Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen olarak atanmayı bekleyenler acaba branşlarını yazabilirler mi?

Merhaba bende Okul Öncesi Öğretmeniyim. Acaba öğretmenler için kurulan wahtsap gruplarına beni de dahil ederseniz sevinirim.

Bende sosyalciyim arkadaşlar. Umarim hepimiz ataniriz. Haziranda atanmak icin en az 80 almak gerek.Tabi sinava giren sayisina gore ve kontenjana gore puan daha da dusebilir. 2019 subatta buyuk ihtimal bir alim daha olacaktir. O zaman cogunluk atanir diye dusunuyorum. Allah yardimcimiz olsun. Hayirlisiyla hep beraber ataniriz inşallah. Gecen sinav da 165 tane sosyalci atanmis. Bizde mezun cok. Bu sene de tahmini 200 e yakin bi sosyalci basvurur gibime geliyor. Her sene artiyor cunku. Elimizden geleni yapalim arkadaslar gerisi Allah Kerim

merhabalar acaba rehber öğretmen olarak kaç kişiyiz?

Sosyalci52

size biraz istatistik vereyim. halkbank havuz hesabına yatırılan lisans ücretleri 10900 kişi olduğunu gösteriyor. bu bilgiye orada çalışan bir arkadaşımızdan edindik. meclise gittiğimizde 600-650 kadar engelli öğretmen adayının geçmiş yıllardan atanamadığını vekiller itiraf ettiler bunun çoğunluğu tarih ve felsefe bölümlerinden oluşuyor bir kısmı da okulu bitirememiş veya formasyonunu tamamlamamış olan adaylar.

MEB ve dier bazı kurumlara istatistikler için dilekçe verdik fakat tüzel bir kuruluş olmadığımız için yanıtlar olumsuz oldu bilgi alamadık. haziran ataması için sayıyı yükseltme talebimiz var. ankarayla sürekli iletişim halindeyiz bahsettiğim 10900 kişi içinden çoğu öğretmenlik için savaş verecek yaklaşık 3000 kişi öğretmenlik için başvuracaktır geçen senenin istatistiklerine dayanarak böyle bir tahmin yaptık. toplamda geçen seneden kalan öğretmenlerle 3600 kişi olacak atama bekleyen. 500 sayısı haziran da artacak bu kesin fakat sayı telaffuz edilmiyor.

ismet yılmazla görüşme fırsatımız olmadı fakat akp mv mustafa ılıcalı yanımızda aradı kendisini sayı telaffuz etmeyin diye de bağırarak söyledi kendisine bu konuda çok endişeliler çünkü şöyle dedi engellilerimiz sayı söylenince o sayıyı kendilerine söz verilmiş algılıyorlar maliye bakanlığı ile anlaşamıyoruz sonra dedi. sayının artması konusunda çalışmalarımız var devam ediyor eğer gerçekten çalışalım bu meseleye herkes atansın diyorsanız buyrun beraber çalışalım durum karamsar portre çiziyor 3600 aday varken 500 sayısı az yükselecek evet ama 750 mi olur 1000 mi olur belli değil daha önceki gruplar 1500 atamayı sürekli gidip gelerek ve sosyal ortamlarda çalışarak aldılar. eğer 2016 yılından kalan arkadaşlar varsa bilirler bu durumu. önümüzdeki süreç bu vaziyette. bu anlattıklarım sizlere uymuyorsa lütfen rica ediyorum tartışmayalım. fikir beyan edebilirsiniz ama kırıcı olmayalım. sizlere biraz olsun inandırıcı olması için erzurum mv mustafa ılıcalı ile resmimizi de ekleyeyim
AfpAvCavNUgdKj5O2

mustafaozen hocam ellerinize, emeklerinize sağlık. Umarım çabalarınız sonuç bulur da hepimiz atanırız. Neler yapmamız gerek, bizim elimizden ne gelir?
Ben bu sene ilk defa sınava giricem. Branşım ingilizce.

tip1merve

Kesinlikle ve kesinlikle sayının arttırılması için her mecradan bu konunun gündemde tutulması gerek bakın taşeron işçiler yıllardır çalıştılar heryerde her mecrada kendimizi ınutturduğumuz an bitiyoruz biz 2016 da mağdur olduk yanlış anlamayın sakın normalde şubat martta yapılacak atamalar hazirana sarktı şimdi 2018 sınavına girecek adaylarla yarıştırılıyoruz benim yerimde sizlerde olabilirdiniz biz kasımdan itibaren çalışma yapmadık unutulduk ne oldu sonuç mağduriyet. Herkes atama bekliyor ama sadece bekliyor sınava çalışın ama sesimizi de duyuralım inanın pasif kalırsak bu atama 500 de kalacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa hocam katılıyorum ne yapabiliriz???bimer ve ciner mi yazalım.. .

selmano

Numaranızı özelden atın ekleyeyim gruba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EKPSS FİZİK Öğretmenliği

EKPSS giren fizik öğretmenliği için tercih yapacak arkadaşlar var ise bana ulaşabilirler. Whatsapp grubumuz var. Toplanalım kaç kişi olduğumuzu görelim.

Elektronik ve haberleşme öğretmenliği
Umarım herkesin istediği gibi olur 😊

Merhaba ben de matematik öğretmeniyim (lise) sınava ilk defa girdim

Tonünal

Yeni mi katıldınız hocam ...kesin fullemişsinizdir.kaç gelecek hocam 90 mı? :) :)

Tonünal

Tonünal hg. Valla Bi fikrim yok ama WhatsApp grubunda 15 kişiye yakın sayı var yaf ben herhangi bir hazırlık yapmadım ondan 75 felan bekliyorum buda gelmeyebilir...

Neden hazırlamadıniz ki.ahh ben bebek baktımda hazırlandım.yasiniz kaç bilmiyorum ama çalışmak için atanmanız lazım özel sektöre uygun değiliz biz inşallah atanirsiniz..

az önce sonuçlar açıklandı inş hayırlı haberdir

Üst Alt