Merhaba bende bir nf hastasıyım 17 yaşındayım belirti olarak gözde nish nodülü, vücütta kahverengi lekeler var. 07.10.2016 tarihihnde karın ağrısı nedeniyle hastaneye yattım araştırıldı. 1 buçuk ay boyunca hastanede yattım aralıksız. Bu süreçte yüzlerce flim çekildim. bu süreç içersinde tanı kondu ve karın ağrısının nedeni bulundu. Bağırsaklarda et beni gibi nodüller varmış bağırsağın en işlev gören kısmı ileum kısmı tamamen tıkalıymış ve buda sürekli olarak karın ağrısı,ishal kabızlık atakları ve kilo kaybı yapıyormuş. Sonuç olarak 28.02.2017 tarihinde ameliyat ile bağırsak alındı 70 cm, ancak bağırsağı besleyen damarlar üzerinde olanlar alınamadı. Ve dünyada ilk oldu ameliyat. Bütün onkoloklar bi araya geldği zaman doktorum benden bahsetmiş ve benim yaşlarda hiç bir hasta görülmemiş. Ameliyattan yaklaşık bir ay sorna Onkoloji servisine yatırıldım. Ve şuanda kemoterapi görüyorum. Şuanki durumumu sorarsanız eğer, karın ağrılarım kesildi kilo almaya başladım azar azar. Ancak ishal kabızlık atakları devam ediyor.