Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Obsesif Kompulsif Bozukluk hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?
Merhaba %40 okb den engelli raporu aldım, doktor 1 yıl süreli verdi sorum seneye gittiğim de de rapor oranım düşer mi yoksa yine aynı raporu alabilir miyim. Not: Bu hastalığı 2004'ten beri yaşıyorum ve yıllardır da ilaç kullanıyorum.
Arkadaşlar 5 yıldır OKB tanısıyla tedavi altındayım geçen yıl OKB tedaviyle kısmen düzelen tanısıyla yüzde 40 rapor aldım dün raporumu yenilemeye gittim bana çalıştığım için hastalığımın düzenlediğini söyleyip hastalık tanımı değiştirdi ve en fazla yüzde 20 alırsın dedi daha haeyete girmedim ben o rapor sayesinde ise girdim 5 yıldır işsizlikle mücadele ediyordum rapor yenilenmezse işten çıkarılacagim bana lütfen bir yol gösterin bu arada tedavim bir yıldır devam ediyor ve obsesyonlarim devam ediyor
Tanı olarak OKB düzelen tedavi devam önerildi yazdı rapora
İşe girdigimi ben söyledim ise engelli kadrosundan girdigimi bile soyleyemeden dışarıda bekle dedi raporu elime tutuşturdu ne desem de değiştirmedi heyete gireceksin dedi
Yaşımız hemen hemen yakın ben askere bile gidemedim bu hastalıktan dolayı... 16 senedir yaşıyorum bu hastalığı yıllardır işsizim psikiyatriden çürük raporum olduğu için işverenler ön yargılı oldukları için işe almıyorlar, hiç değilse hakkında elverişsiz kararı yok bu durum senin lehine başka bi yerde işte bulabilirsin.
Özel sektörde tüm bende anlamadım yüzde 40 çok fazla almışsın calisyormusun dedi evet dedim dışarıya çıkardı beni sonra da hastalık tanısını değiştirmişti zaten
Hastalığım tedaviyle kısmen düzelen OKB ilk raporumda dün gittigim de tedaviye devam önerildi tedaviyle düzelen yazdı doktor en fazla yüzde 20 alırsın dedi beni. Hiç dinlemedi bile
Doktorlar degissede her iki ayda bir kontrol e gidiyorum ilaçlarımı aksatmiyorum
Tamam o zaman pazartesi günü farklı bir hastanede işlemleri başlatirim en azından isimden olmam bu hastalık çok kötü kanser olsaydım bu hastalıktan iyidir çok sağolun hocam epikiriz raporlarını nereden Alacam peki