Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obsesif Kompulsif Bozukluk hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

Merhaba %40 okb den engelli raporu aldım, doktor 1 yıl süreli verdi sorum seneye gittiğim de de rapor oranım düşer mi yoksa yine aynı raporu alabilir miyim. Not: Bu hastalığı 2004'ten beri yaşıyorum ve yıllardır da ilaç kullanıyorum.

barbaros1048

Gene .....YIL SÜRELİ olma ihtimali çok yüksek. Bu arada "Engelli Raporu" nu nerden hangi ilden alacaksın?

Tedaviniz devam ederse,düzelme olmuyorsa tekrar devam eder.
Zaten uzun zamandır tedavi alıyormuşsun,raporun yenilenir,merak etmeyin...
barbaros1048

Arkadaşlar 5 yıldır OKB tanısıyla tedavi altındayım geçen yıl OKB tedaviyle kısmen düzelen tanısıyla yüzde 40 rapor aldım dün raporumu yenilemeye gittim bana çalıştığım için hastalığımın düzenlediğini söyleyip hastalık tanımı değiştirdi ve en fazla yüzde 20 alırsın dedi daha haeyete girmedim ben o rapor sayesinde ise girdim 5 yıldır işsizlikle mücadele ediyordum rapor yenilenmezse işten çıkarılacagim bana lütfen bir yol gösterin bu arada tedavim bir yıldır devam ediyor ve obsesyonlarim devam ediyor

Tanı olarak ne teşhisi koydu ?
İşe engelli kadrosundan mı girdin?

İşe girdiğini sistemden mi gördü ?

Yapacak pek bir şey yok gibi,
İsterseniz okb epikirizi ile birlikte başka bir hastaneden devam edin,
Fırat01

Tanı olarak OKB düzelen tedavi devam önerildi yazdı rapora
İşe girdigimi ben söyledim ise engelli kadrosundan girdigimi bile soyleyemeden dışarıda bekle dedi raporu elime tutuşturdu ne desem de değiştirmedi heyete gireceksin dedi

Merhaba; Obsesyonlarınızın devam ettiğinden bahsetmişsiniz, ilaç kullanıyor musunuz şu anda...

Ben bir yıl öncesine nazaran kötü bir durumda olduğum halde nasıl böyle bir karar alırlar aklım almiyir

Askerliği 2017 de yaptım geri hizmetteydim ordada tedavi gördüm

Yaşımız hemen hemen yakın ben askere bile gidemedim bu hastalıktan dolayı... 16 senedir yaşıyorum bu hastalığı yıllardır işsizim psikiyatriden çürük raporum olduğu için işverenler ön yargılı oldukları için işe almıyorlar, hiç değilse hakkında elverişsiz kararı yok bu durum senin lehine başka bi yerde işte bulabilirsin.

Hayete ciktigimda raporumun oranını korumam için ne yapmam lazım işimi kaybetmek istemiyorum evde akciğer kanseri annem var ona ben bakıyorum

Teşekkürler

Tedavi ile kısmen düzelen OKB yüzde kaç oran ediyor normal şartlar

Özel sektörde tüm bende anlamadım yüzde 40 çok fazla almışsın calisyormusun dedi evet dedim dışarıya çıkardı beni sonra da hastalık tanısını değiştirmişti zaten

Sabit devamlı gittiğin doktor yokmu senin peki senin rahatsızlığın ne tam olarak

Tedavi ile düzelen%0
Tedavi ile kısmen düzelen %40
Tedavi ile düzelmeyen%60

Hastalığım tedaviyle kısmen düzelen OKB ilk raporumda dün gittigim de tedaviye devam önerildi tedaviyle düzelen yazdı doktor en fazla yüzde 20 alırsın dedi beni. Hiç dinlemedi bile
Doktorlar degissede her iki ayda bir kontrol e gidiyorum ilaçlarımı aksatmiyorum

Okb den %20
Verme şansı yok,

Tedavi ile düzelen %0

Kısmen düzelen %40.

Epikriz raporlarınızla başka bir hastaneden girebilirsiniz,

Dip:Not
Heyete girerseniz şansınıza ne verilirse rapor sabitlenir..

Bende anlam veremedim bana çok önyargılı yaklaştı hocam geçen seneki raporun da sana yüksek vermişler dedi sen hasta değilsin dedi resmen

Başvuru yaptım hastaneye tüm bölümleri dolaştım artık farklı bir hastaneye gitme şansım varmı ki hocam bir çıkmazın icindeyim lütfen yardımcı olun

Var.

Rapor vermeye yetkili başka bir hastaneye gidebilirsiniz.

Şuanki hastanede heyete girip raporun çıkarsa sisteme işlenir...

Dosyayı teslim ettin mi ?

Eski rapor varken yeni rapor başvurusu yaptımi ama evragi heyete vermedik sürece sorun olurmu

Olmaz,

Söylediğim gibi başka bir hastaneden devam edebilirsin ...

Sadece doktorları gezmiş ve heyete dosyayı teslim etmemiş heyete girmemişsin.
Bir sorun yok,başka bir hastaneden işlemleri başlatabilirsin...

Çok sağol teşekkürler bende psikiyatri ye yine girecem size doktorun yazdığı tanıyı söylerim fikrinizi dersiniz rica rtsem

Tamam o zaman pazartesi günü farklı bir hastanede işlemleri başlatirim en azından isimden olmam bu hastalık çok kötü kanser olsaydım bu hastalıktan iyidir çok sağolun hocam epikiriz raporlarını nereden Alacam peki

Ben dosyayı teslim etmedim bende daha

Okb tedavisi hangi hastanede görüyorsan veya gördüysen o hastaneden..

Üst Alt