ey aşk sen nelere kadilsin...
herkes kendince bir akıl vermiş bu adama...
sorunun cevabını eminim sende biliyordun ne yapman gerektiğini konusunda sadece cesaretti ihtiyaçın olan bence...saymadım ama yazan arkadaşlarıı 10 kişi var yok akıl veren...destekçi bekledin...peki hiç paylaştığın dostun yokmuydu gerçek hayatta...hepsi köstek mi oldu...sana bakmaz seni dinlemez diyerek cesaretinimi kırdı çok merak ediyorum konuşma bozukluğu çok büyük bir dert değil ne arkadaşlarımız var burda binbir sorunla boğuşan ve sırf rahatsızlıkları yüzünden ayrılık yaşayan...
şunu unutmaki hiçbir şey risk almadan mutluluğa ve doruğa ulaşmaz....risk alacaksın olumlu veya olumsuz sonuçlarına katlanacaksın risk almazsan pişmanlığı tadarsın risk alırsan yapmadım demessin en azından denediğini görürsün SONUÇ EVET YADA HAYIR olabilir....
evet olursa mutluluğa mutluluk katar ama hayır olursa cevap BU HAYATINA KÜSTÜRMESİN SENİ kimse mükemmel değildir artı ve eksileriyle insan insandır kimseninde birbirini sevme gii bir zorunluluğu olmadığına göre....giden ağam gelen paşam
çokta takma birgün mutlaka sevgine layık bir insan bulursun
herkesin bir ruh ikizi olduğunu unutma
SEVGİLERİMLE ŞANSIN BOL OLSUN
NOT=SONUÇUDA BEKLİYORUZ.BU ARADA BU SAYFADA VARSAYIM YAPAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM ÖZELLİKLE OLUMSUZ DÜŞÜNEN VE BIRAKIP GİDER DİYEN ARKADAŞLARA....SEVMEK YÜREK İSTER HİÇKİMSEDE AYRILMAK VE ÇEKİP GİTMEK İÇİN BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAZ HEM BURDA BİR İLİŞKİDE YOK İLERSİ İÇİN BİRŞEYLER SÖLEMEK ÇOK YANLIŞ VE ADALETSİZCE OLUR...AYRICA KIZIN BİRŞEYDEN HABERİ YOK ERKEK ARKADAŞIDA OLMASI ÇOK NORMAL ÇOK ÇOK NAZİKÇE TEŞEKKÜR EDER ABARTMAYIN BENCE....