Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen olarak atanmayı bekleyenler acaba branşlarını yazabilirler mi?

çayımınşekeri

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Buradaki öğretmen arkadaşlar sırayla bıranşlarını yazsa hangi Branş kaç kişiyiz aşğı yukarı belli olurum bilmem Ben Beden eğitimi Öğretmeniyim .. Varmı Beden Eğitimi branşı burda herkese başarılar...

bende beden egıtımı ögretmenıyım hocam..

Matematik (lise) ama ilk girişim olacak ekpss ye

Ben de ilk defa Ekpss'ye hazırlanıyorum . Branşım sosyal bilgiler öğretmenliği .

Beden Eğitimi. Maşallah bereket olmuş bu sene :)

Whatsapp'da ögretmen gruplari var bilginize. Belki katilmak isteyen olur.
anrlka0101 selmano hocalarim, baska sinava girecek ingilizce ogretmeni taniyor musunuz? Yaklasik kac kisiyiz acaba?

Merve hocam ben 2 kışı daha tanıyorum 1 i aslında ihraç olmuş.. .ama inadına bu seferde ekpss ye girecekmiş ve inadına tercihte yapacakmış.. .nasıl aldı raporu anlamadım...bir kişi daha bar ama onun kurul günü çarşamba günü yetistirirse girecek sınava....yani 3 olacak benim tanidigim

selmano valla gün be gün ingilizce öğretmenleri artıyor ve benim umudum gittikçe azalıyor. Hakkimizda hayirlisi

arkadaşlar son yerleşmelerde ingilizce öğretmenliği en düşük kaç puanla kapattı bilgisi olan varmı . Şimdiden teşekkürler

hicran45 hocam herkes bu soruyu merak ediyor ama bilen yok sanirim. Facebook gruplarindan birinde bir ogretmen 70 puanla atanmis. Fakat o da taban puan ne bilmiyor

Lise matematik öğretmenliği
Ben de ilk defa gireceğim sınava. Çok umutluyum inşallah hayal kırıklığı yaşamam :rolleyes:

Tip1merve valla benim umudum hala taze sonuçta ingilizce hocaları genel anlamıyla matematik yapamiyor ben yapabiliom

Kaldiki ben yeni çalışmaya başladım tarihe coğrafyaya anayasaya

Hani hocam 150 ingilizce hocası girsin bu sınava ilk 20 ye 30 a girmeliyiz..m

Bizim sosyalci arkadaşlar neredeler merak ettim. Mezun sayımız çok fazla o yüzden sınava girecek aday sayısı da çok olur diye düşünüyorum.

tip1merve benim hiç tanıdığım yok Ekpss'ye girecek ingilizceci. Ama umudun azalmasın Merve hocam. Hepimiz atanacaz.hiç merak etme sen.ben sınava bile çalışmıyorum.ama umudum var ;)

bende aslında işletme mezunu olarak muhasebe finansman öğretmeni olmayı düşünüyordum ama bu bölümde 2. öncelik olduğum için kamu yönetimine geçeceğim dikey geçiş sınavıyla kamu yönetimine geçip iki senede bitirip adalet öğretmeni olmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ben iki sene tercih yapamayacağım sınav 4 yıl geçerli olduğu için üçüncü senede atanma şansım var hedefim 75-80 arası almak

Biyoloji benim branşta ilk defa giricem inşallah istediğimiz gibi olur herşey

Sosyal bilgiler hocam sayımız çok mu ben de merak ediyorum

Forumdaki öğretmen sayısı az herhalde toplasan 30 öğretmen gibi hele beden eğitimi 5-6 tane ama sınavda kimbilir kaç kişi çıkar?Arkadaşlar 2016 daki sınavla 2 kere öğretmen atamasını yapıldı 2016 -/2017 nette öyle gözüküyor sanki

Nedense öğretmenler whatsapp gruplarında daha aktifler. Buraya giren çok yok sanırım. Branş grupları bile var

Bende Fizik öğretmenliğinden gireceğim sınava. Burada o kadar araştırdım 1 kişi fizik dememiş. Tek kişi gireceğimi düşünüyorsam yanılıyorum. Kendi kendimle çelişiyorum çünkü ben bir fizikçiyim. :rolleyes:

Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle hepinize selamlar. Ben Engelli statüsünde MEB'te memurum. Fakat öğretmen olmaya kararverdim ve şuan son sınıfta AÖF'ten Tarih okuyorum.Bu sene mezun olmam çok zor alttan derslerim var. Ayrıca formasyon alamadım. Kısmetse 2020 sınavına gireceğim. Bu seneki sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.*
Not : işimi seviyorum ve fena da olmayan bir iş ortamım var. Fakat MEB sadece Öğretmen'e değer verdiği ve Öğretmen Odaklı çalışıtığ; Eğitim-Öğretim sınıfı dıında kalan personele pek değer vermediği için ve tarih merakımdan ötürü tarih okumaya ve öğretmen olmaya karar verdim.*

Ben de beden egitimciyim. Kurduğumuz whatsapp grubu var orda toplandık katılmak isterseniz eğer benimle irtibata geçiniz

Üst Alt