Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen adayları, 2018 EKPSS'den kaç puan aldınız?

Hiç belli olmaz Serhenk Görsel Sanatlar Öğretmenliğine açılacak kontenjan sayısı önemli umarım 40 üzeri olur. O zaman atanma şansımız var tabi tercih yerleri ve sırası da önemli. Hayırlısı bakalım...

@Kalender ŞAH

[FONT=sans-serif]2012 ÖMSS - 1. atamasında 126 mühendis - [/FONT]
[FONT=sans-serif]2 Kimyager - 4 avukat -51 Biolog -[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sıkı durun 2013- 1 ÖMSS Atamalarında 551 adet mühendis kadrosu - 86 Biolog ve neredeyse kadrolar full dolu... 43 Kimyager - Yine atama puanlar uçuk, çoğu 80 üstü; 90'larda puanlar[/FONT]
[FONT=sans-serif]2014 - 2 Atamalarında 186 mühendis kadrosu[/FONT]
[FONT=sans-serif]2015 - 1 Atamalarında 110 Mühendis - 37 biolog[/FONT]
[FONT=sans-serif]2015 - Atamalarında 110 Mühendis - 37 biolog[/FONT]
[FONT=sans-serif]2016 - 1 Atamalarında 128 mühendis - son atada 54 mühendis kadrosu çoğu boş, 13 biolog çoğu boş[/FONT]
[FONT=sans-serif]2017 - 1 Atamalarında 51 mühendis[/FONT]

Serhenk ve ahv bana facebookta biri 79 aldım demişti ve başkalarının puanını paylaşmıştı.ben de sizle paylaşmıştım.meğer hanımefendi kıvırmış puanını.yeni öğrendim.nasıl kandım?çok özür dilerim. :( bir insan bunu niye yapar anlamıyorum.

İki kelimeyle eziklik ve öz güven eksikliğidir kbenly ... Sadece kendi puanı mı yalanmış? Yoksa diğer puanlarda atmasyon mu?

62 puan almışım tercih yapılabilir mi?

G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahv kendi puanı atmasyon öbürlerini bilemiycem.o dediklerine de güven olmaz.

Nasıl yapılıyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz? ahv

G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKPSS 2018 Edebiyat öğretmenleri puanları..?

Edebiyat öğretmenleri arasında liste oluşturuyoruz 165 kişi oldu siz de katılabilirsiniz 0535-479-10-25 bu numaradan puanlarınızı bildirip listeye siz de eklenebilirsiniz.

Hayırlısı ile duyuruya çıksalardı rahat ederdik...

Bugün ki alimlarda Sonra öğretmenliğine alimi ile ilgili bi gelişme bekliyordum ama olmadı ne yazık ki. Sizce açıklama ocak ayına mi kalır

Okul öncesi başvuru veya puanı kaç haberi olan varsa, ben burda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim

merhaba yukarıda puanlarını yazan arkadaşlar atandınız mı?? lütfen atananlarda atanmayanlarda bizi unutmayın sorularımız var dönüş yapar mısınız??

Okul Öncesi
Puan 90,147
Sıralama 383
Merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama 3 sene önce yazdığınız bir yorumu gördüm birşey sormak istedim. Bende okul öncesi öğretmeniyim bu sene ekpss ye girmek istiyorum siz atandınız mı acaba ? Yani en az kaç almam gerekir atanmayı garanti edebilmek için? Tekrar kusura bakmayın rahatsız ettiğim için

senturkelif

Maalesef garanti verilebilecek bir puan olduğunu düşünmüyorum. İlk nedeni sizin alanınızdan kaç tane öğretmen alınacağı hususu. Diğer neden ise puandan ziyade sıralamanızın kaç olacağı.

Her zaman olduğu gibi atanma "iddianızın" olabilmesi için 90 ve civarında puan almanız lazım.

Üst Alt