Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obsesif Kompulsif Bozukluk hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

Epikiirz raporlarıni alırım süresi biten raporumu da yanımda götürürüm hocam umarım bu seferde hakkım yenilmeye calisilmaz
Neden tedavi gördüğün hastaneden almıyorsun raporunu deme hakkı varmı doktorun hocam

Gideceğim doktara ilk doktorun yaptigindan bahsedeyim mi

İkinizde aynı durumda mısınız,
Kime ne yazdık yalnış yönlendirme olmasın.

@Fırat01
@bzasiruzgar

Hayır birşey söylemene gerek yok,öyle bir şey sormaz,hastane secme hakkın varr...

Ben daha bişey yapmadım raporum bitti yeni başvuru yapacam benim parmaklarda yok zaten benim tanım farklı

Hocam psikiyatriden çürük raporum var bu sene rapor aldım fakat seneye korkuyorum ya vermezlerse diye.İşveren kabul etmiyor beni psikiyatri çürük raporum var diye, ekpss den başka şansımda yok gibi süreç nasıl işler benim için seneye tanım f42.9 okb

Tedavin devam ediyorsa,raporun tekarar çıkar.
Endişelenmeyin...

Yukarıda bir arkadaşa çıkmamış ya o açıdan içime kuşku düştü, %25 veremez demi okb den ya yüzde 0 ya da yüzde 40 vermesi lazım bana.... Tedavim devam ediyor hatta doktorum diğer ay ilaçları mı bile değiştirecek...

Onun durunu biraz farklı,.

Sizin devam eder,

Arkadaşlar az önce sağlık bakanlığını aradım Ocak 2020 den itibaren biten tüm engelli raporları 2. Bir emre kadar uzatılmıştır denildi şimdilik raporum gecerliymis yenilemeye gerek yok dedi

Adana da sadece şehir hastanesinin sağlık kurulu açık diğer hastanelerin kapalı

Sizce tedaviye ilk raporu aldığım şehir hastanesinden farklı hastanede devam edeyim mi yoksa aynımı kalsın

Merhaba, psikiyatriden çürük raporum olduğu için firmalar iş vermiyor ne yapmalıyım sizce...

obsesif kompisif bozukluktan %40 alırsam süreklimi olur sürelimi bu konuda bir fikri olan varmı

Üst Alt