Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak ayında aldığım raporla eylül ayında emeklilik başvurusu yapabilecek miyim?

furkan t1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Merhabalar benim bir sorum olacaktı ocakta sürekli olarak raporumu yeniledim eylülde emekli başvurusuna gideceğim. Fakat raporumu yenilememe gerek var mı? Emeklilikte son 6 ay içerisindeki sağlık kurulu kararı geçerliymiş sanırım.

Arkadaşlar merhaba. Benim 05.09.2026 tarihi itibariyle yılım primim ıvır zıvırım hepsi doluyor. Şimdi adım adım anlatırsanız çok memnun olurum. Emeklilik sürecinde hangi evrakları götürmemiz gerekiyor?

Hikaye şöyle tam olarak... Ben aslında Ocak ayında raporumu yeniletmek için gitmiştim ve sonunda süresize çevirdiler doktorlar. Eylül ayında emeklilik başvurusu yapacağım için son altı ay içinde yeni bir rapor alayım dedim ve bu ağustosta başvurdum... Keşke en başından ocakta değilde nisan mayıs gibi başvursaydım neyse... Şuan aldığım raporda 2 yıla çevirmiş doktor. Yani sen 6 ayda nasıl bir değişim gördün ben 33 yıldır yaşıyorum bu hastalığı...
Arkadaşlar sorum şu emeklilik için son rapora bakacaklar bu sorun olur mu? İkincisi ben elimdeki süresiz kartı vermek zorunda mıyım?

Üst Alt