Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen adayları, 2018 EKPSS'den kaç puan aldınız?

Bilgisayar öğretmenliği puan 92 sıralama 252 herkese hayırlı uğurlu olsun

şletme mezunu olup formasyon mu aldipta mı muhasebe öğretmeni mı oldunuz hocam

İşletme mezunu olup formasyon alan arkadaşlar WhatsApp grubunuz var mı

Tarih Öğretmenliği 78 arkadaşlar sınavdan 1 ay önce yapılan son atamaların taban puanlarını baz almayın ama son atamada 2016da girenlere piyango vurdu resmen puanlar çok düştü kontenjanlarda 1500 olunca. Bu atamalarda puanlar yükselir çünkü 500 kontenjan var. 25bin öğretmen alıncak eylüle diyorlar bunun minumum 1000 kadrosunu neden EKPSSye ayırmazlar anlamam.

Tarih öğretmenliği 84.5
Sıra 1098
WhatsApp grubu varsa bilgi verir misiniz

Edebiyat Öğretmenliği için WhatsApp grubu var mı?

Puan 85 sıralama 999.bölüm kimya.bu arada kimyacı yok mu burada başka.

ahv

rica ederim bizim görselcilerin puanından haberiniz var mı?sizinki nedir?

Felsefe, formasyon var 62... sıralamada 8000lerde hic çalışmamıştım

Sizdemi tarih öğretmenliğinden girdiniz?

Bende varım.Yaklaşık 10 kişiyiz sanırım

görselci olarak seni ve kendimi biliyorum sadece kbenly :)
benim puanım 68 öğretmenlik için şansım düşük gibi ama kısmet diyelim yinede... Seni de şimdiden tebrik ederim kbenly 77 ile kesin atanırsın inşallah

Etkili kullanan birisi Sosyal bilgiler için bir grup açarsa güzel olur.

selmano

Bu arkasamizin söylediği bilgi çok önemli. 2016 dan bu tarafa öğretmen memur dahil 5 6 bin kadro almış lisans ama hiç erime olmamış bu da bir çok insanın haksız rapor aldığını gösterir bu konuda mutlaka uyarıcı olmalıyız. Yıllarca hakkımızı yediler zaten daha doymadilar.

tip1merve
whatsapp maks 250 kişi almıyor mu?

sadece lise mat 55 kişiden fazla

ahv
bir whatsapp grubu kurun görürsünüz kaç kişi var. biz ilk başlar 11 -12 kişiyiz felan sanmıştık lise mat olarak ama 55 kişiden fazla var ..

Bu arkasamizin söylediği bilgi çok önemli. 2016 dan bu tarafa öğretmen memur dahil 5 6 bin kadro almış lisans ama hiç erime olmamış bu da bir çok insanın haksız rapor aldığını gösterir bu konuda mutlaka uyarıcı olmalıyız. Yıllarca hakkımızı yediler zaten daha doymadilar.

burada benim de kafama takılan bir durum var, sınav kültürüm iyidir geçmiş sınav başarılarımda belirli düzeyde... Bu sınavda kafama takılan şey, 80'ler de puanlar ilk 2' binler de 76-77 puanlar ilk 3000 /3500'ler de, sahi Engelli için, bu kadar zor bir sınavda, bu kadar yüksek puan nasıl alındı, sahi bu 90' lı puanları bu sorularla kim aldı... geçmiş atama listelerine bakıyorsunuz, alayı mühendis, avukat , biyolog kimyacı fizikçi, pek engellilere uygun ne bölümler nede puanlar var 90'lar 95'ler havada uçuyor.... kimse üzerine alınmasında insanın aklı karışıyor.

Ha şunu da göz ardı etmeyin, bu atamalarda çoğu arkadaş Zaten atanmış bir devlet kurumunda çalışıyor, öğrenim düzeyi değişiyor, bıranş değişmek istiyor, o nedenle EKPSS ye yeniden giriyor, Kamuda Unvan deşikliği yapmak, görevde yükselmek kolay işler değil. Ben az kaldı, unvan değişikliği sınavı için uğraşırken iş kazası geçirdim, canımdan olacaktım, üstüne birde psikolojik baskıya maruz kaldım, hemen o işin ucunu baktım... unvan değişikliği ile felan uğraşmanın gereği yok, hemde hiç gereği yok... Tekrar sınava girdim.
Ancak kamuda özel durumu olan bazı kitlelere sınavsız unvan değişikliği ve görevde yükselme imkanı verildi, lakin nedendir bilmem, onca pozitif kazanımın içinde engelli bunlardan muaf tutuldu bu hak sağlanmadı... bu imkan sağlansaydı sınava giren sayısı inanın 4' binleri bulmazdı yinede umut kesilmez...

İnşallah, İktidar sahipleri, Sn Cumhur Başkanımız, Sn Bakan, onca iyileştirmenin yanında bunu da getiride, engelli bir derin nefes alır, dahası çoğu zor koşullarda çalışan hizmetli vb. kadrolarda çalışan arkadaşlarımız nefes alır.

Son düzenleme:
acaba geçen defa 75 puan alan kişinin sıralaması nasıldı?

ahmet22 ...bakmak lazım, lakin bu durum kanımca çokta normal değil; bu derece zor bir sınavda. zor derken belirli bir bilgiyle söylüyoruz, ölçme değerlendirme dereside aldım o kırirelerle zor bir sınav, çeldiricileri, süresi, devrik cümleleri, çoktan seçmeli şıkları, 60 soru 60 dakika; zihinsel engelli sorularına bakmadım lakin bu kadar kişide kaç kişi zihinsel engelli... yoksa baktıkça muanma çok, lakin bura dillendirmeyeceğim... Yazın bu durumu bimere bir araştırılsın, işin içeriği bir soruşturulsun bunda bir yanlışlık yok Arayın Hakkınızı...

Son düzenleme:
Sosyolog21 kardeşim bir arkadaşım, üye olmak istemiş, lakin ağır bir prosedür varmış :) sende farkındasın ki, bu insanlar engelli, neden basit bir vahatsap gurubu açınsana... mümkünse tlf bağlantılı olsun, bu gurup lep-topu bilgisayarı olmayan kişilere pek uygun değil

Görselci olarak bende varım gençler ahv kbenly Üzülerek söylüyorum puanım 71,80. Beklediğimden çok düşük geldi. Benimde pek şansım yok gibi alımda çok az ama nasip işi

Serhenk bu kadar ümitsiz olma...bu sefer olmazsa ikinci alıma kesin gelir.puanını bildiğin başka görselci var mı?bizimle paylaşır mısın?Hem bu atamaya olmayacağı ne malum?ümitli ol!benim bildiğim 6 kişi daha var ...83,79,78,75,73,58.bilgilerinize snarım

Son düzenleme:
Üst Alt