Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019'da engelli aylığına zam gelecek mi?

Estağfurullah ne rahatsızlığı.

Üzülmeyin.

Asıl ben özür dilerim.

Sert çıkış yaptım.

E devlette az önce baktım 790 TL yatmış hayırlı olsun Mart'ta 720 ye düşer herhalde...

Şubat ayı 2022 Maaşı Zamlı olarak E devlete Yansımış

Allah devletimizden razı olsun

2022 şubat aylıkları e-Devlet sisteminde, güncellenmiştir

790.14 kuruş

Slckagl

Martta niye düşüyor ? 720 TL değilmiydi niye 790 TL ? Bu %70 Ve üstü oran alan için geçerli maaş oluyor.
Ve Hükümet, Engelliliği ve Hastalığı Oya mı dökmüş Mart dediniz de :D

HastaAdam

Merhabalar, %70 ve üzeri engeli bulunan kişilere bu ay ödenecek olan 790.14 TL'nin Mart ayında 720 TL'ye düşmesinin sebebi, Ocak ayı maaş farkının Şubat ayı maaşı ile birlikte verilecek olmasından kaynaklanmaktadır. Mart ayında %70 ve üzeri engeli bulunan kişiler 720 TL alacak ve sonraki aylarda da, zam yapılana kadar bu şekilde devam edecektir.

2022 maaşları e-devlete yansıdı. Ocak 2019

Merhaba, 2022 zamlı maaşları sisteme yansımış.

hani yaşlı maaşları 1000 lira olmuştu
e devlete baktım 659 88 yatmış

mirhat

2022 aylıkları değil, emekli aylıkları 1000 TL olacak diye çalışma vardı. Bunu da hiç söylemediysek 100 kere yazmış- çizmişizdir.

Deryush

% 50engeli olanlar marttan temmuz ayına kadar 480 Allah sonumuzu hayır eyleye

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mirhat
68 yaş üstü yaşlı aylıkları 601,58 tl. Şubat’ta ocak ayının zam farkı olan 58,30 tl de verildi. Zam farkı ile birlikte 659,88 tl alacaksınız. Not: bilgisayarım boZuldu. Telden zor yazıyorum

evet banada 790 tl yatmış ama almak için gününü beklemek gerekiyor ben maaşı ayın 5 inde alıyorum

Öf yani öffff hala yalan haberlere inanıp zammı yapıldı diyorsunuz. Az idrak ya.

2002 maaşı ayrı. Bu vakıf aylığı

Ata gözlüğün takan kardeş

musty35

Kuçüm sediğin o şeyler insanlar en azinda yaşamına devam edecek imkan sağlıyor ve dahası da var unutma....!?

2019 Yılı Engellilere 70TL zam geldi başkada zam yok
Doya doya harcayalım

ev kirası
elektrik
su
yeme
icme
giyinme
ilac masrafı
vede
hastane muayene parası
herşeye yeter üste artar bile
artan parayıda yardım sandıgına yollarız :)

SARUHAN

Bana 46 lira geldi gunde 1.5 lira zam cay olmuş 2 lira saka gibi . çoğu kisi burda aglasada gidip yine onlara verecek adim gibi eminim buna vermezlerse rahat edemezler.. adamların umrunda bile değilsiniz ne zaman anlayacaksınız.

musty35
Kardeşim bu konuyu fatih portakal haberlerinde gündeme getirebiliriz.
Duyarlı arkadaşlar fox tv haberlere twitter dan msj atarsalar konu hakkında bi haber yapılabilir.
Gelin hep beraber böyle bi yol deneyelim.

Twitter da fox tvye haberlerde gundeme getirmesi icin Tweet atalim oyleyse bide bunu deneyelim herkes yarin tweet atsin bakalım .

sonunda 2022 maaşımı bağladılar sormak istediğim bir kaç şey var ilk başvurum 5.14.2018 di red gelmişti itiraz ettim dün mesaj geldi kabuledilmiştir diye bundan sonraki süreç nasıl olacak yani ne zaman ilk maaşımı alırım nerden alırım bide ilk red gelmişti sonra bağadılar o tarihten bu zamana toplu ödeme alırmıyım yoksa şubatın 7'sinde onay mesajı geldi şubat tan itibaren mi alırım maaşı e-devletten baktığımda yardım devam ediyor diyo ödeme durumu boş görünüyor bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim rapor oranım %95 şimdiden teşekkürler yardımcı olan herkese..

Red geldikten sonraki ikinci başvuru tarihi baz alınır.

E devlette başvuru tarihi nedi?

Red geldiği için ilk başvuru tarihi geçerli değil. İkinci başvuruyu ne zaman yaptın?

Red geldiği için ilk başvuru tarihi geçerli değil. İkinci başvuruyu ne zaman yaptın?

2. Başvuruyu 29 Ocak 2019 da yaptım eski başvuruyu guncellediler 31 ocakta keşif için geldiler 7 Şubat'ta da kabul edildi mesajı geldi e devletten bakınca yardım devam ediyor diyor başvuru tarihi 29 Ocak değil 5.ayin 14ü 2018 olarak görünüyor yani red cevabının geldiği dosya devam ediyor kafamı karıştıran da bu yeni başvuru tarihi Yok eskisi var doğal olarak da aklıma hesaplama yi o tarihten itibaren mi yapacaklar sorusuna takıldım

İşkurdan okulda güvenlik görevlisi olarak 6 aylığına çalışan ve net aylığı 2020 tl olan bir bayan biri 19 yaşında engelli ağır engelli raporu hayır ikincisi 15 yaşında lisede okuyan iki çocuğu olan başka hiç bir geliri olmayan ev kira elektrik su doğalgaz 3 kişilik ailenin tüm masrafı bu aylıktan karşılanması gerekiyor ve kesinlikle yetmiyor engelli çocuğa 2022 aylığı bağlatmanın bir yolu yokmudur.

Üst Alt