Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen olarak atanmayı bekleyenler acaba branşlarını yazabilirler mi?

lise matematik başka arkadas var mı acaba? Werze ile 2 kişi miyiz ki?

yciv 2016 sınavına girdim ama formasyonum olmadığı için öğretmen atamalarında tercih yapamadım

Gülayşe

Kötü olmuş hakikaten fen edebiyat çıkışlıysanız hocam birsürü yer vardı neden alamadınız ki branşınız nedir ve kaç puan aldınız

kbenly
Puanları nasıl öğrendiniz ? Coğrafya kaç puanla kapattı acaba :)

Türkçe öğretmenliği. Normal KPSS ile atandım. Geri hizmete alındım.

Gülayşe
Geçmiş olsun. En yakın zamanda atanmanızı dilerim.

kbenly bu bilgiye nasıl ulaştınız hocam? Bi görsel sanatlar ı öğrenemediniz :) :)
perseküsyon yaf öğretmenliğe atanırsam memuriyete nasıl geçerim geçebilir miyim?
kbenly hocam ayrıca teşekkürler

ahmet22

Öğretmenlikten memurluğa geçiş çok kolay. Okul idaresine bu işi yapamıyorum diyip üst yazıyı alacaksın. Ondan sonra Psikiyatri ana bilim dalından randevu alıp "heyete" çıkacaksın. Devamında da geri hizmete alınacaksın.. :) Hepsi bu kadar

@ahmet22

Öğretmenlikten normal memurluğa neden geçmek istiyorsun ki :) yada normal memur istiyorsan öğretmenlik olarak neden tercih yapacaksın ki ? ataması daha kolay olduğu için mi ? @perseküsyon

Peki dilekçe verince öğretmen ünvanıyla geri hizmete çekiyorlar mı ?

yciv

Bu işler dilekçeyle olmaz. Kurumdan üst yazıyı alıp PSİKİYATRİ HEYETİNE çıkmanız lazım... "Öğretmenlik vasıflarının (özlük hakları vb) saklı kalması kaydıyla , ders dışı resmi bir görevde çalışması uygundur..." açıklamalı bir heyet raporu olursa (ortalama 40 günlük bir süre zarfında geri hizmete alınıp düz memurluğa devam edebilirsiniz. Biz de üniversite okuduk . Öğretmenliğe dair büyük ideallerimiz vardı. Lakin arzuladığımız mertebeye ulaşamadık. Ama bu depresyonu üzerimden attıım. Yedi senedir aynı kurumdayım. Allah hepimize şifa ve talih nasip eylesin...

perseküsyon
Teşekkürler dönütte bulunduğun için. Merak ettiğim husus şu; Geri hizmete çektiklerinde unvan yine öğretmen olarak kalıyor, özlük hakları aynı oluryor (yaz tatili vs..) ancak büro çalışanı gibi memurluk yapıyorsun doğrumu anlıyorum.

ahmet22

Facebookta öğrendim.görsel sanatlar ise ikinci alımda 52 ile kapatmış.

Evet yciv o sebepten düşünüyorum ben üç yıl ücretli öğretmenlik yaptım, hep Bi korku var içimde öğrenci bana iftira atacak diye ondan istemiyorum öğretmenlik açıkçası ama mecbur olduğum için atanırsam yapacam Bi süre. Yaf bide tezli yim ben acaba akademisyenlik durumu nedir çok merak ediyorum burada tıp Fak. Deyim tezli de bunlar da ya çok sosyal insanlar, ya çok içli dışlı lar yada ben çok mesafe koyuyorum mesafe olmadan entelektüalite nasıl olacak bilmiyorum zaten çok yoğun of nöronlarımın kimyası bozuldu neredeyse :)

yciv

yvciv aynen üstte yazdığınız şekilde oluyor. Masa başı düz memurluk yapsan da maaş bordrosundaki "öğretmen" ünvanı değişmiyor... Maddi olarak ek ders kaybın olur ama öğretmenlikte zorlanıyorsan bir yönden de nefes almanı sağlar.... 657 li memurluk özel sektör gibi değil. Kamudaki amirlerin dedavini yüzüne vurmazlar... İstismar etmediğin sürece "kötüleştim İzin alabilir miyim" desen onay verirler. Yapabileceğin işler verirler.Devlet baba bize sahip çıkıyor.Allah zeval vermesin.

Facebookta öğrendim.görsel sanatlar ise ikinci alımda 52 ile kapatmış.

Hahaha :) ;) :) o kadar dert etmiştinnn kimbilir belki dahada düşüktür ayrıca verdiğin bilgiden şunu fark ettim bence en kötü matematikçi ben diilim çünkü hiç çalışmamış halimlede o puanı yaparım gibime geliyor ee ne olsak İstanbul mezunuyuz

Biraz olsun çalışsak mı ne dedim şimdi

perseküsyon hocam geri hizmet ne demek tam olarak günlük yaşam nasıl geçiyor kısaca bahsetmniz mümkün müdür?

vjG1Gr.jpg

Biraz olsun bak genel kültüre ilk alımda gidesin bari ahmet22

kbenly

İnşallah diyelim peki atandık diyelim sence rapor sorun olmaz mı benim raporda çalıştırılamayacağı işler kısmında yoğun sosyal ilişki gerektiren işler, vardiyalı işler yazmışlar :(

Ne bilim atamamı yapmazlar diye korktum bu sebeptenn

Zaten raporunu yeniletmeni isterler o zaman söylersin doktora ona göre bişey yazar

ahmet22

Kardeşim, geri hizmet çürük raporuna benzer bir şey. Öğretmenliğin gereklerini yerine getiremiyorsan mecburi istikamet. Ama bir şeylerle de uğraşmak lazım. Ölüm gerçeğini idrak etmek lazım. Yani maksat kimseyi kırıp üzmemek .Ahmet22 Bunlara istinaden sorunuzu cevaplayayım; günlük yaşam güzel geçiyor Çalıştığım ortam her anlamda güzel 7 senedir aynı yerdeyim. Büyük laf olmasın ama yüz kızartıcı suç (pedofili,vandalizm vs..) işlemezsem ve görevimi de başarıyla yaparsam gerisi kolay... Anahtar kelime bu zaten; çalışmak . Öğretmenliğe dönme gibi bir imkanım da kalmadı. Durumum stabil, iyi olsa da ömür boyu ilaç kullanmam lazım. Bunu dert etmiyorum. Annemle babamın yanında huzurluyum Allah herkesin bahtını açık eylesin. Şifa versin.. amin

Evet hocam önce öğretmenlilk yapabilir raporu isterler sonra kurum ataması için kurum sizden engelli raporu yenilemenizi ister.hatta bazıları yeni rapor alayım derken %40 ın altında kalıyormuş.ona isyan ediyorlar.rapor sürekli de olsa istiyorlar.

xenru

Bende fizikçiyim hocam yalnız değilsin bu arada whatsapp grubumuz var aktif çalışma içindeyiz isteyen varsa alabilirim sizleri yalnız bi şartımız var etkinliklere katılım esastır tweet bimer cimer ve ankarada meclise gidip gelmekteyiz. Ayrıntılar için özel mesaj atabilirsiniz

perseküsyon

hımm cevap için teşekkürler. zaten memursan ortamda pedofili gibi bi ihtimal olmaz ancak neden öğretmenliğe dönme imkanı yok , birde ne tür işler yaptırıyorlar (evrak getir götür mü yoksa normal düz memuriyet mi?)

tekrar teşekkürler

Üst Alt