Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan ayı bakım aylığı alan var mı?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
arkadaşlar istanbul yatmadı ayın 19 dan sonra yatacak, istanbuldan bir arkadaş sadece aldı oda konumu çok farklı bizim maaşlarla ilgisi yok bankalara gitmeyin boşuna saygılar...

tuncay280307;
çok doğru söylüyosun arkadaşım.

kavga

arkadaşlar ne oluyor anlamıyon herkes birbirine laf sokmaya çalışıyor

bence bu başlığın amacı kavga değil kavga olsaydı başlıkta "Nisan ayı bakım aylığı alan var mı?" yazmazdı o yüzden rica ediyorum kavga işini bırakın bu başlığa sadece "bakım aylığı" alan veya bu konuda birşey sormak için yazı yazın. Diceksinizki istediğimizi yazarız sanane ewet banane ama başlığın amacını aşmayalım lütfen.

eylul0678;
ya arkadaşım allah aşkına kes artık ya... okadar gereksiz laf kalabalığı yapıyosun ki okumak bile istemiyorum hatta okumuyorum atlıya atlıya geçiyorum senden rica ediyorum artık yazma bişeyler insanlara SARMA yani. Hem burda konumuz türkçemi vay türkçemize sahip cıkalım bilmem ne herkesin kendine yetecek kadar türkçesi var senden öğrenecek değiliz..... Bende seni muhattap almıyorum zaten sana demek istediğim şey insanları eleştirme helede burdaki insanları yaptığın akıllı bir insanın yapacağı şey değil kendine gel...........

arkadaşlar bakım paraları tüm ilerde aynı gün yatırılıyor 5inde vs 10da ayrca 530 tldir yok ist bu kadar izmir bu kadar veriyumuş öyle bi şey yok ayrıcada tarihler aynı bu il bu tarihte veriyumuş diğeri bu tarihte öyle bi şey yok

NISAN MAASI ALAN ILLER
TARİH -- İL - TUTAR
05 nisan ISPARTA - - 520
07.nisan SAMSUN belırtılmemılş
08 '''' canakkale - - 510 lıra
09 '''' BURSA - - 520
09 ''' MANİSA - - 520
09 ''' Kütahya - - 524
13 ''' YALOVA - - 522
13 ''' DÜZCE - 522
15 '' BALIKESİR - 524 TL.
15 '' Eskişehir
16 '' Tekirdag
16 '' Ankara - - 524
16'' Antalya - - 520
ya arkadaslar tamam bırakın polemigi yanlışı ben yaptım düzelttim baska yanlıs varsa düzelteyim saygılar

slymn arkadaşım ileri teker teker yazmana gerek yok dediğim gibi türkiyenin her yerinde aynı tarih aynı tutar aynı bakım paraları bu polemiğide uzatmaya gerek yok

aynı gun yatıyo dıye senden baska dıyen yok. ama alanların lıstesl asagıda alanlar doru dıyosa aynı gun yatıyo dıyosun ısparta 5 inde alıyo ankara 16 sında neden acıkla o zaman lıstenın kaldır dıyenlere ne zararı var nısan ayı maas alanlarun lıstesını kaldıramda suıer lıg puan lıstesınımı koyayım belkı sıze onemsız gelebılır ama bu tarıhde alanlar 30 gun sonra mayıs maasını alacak bakalım dorumu cıkacak

selam

arkadaşlar ben sivas tan bende aldım bakım aylığı 520tl aldım.

ayın kacında aldın ekleyelım sıvasıda

bakım parası

herkese merhabalar istanbul anadolu yakası hangi tarihte yatıyor bilen varmı?

a_slymn Bakım aylıgını alan sehırlerı sıralamanız cok guzel,cok acık,herkes adına cok teşekurederım..
ayrıca herkes acılan konunun dısına cıkıyor ama Sızın sıralamanız sayesınde konu hala degerını korumakta :)

Teşekkürler arkadaşım herkeze hayırlı olsu güle güle harcayın

teşekkür ederim BMERANG77 kardeşim,sağlıkla harcamalar dilerim herkeze...

arkadaşlar kocaeli evde bakım bu ayın kaçında yatacak bilen varsa lütfen yazsın cenabi allah hepinizin yardımcısı olsun

afyonkarahisar.da evde bakım parası yatmıştır.522 tl

kocaeli aslında yatması lazımdı her ay en geç 19 da yatıyo inşallah yarın yatar
bu gün baktım yoktu

tamam arkadaşım polemik falan yapmıyurum öyle diyusanız öyle olsun kim kaçında alıyusa alsın iyi günlerde harcasın fazla uzatmaya gerek yok hepinize saygılar

[SIZE=3]NISAN MAASI ALAN ILLER[/SIZE]
[SIZE=3]TARİH -- İL - TUTAR[/SIZE]
[SIZE=3]05 nisan ISPARTA - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]07.nisan SAMSUN belırtılmemılş[/SIZE]
[SIZE=3]08 '''' canakkale - - 510 lıra[/SIZE]
[SIZE=3]09 '''' BURSA - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' MANİSA - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]09 ''' Kütahya - - 524[/SIZE]
[SIZE=3]13 ''' YALOVA - - 522[/SIZE]
[SIZE=3]13 ''' DÜZCE - 522[/SIZE]
[SIZE=3]15 '' BALIKESİR - 524 TL.[/SIZE]
[SIZE=3]15 '' Eskişehir[/SIZE]
[SIZE=3]16 '' Tekirdag[/SIZE]
[SIZE=3]16 '' Ankara - - 524[/SIZE]
[SIZE=3]16'' Antalya - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]16'' SİVAS - - ???[/SIZE]
[SIZE=3]19.'' İZMİR - - 520[/SIZE]
[SIZE=3]19'' AFYON - - 522[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]

a_slymn Bakım aylıgını alan sehırlerı sıralamanız cok guzel,cok acık,herkes adına cok teşekurederım..
ayrıca herkes acılan konunun dısına cıkıyor ama Sızın sıralamanız sayesınde konu hala degerını korumakta :)
tşk dusuncelerın ıcın

balıkesir alan var mı ilçelerden? sosyal hizmetler saolsun sadece bankaya bakın diyorlar başka birşey dedikleri yok.. lütfen alan vvarsa yazsın..

:p
balıkesir alan var mı ilçelerden? sosyal hizmetler saolsun sadece bankaya bakın diyorlar başka birşey dedikleri yok.. lütfen alan vvarsa yazsın..
yatmadı demekki arkadaşım oluyor böyle aksaklıklar her ay aynı gün yatırmıyolarki bak mesala geçen ay istanbul 19 da aldı bu ay ise bu gün 20 si daha ses seda yok bekliyor herkes. ALLAH yardımcımız olsun

[SIZE=3]Sn. arkadasım lusteye baksana balıkesir 15 nısanda almıs dıyolar kımın dedıgını merek edıyosan 15.04 yazılanlara gıt aldım dıyenı bul ona sor hangı ılcedenmıs[/SIZE]

sakin ol ya. a_slymn...bizim ilimizde alanda var almayanda.. senin düşündüğünü akıl edecek biriyim .15 nisana git sor ...herkesin aynı anda yatmıyor.. o yüzden sordum. sormaz olaydım ya

deyerli arkadaşlar kocaeli sosyal hizmetleri aradım yatar dediler bugün yine yatmadı lütfen allan arkadaşlarımız varsa yazsınlar allaha emanet olun

kocaeliye yatmadı bu işin vakti saatide belli degil bi düzene soksalarda millat rahat etse

arkadasla benim komsum ist evde bakım maası alıyo 25 sonra acaba semt semt degişiyomuki

Üst Alt