Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019'da engelli aylığına zam gelecek mi?

Evinizin emsal kira bedeli aylık gelirden düşülecek kalan para 3 e bölünecek. Böylece kişi başına düşen sınırı geçmemiş olacaksınız maaş bağlanacak.

Başvuru yapın vakıf evin emsal kira bedelini aylık gelirden düşmek zorunda.

Ve aleyna aleykum selam kardeşim 2 kişilk aileye 50 tl.4 kişilik aileye 100 tl yani 150 kw yardım yapılacak para ödenmeyecek faturanizdan düşecek daha net bilgi için bulunduğunuz il ve ilçelerin kaymakamlıklara baş vurabilirsiniz.

Evet 10 milyon kişi faydalanacak deniyor en az 2 kişilk veya 4 kisilik ve üstü aillere yardimdan faidelenecek

maaşlar e devlete yansımadı daha
bi sıkıntımı var
20 sinde yansıyodu

selam arkadaşlar iyi akşamlar evde engelli yakınına bakıp bakım maaşı alanlar bayramlarda ikramiye alacaklarmı ? acaba bilgisi olan varmı? bilgisi olan cevap verirse sevinirim tekrar hayırlı akşamlar..

teşekkür ederim aybala

teşekkür ederim.

peki arkadaşlar evde bakım maaşı alanlar devletin yaptığı elektrik yardımından faydalanabılecekmi bilgisi olan varmı ?

Sende ikramiye istersin elektrik yardımı istersin. Her şeyde devletten beklenmez :)

hikmet7945

Şimdiden güle güle mi harcayalım mı desem dövünüp sövünsem mi bilemedim offf offff

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mhp ve chp nin 2022 maasiyla ilgili yasa teklifleri sonuclandimi tbmm de

merhaba ben sistemden goremiyirum maasimin yattigini her zaman 8 sinde aliyorum gorunmuyor ptt ariyorum 1 saat ugrastiriyor e devlette odeme hazir diyor ne yapacagim diyarbakirdayim acaba ptt bankadan mi ogrenmem lazim

PTT ye gidin çekin artı PTT kart isteyin o kartla her ay PTT de sıra beklemeden bankamatik ten çekin

Sitede nick degisimi varmi bazıları değiştiriyor.

Bende Safranbolu SYD Vakfından kira yardımı alıyorum ama elektrik ev sahibi üstüne üzerime vermiyor bende yararlanabilirmiyim

pttye yada vakfa git öğren 25 şubatta elektrik yardımları yattı

20snde maaslar e devlette yaziodu bu ay yazmiyo nie acaba bi bilgisi olan waarmi acaba

Devam ediyor yazısı varsa maaş kesintisi gibi bir durum söz konusu değil demektir. Er geç güncellenir. Telaş yapmaya gerek yok...

Merhaba 3 yaşında down send. Lu %73 ağır engelli oğlum için bakım maaşı alıyorum. Elektrik yardımı alırmıyım

2022 maaşı alanlar faydalanıyor

Arznur

Bakım aylıgı ve engeli aylıgıda alıyorsanız ptt den faydalanırsınız ptt ye gidince memura hatırlatınız

Üst Alt