Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen adayları, 2018 EKPSS'den kaç puan aldınız?

Ingilızce öğretmenleri sonuçlar nasildi benim 74.312

Kardeşim ingilizce öğretmeleri olarak iletişimde kalalım ihraç olupta bir şekilde rapor alıp sınava giren sırf inadına tercih yapacak olan şahıslar var ben birilerini biliyorum..kontenjanlar açıklansın hep beraber bimer cimer yazalım...ösym bu şahısların tercih yapmasına izin vermesin....çünkü bu kötü niyettir....Ben 2 kişi tanıyorum...o zaman 65 bile olur ingilizce ataması

Kbenly kardeşim ingilizce öğretmeni en son atamada kaç ile kapatmış?????

anrlka0101 benim de tahminimden kötü geldi hocam. Hersey kontenjana bagli. Bu olmassa martta kesin ataniriz hocam hic uzulmeyelim

Merve ve anralka hocam umudumuzu kaybetmeyin....kaç ingilizce öğretmeni girmiş olabilir ki önceki seneler hepsi atandı zaten

Hocalarım normal kpss de bile 68 atanıyor bozmayın moraliniz allah izniyle atanacagiz

bnmde ingilizce 74.3 aldım da kac kişiyiz acaba atama nasıl olur

ne bilim hocalarım pek anlamıyorum bu işlerden.bi anda moral falan bozuldu benim. eğer öyle diyorsanız fazla da üzülmeyeyim o zaman :) sağolun

inşaat teknolojisi 71 acaba kaç tane inşaat teknolojisi öğretmeni var

arkadaslar valla bilmiyorum ama zamanında buraya yazmışlardı sanki yani ben bizim grubunkini burdan buldum katıldım şu an 18 tane mi ney var.

inşaat teknolojisi 71 acaba kaç tane inşaat teknolojisi öğretmeni var

Üst Alt