Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan ayı bakım aylığı alan var mı?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
Ankara Maaşları Ne zaman Yatar Haberi Olan Bilgi Verirse Sevinirim Saygılar Teşekkür Ederim...

yaa ne oldu bu ay illere? arap saçına döndü bi alındı deniyo bakıyosun alınmadı çıkıyor niye böle garip anlayamadık???

ya arkadaşllar sosyal hizmetler defdardarlığa listeleri gönderiyor defderdarlıkta bankalara oyüzden herkezinki aynı gün hesaba geçmiyor herşeyde art niyet aramayın herkezin parası er veya geç herkezin hesabına yatıyor sadece biraz sabır ve anlayış gösterin

tuncay280307;
Ne defterdarlığı arkadaşım ?
Yok birde muhtarlıklara göndersinler listeleri :)
Bu işleyiş şu şekilde;
Maliye Bak.lığı ANK - Shçek Gen.Müd.lüğü ANK - İl Shçek Mdr.lükleri - Banka - Hak Sahibi

hee neden bu kadar geç yatiyor maaşlar şimdi anladım :))))

KUSURA bakma kılıç yanlış bilgilendirmek istemezdim...gerçi geçen aydaki konuda söyledim ama yine söylim kısası şu benim aylık bundan böyle ayın 5-inde yatacak....
yüce ALLAH-herkese başta sağlık huzur ve sabır eylesin...

Sevgili Burcu

burcu ilhan;
Antalya'da kimse alamadı mart ayı antalya ödemeleri yapılmamış... shçek,dernekler, bakım parası alanlar hepsi bekliyor. Çoğu il nisan ayınınkini almışken bu kadar aksama nasıl oluyor anlamadım!

besalti20;
burada bir mağduriyetten bahsediyorum... bu kadar kolay mı "yok öyle birşey" demek? mağdur olan benim araştıranda hergün soruyorum hala yatmamış kimsenin ki.
biraz daha düşünerek ve katkı sağlayacak şekilde cevaplandırırsanız karşınızdakini de rencide etmemiş olursunuz.
saygılarımla...

sedef19;
Sosyal hizmetlerden gereken cevabı alamıyorum şubat ayını aldıysan bunuda alırsın demekten başka bir cevapları yok...

Sçhek in resmi sitesinde 8 nisanda il müdürlüklerine gönderildi diye duyurusu var.Müdürlüklerden bankaya neden bu kadar geç yatıyor anlamadım bende.

NISAN MAASI ALAN ILLER
TARİH İL TUTAR
05 nisan ISPARTA 500 + kusuratı bellı deıl
05. '''' istanbul-anadolu
07.nisan SAMSUN belırtılmemılş
08 '''' canakkale 510 lıra
09 '''' BURSA 520
09 ''' MANİSA 520
09 ''' Kütahya 524
13 ''' YALAVO 522
13 ''' DÜZCE 522

arkadaslar alan arkadas yukardakı metnı kopyalayıp alta tarıh ıl tutar bolumune yazsın ve yayınlasın daha sade duzenlı ve anlasılır olur

bir yanlışlık olmasın istanbul anadolu almadı

aynen az önce telden bakdım ne gelen var ne giden aslında acelemizde yok ama burdan alındı diyince insan şüpheye düşüyor arkadas :))

yattı denince ben de baktım heyecanla istanbul anadoluda yatan yok

a_slymn;
istanbul yatmadı daha yazıp durma ayın 19 dan sonra yatacak istanbulluların bilgisine

safari_054;
arkadaşım senin aylığın artık farklı oldu gibi bişey sen arayıp mesaj atıp çok uğraştın haklısında ihtiyacında vardı ilaç alıcaktın ama bundan sonra aldığını yazma istersen istanbullular üstüne alıyo ve herkes ya telefon ya bankaya gidip bakıyor kısaca kimseyi telaşlandırma senin maaş artık bizimkiyle ilgisi kalmadı

EMRE KEMAL BU MSJIM SİZE

slm

zaten artık fazla girmeme gerek yok siteye ama söylim önemli olan tabi vazgeçmemek ve korkmamak zaten korkacak bişe yok ya önceki dedim gibi gelip eve araştırmada yaptı tüm odam gezildi maaş ve banka vb hsplar incelendi vsvs bana msn nizi verirseniz belgelerimin kopyasını resimli msj olarak atarım sizede

tavsiyem inançlı korkususuz olmanız iyi akşamlar

yüce ALLAH- sizinde yolunuzu açık eylesin...

turkalp;
SLM aynen sana katılıyorum kardeş gerekmedikçe maaşı vb yazmıycam artık ve kimseyi yanlış anlamasına neden olmuycam tek dileğim bu site için
tüm herkese nasip olması...

yüce ALLAH- yolunuzu açık eylesin

Sizin adınıza çok sevindim safari-054...umarım herşey oğlunuz ve sizin için mutluluk verici olur.Acil şifalar diliyorum oğlunuza..
sevgiler

Safari_054;
merhabalar... haklı bir mücadele verdiniz ve kazandınız... sizin adınıza çok sevindim...ayrıca sizin durumunuz daha farklı idi (ilaç v.s.)Bu mücadeleniz yetkilileri de harekete geçirir ve darısı benim ve diğer arkadaşların başına da olur işallah... size ve diğer arkadaşlara hayırlı günler ,şifalar dilerim ...Allah yardımcımız olsun...

Maaş

arkadaşlar ankara bakım maaşı alan var mı ne zaman yatacak*

Tekirdağ bakım parası perşembe gecesi saat 12 den sonra yatmıştır...darısı almayan arkadaşların başına olsun inşallah,iyi günler,hayırlı cumalar dilerim...

NISAN MAASI ALAN ILLER
TARİH İL TUTAR
05 nisan ISPARTA 500 + kusuratı bellı deıl
05. '''' istanbul-anadolu
07.nisan SAMSUN belırtılmemılş
08 '''' canakkale 510 lıra
09 '''' BURSA 520
09 ''' MANİSA 520
09 ''' Kütahya 524
13 ''' YALAVO 522
13 ''' DÜZCE 522
15 nisan BALIKESİR 524 TL.

balıkesir yattı demişsiniz ama yatmadı almadık

nasıl kesin bir diille istanbul anadolu yakası yattı diyebiliyorsunuzki?? ben almadım

arkadaşlar şu listeyi artık yazmayın..yanlış o liste..anadolu yakasında safari arkadaşımız aldı oda özel durumu olduğu için...lütfen şu listeyi kaldırın artık...

Üst Alt