Nerhaba yaklaşık 7 yıldır okb hastasıyım. 2006 da 1 yıl farklı hastanelerde tedavi gördüm . Daha sonra 2007 de bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 3 yıla yakın tedavı gordum . Ilaclarımı 1 yıllık raporla alıyordum . Yaş 18 e gelince babamın ssk sından yararlanamadım . Kaymakamlığa yeşil kart için başvurdum . Babamın bı daıresı var dıe vermedıler . Öyle böyle askerlik vakti geldi tedavi görmedim o olaydan sonra. Askere gittim . Tedavım bastan duzenlendı . Askerde görülen tedaviden ne olur 1 haftya içiyoruz diğer hafdta hastaneye gidip ilaç alamıyoruz. Gata ve Balıkesir Askeri hastanesinde yattım .1 haftagatada 2 hafta balıkesırde . iyne ve ilaç tedavileri gördüm . Silah nöbet spor yok . Her gittiğimde yatak istirahati. Neyse askerlıkte oyle boyle bıttı. Askerden gldim 15 gün oldu tedavi düzenlemenmesini istiyorum . Bunun için kaymakamlıga başvurdum bakırköye sevk etti . Sağlık kurulu raporu almak lazımmış. OKB ye dair ne varsa mevcut bende . Yarın oraya gideceğim . Bana sanırım test yapacaklar . Psikiyatriden başka rahatsızlığım yok .Yarın beni ne bekliyor merak ettim . % 40 almam yeter mi ? Bir de test yapılıyrmuş sanırım . Ben gatada mmpı ve okb testlerine tabi tutulup yatırılmıştım . Birde ben Bakırköyün eski hastalartındanım .