksınız kolay gelsın[/SIZE]

a_slymn;
haklısın arkadaşım sana katılıyorum.......;)yani kısacası (elden gelen öğün olmaz, oda vaktinde gelmez)

22''' Ş.URFA---522

[SIZE="5"][/SIZE] bugün de yatmazsa ayıp yaa
:mad:

[SIZE=3]22''' ş.URFA - 522[/SIZE]
[SIZE=3]22'' Karabuk 510[/SIZE]

besaltı ogrenıyosun aferım tek basıma yapmak zor oluyodu hergun hatta hersaat kontrol etmek cok teşekkur ederım sana allah razı olsun
maliyeyle ne alakası var ki anlamdım

Sn arkadasım ne demek malıyeyle ne alakası var yasın kucuk galıba
bu paraları basbakan cebındenmı oduyo

a_slymn Ne demek Ben teşekurederım...zaten anlayışlı ınsan tek seferde anlar..Ama anlayışsız ınsan:) ne kadar nasıl soylersen boştur..:)

23/04/2010 avrupa yakası yatmamış alan varmı?

arkadaşlar henüz bizde alamadık hesapta 23 nde alıyorduk ama bizde alamadık nasıl iş anlamadık acaba 23 nisan diyemi bilemedik :confused:ama kötü oldu tabiii inş. maaş kesilmemiştir 1 ay önce eve gelip kontrol yaptılar kıl tüy bi yığın şey acaba kesilince hbr veriyorlarmı bilen varmı cvp yazarsanız sevinirim

arkadaşlar henüz bizde alamadık hesapta 23 nde alıyorduk ama bizde alamadık nasıl iş anlamadık acaba 23 nisan diyemi bilemedik :confused:ama kötü oldu tabiii inş. maaş kesilmemiştir 1 ay önce eve gelip kontrol yaptılar kıl tüy bi yığın şey acaba kesilince hbr veriyorlarmı bilen varmı cvp yazarsanız sevinirim
yok arkadaşım kıl tüğ nedemek eğer çok lüxen bişey diyemem ama bende yeni başladım maaş almaya banada geldiler fakat öyle bi inceleme yapmadılar valla 5dk durup gittiler oda bişeyler yazdılar.....demekki sana gelenler bayağı kıl insanlarmış maaşının kesilceğini sanmıyorum çünkü bizimkilerde yatmadı daha sanırım pazartesi olmadı salı mutlaka yatar için rahat olsun.:p

[SIZE=5]turkalp slm arkadasım kac ay oldu hesap acalı bende bekliyom iki ay oldu ve hangi ildesin[/SIZE]

[SIZE=5]turkalp slm arkadasım kac ay oldu hesap acalı bende beklieldikten yom iki ay oldu ve hangi ildesin[/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]istanbuldayım anadolu yakası 4 ay oldu başvurduktan 2ay sonra geldiler geldikten 1 bucuk ay 2 ay sonra da maaş bağlandı yani hesap actıktan 2 ay sonra para hesabıma yattı.:p[/SIZE][/FONT]

Üst Alt