Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okulda hoşlandığım bir kız var. Ama nasıl açılacağımı bilemiyorum...

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum çünkü bu soruyu nereye yazacağımı bilemedim.ben sca hastasıyım ve okulumda çok hoşlandığım bir kız var ama kızla konuşmaya utanıyorum çünkü konuşma bozukluğum var.düşünüyorum kıza kantinde otururken çay fln ısmarlasam nasıl çayı götürcem die çekiniyorum ama bir türlüde aklımdan çıkaramıyorum.siz olsanız ne yapardınız.:confused::confused:

ARKADAŞIM YAKLAŞ KIZA BÜYÜLÜ BİR ŞEKİLDE BAKIŞ AT MERHABA DE OTURABİLİRMİYİM DE BİRAZ SOHBET ETMEYE ÇALIŞ GERİSİ İLERLEYEN GÜNLERDE GELİR ZATEN İLTİFAT ET KIZA HOŞUNA GİDECEKTİR:):p

Bence tut nefesini tut tut:D içinden bismillahirrahmanirrahim de sonra çık kızın karşına deki "bayılıyorum sana" gel beraber bir çay içelim :) ohh be söyledim sonunda de kız gülecektir:)

korkma yahu yimez kız seni çok çok git başımdan der:) eee okadarda naz yapsın yani madem seviyorsun bırakma peşini kızmı koşacak senin peşinden sen koşacaksın:D işinin adı ne?

sen ertelersen ha bugün ha yarın açılırım kıza diye kaparlar valla kalırsın yaya:)) ama önce bir araştır bakalım varmı kızın sevdiği sonra uğraşma milletle:)) iş alırsın başına..

red edilmekten korkuyorsan biran önce aşmak için bu korkunu duygularını hemmen söylemen lazım..ertledikçe sen korkularında büyüyecektir utanıyorum deme haa gülerim:) erkek adam utanırmı yaa:) sonucu bildir bize ben merak ederim ne oldu acaba? diye

ne açıklıycaksın ben olsam hiç girmem o işlere.
kız önce kabul eder sevgilisi yoksa,
sonra bi sevgili bulunca da sen konuşamıyosun bahanesiyle seni bırakır.
sende iyice alışırsın kendine kahredersin,ben niye konuşmuyorum diye.
sevgilerr..

ikinci bahar nedir bu ya muhalefet gibisin evllilik konusunda da bu kadar sert çiktin.dare kızın ünirvetileli olmasi daha kolay işini kolaylaştirir yani kiz eminim yasamın fizikten ibaret olmadigini anlamiştir yani kiza gidip hislerini söylersen anlayişla karşilayacakti ve teklifine %90olumlu yanit verir...aslinda ben uzmanım insani tanımam için 1dk yeter bana sen kızın fotosunu koy buraya ben sana kizin nasil bir yapiya sahip oldugunu tek tek söylerim.

sevgili dare 25 yıl önce 18 yaşında devletin kız yatılı okulunda işe başladım 1 hafta sonra benden 2 yaş büyük 1 kız arkadaş yardımcı hizmetli olarak işe başladı.ve biz yatılı kalıyorduk iş yerinde akşam olunca onun işi bitiyor benim gece bekciliği işim başlıyor. el ayak çekilince başbaşa kalıyorduk.geceler bizim oluyordu.ufak ufak aşık olmaya başlamıştım oda bana kayıtsız kalmıyordu.beraber şarkılar söylüyorduk gece 1-2 aya kalmadı ben ona sırılsıklam aşık olmuştum. ama açılamıyordum birtürlü.sabaha kadar 2 paket sigarayı bitiriyordum. birgün ne olursa olsun açılacaktım ogün gidip marketten bira aldım 10 paket sigara alıp kaldığım yere koydum ne olursa olsun açılacaktım.aslında oda beni seviyordu sevilmiyecek gibi değildim yakışıklıydım ama o benden bekliyordu benim söylememi istiyordu.o akşam kurdum kendimi konuşacaktım ona söyleyecektim deli gibi sevdiğimi aşık olduğumu evlenmek istediğimi.ortam oluştu ama benden hala tık yok söyleyemiyordum.öyle bir hal aldıki durum gecenin saat 03 idi o bana sadece sevgimi dedi ondan sonra ben artık şair olmuş idim 2 yıl bir beraberliliğimiz olmuştu sonra ayrıldık çok acılı yıllar geçirdim hala bile beni etkiler o yaşadığım yıllar şimdi çok mutlu bir evliliğim var 1 erkek 2 kızım var benim aşık olduğum yaşta şimdi oğlum var düşünüyorum şimdiki yaşım ilen aslında çok basit arkadaşlık teklif etmek inan o kadar zor değil oda seni seviyormu ona bak

Kendin ol dare. al çayını sütünü neyse git yanına oturabilir miyim? falan yok. Otur direk. Tabi yüzündeki ifade önemli. Hafif bi tebessüm iyi olur. Sonuçta kızı dövmeye gitmiyosun :) Bu arada bunlardan önce erkek arkadaşı var mı? yok mu? araştır. Yoksa büyük ihtimal bu son tebessümün olur :) Neyse masaya oturdun. Direk o gün için biryere davet et kızı. Ne olursa olsun rahat olmaya çalış. Heyecan yok diyecem ama böyle bir durumda zor. :) Cesur ama kibar ol. vs. vs.

Şimdi biz buraya ne kadar yazarsak yazalım sen kızı gördüğün an bunların hepsini unutacan :)) Ama asla unutmaman gereken şey kendin gibi olmak. Ne sevmek suç nede sevdiğini söylemek.
http://www.engelliler.biz/forum/members/14586.html

arkadaşlar çok saolun ama 1 haftadır çok kötüyüm sevgilisi fln yok ama işte benim sorunum var ve 5 yıldır hastayım hiç bir kıza o niyetle bakmamıştım daha fazla yardımcı olursanız sevinirim.tabi kızla siz konuşun demicem::D prens mickey mouse arkadaşım kızın resmini bulursam sana yollarım

bence şansını denemelisin arkadaşım her şeyin bir usulu vardır nasıl yapacaksın bilmiyorum ama bence samimi bir şekilde sadece kendin gibi davranarak açıl zaten üniversiteli bayan bi takım gerçeklerin farkındadır karamsarlık hoş bir kavram değildir her zaman umutlu ve ümitli olunmalıdır sana bol şans diliyorum...

büyülü bakışmı:):) hahahaha

bir kere kızlar iltifattan hiiiç hoşlanmazlar bu bir..oturabilirmiyim diye sorduğunda kız hayır boş masamı yok derse bu adam ne hale gelir buda iki:)zaten cesareti yok arkadaşımızın

konuş sohbet et diyorsun yaa ardakadaş konuşurken kız amann ne geveze şeysin deyip masadan kalkarsa ve giderse ne olur? :)buda üüüç

aslında çok küçük bir an yeterli bu kadar uğraşmaya gerek yok önce arkadaşlığını kazan iletişim kurman daha kolay olur..

germe kendini bu kadar yahuu git konuş:)

olacak işi bozmayalım yanlış taktikler verip ben daha fazlasına karışmam benden bu kadar:)

İlk başta konuşmaktan çekiniyorsan mektup yaz :) :)
Kendi cümlelerinle yazılmış , samimi ve şık bir mektup ... Çoook eski , bilindik bir yöntem de olsa her bayanın hoşuna gider sanıyorum.

Sonunda ölüm yok ya konuşursan,en azından bir sonuç olur,konuşmadığın sürece kaygı içinde beklersin ve eline hiç bir şey geçmez...Böyle durumlarda cesur olmak lazım...

bende fa lıyım senın hastalığının kardeşi yani tekerlekli sandelyeye bağlıyım git karsısına ben buyum senden hoslanıom de damdan düşer gibi ağlamayana meme yok karsındakını nesenden aşa gör nede üsdün tut sende oda toprakdan sen sıçıon o sıçmıomu git açıl 25 yasında tekerleklı sandelyeye bağlı bı engelliim ama hayatımda 2 kadın var utanç verici bı durum ama onlar olmadanda olmuyo be

arkadaşlar çok saolun yardımlarınız için ya beni dertten kurtardınız

Ee dare sonuç nedir? Neye karar verdin?
Direk gidip söyleyecekmisin?
Tebrik veya mektup mu yazacaksın?

Onunda bir insan olduğunu ve senin gibi duyguları olduğunu unutma.Doğallık en güzelidir.

:D:D:Dey aşk sen nelere kadilsin...:D
herkes kendince bir akıl vermiş bu adama...
sorunun cevabını eminim sende biliyordun ne yapman gerektiğini konusunda sadece cesaretti ihtiyaçın olan bence...saymadım ama yazan arkadaşlarıı 10 kişi var yok akıl veren...destekçi bekledin...peki hiç paylaştığın dostun yokmuydu gerçek hayatta...hepsi köstek mi oldu...sana bakmaz seni dinlemez diyerek cesaretinimi kırdı çok merak ediyorum konuşma bozukluğu çok büyük bir dert değil ne arkadaşlarımız var burda binbir sorunla boğuşan ve sırf rahatsızlıkları yüzünden ayrılık yaşayan...
şunu unutmaki hiçbir şey risk almadan mutluluğa ve doruğa ulaşmaz....risk alacaksın olumlu veya olumsuz sonuçlarına katlanacaksın risk almazsan pişmanlığı tadarsın risk alırsan yapmadım demessin en azından denediğini görürsün SONUÇ EVET YADA HAYIR olabilir....
evet olursa mutluluğa mutluluk katar ama hayır olursa cevap BU HAYATINA KÜSTÜRMESİN SENİ kimse mükemmel değildir artı ve eksileriyle insan insandır kimseninde birbirini sevme gii bir zorunluluğu olmadığına göre....giden ağam gelen paşam:Dçokta takma birgün mutlaka sevgine layık bir insan bulursun
herkesin bir ruh ikizi olduğunu unutma;)
SEVGİLERİMLE ŞANSIN BOL OLSUN
NOT=SONUÇUDA BEKLİYORUZ.BU ARADA BU SAYFADA VARSAYIM YAPAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM ÖZELLİKLE OLUMSUZ DÜŞÜNEN VE BIRAKIP GİDER DİYEN ARKADAŞLARA....SEVMEK YÜREK İSTER HİÇKİMSEDE AYRILMAK VE ÇEKİP GİTMEK İÇİN BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAZ HEM BURDA BİR İLİŞKİDE YOK İLERSİ İÇİN BİRŞEYLER SÖLEMEK ÇOK YANLIŞ VE ADALETSİZCE OLUR...AYRICA KIZIN BİRŞEYDEN HABERİ YOK ERKEK ARKADAŞIDA OLMASI ÇOK NORMAL ÇOK ÇOK NAZİKÇE TEŞEKKÜR EDER ABARTMAYIN BENCE....

evet cesaret bulmak istedim çünkü bazı arkadaşlar konnuşmamı istemiolar o kızla onların o kızda gözü var galiba ama bu hafta içi konuşçam zaten ders konusunda önceden yardımcı olmuştum

sonuç:kızla konuşmak istedim fakat kız beni beğenmemiş arkasına bile bakmadan beni rezil edip gitti

sen neden rezil olacakmışsın en azından denedin şansını..sevmek ne zamandan beri rezillik olmuş!!

kızın açısındanda düşünmek lazım senin onda gördüklerini o sende görmemiş demekki..yapılacak hiç bir şey yok bu durumda..

bir çok insanın yaşadığı bir şey denk gelmiş sana red edilmek hazmı kolay bir durum değil ama zamanla aşacaksındır sana şimdi takma kafana demek vardı ama mümkün değil mutlaka takacaksındır tesellisi yok bu işlerin yaşarak tüketeceksin kendi içinde.

yinede çok fazla üzülme derim ben tatlı canının kıymetini bil arkadaşım hiç kimse vazgeçilmez değildir..gün gelir kızarsın bile kendine neden kendime bunu yaptım diye..

en azından içinde tutmayıp söylemekle "keşke söyleseydim" külfetinden kurtuldun..denedin ama olmadı hayırlısı böyledir belkide ikiniz içinde..

hayırLısı arkadaşım başka kızLara bak... O senin gibi birisini kaybetti. Başkası bekLiyor, kısmet işi bunLar... :) Eğer bir daha olursa böyLe şeyLer Biraz sempatik yakLaş..ŞirinLik gibisinden meseLa :) ÇAy yerinede Bir parça çikolata teklif et :D

sonuç:kızla konuşmak istedim fakat kız beni beğenmemiş arkasına bile bakmadan beni rezil edip gitti
usata nasil gitti sen kiza hoşlandigini söyledin mi yoksa kiza yaklaşip seninle 2dakka konuşabilirmiyiz deyip kızdan ne konsuacagini anlayip gitmiş te olabilir...dinlemeden arkasına bakmadan çekip gittiyse demek kiz saygısız teki ve bencil.
NOT:belki kiz özgür kalmak 2sene kafasina göre yassamak için okul okuyor..kızın hayallerini %85tahmin edebiliryorum ve kız benim gözümde zavalli

ikinci bahar ve kuvarsın dediklerine aynen katılıyorum...

bende teklif etme demek için sayfanın sonuna geliyordumki haklı olduğumu gösteren sözlerinle karşılaştım...

dostum benden sana tavsiye... eğer engelliysen kimseye gönlünü vermiycen... sabırla bekliycen... eğer bigün olurda isteyen olursa vericen... ben bu kanaatteyim...

ha dersin ki hangi kız bunu yapar? Walla bayan arkadaşlar burda... ben bunu yapacak yürekleri olduğunu düşünüyorum hatta yaptıklarına şahitte oldum... bence bekle... yada çok güçlü sinyaller alırsan bir kıza yaklaş...bunların dışında yapılanlar genelde fiyaskoyla sonuçlanıyor... benden söylemesi... sütten de ağzın yandı zaten... :(

nurcan hatipoğlu; bence böle kızlara o kelımeyı kullanmak iltifat olur literatürde neler var neler....hahahah

ya sınıftaki kızlarla önceden konuşmuştum bu konuyu ben kantinde oturuyodum gitmişler kızla konuşmuşlar anlatmışlar işte bende bi kenarda konuşmak için bekliodum kız demişki bende merak ediyorum nasıl birisi die demiş.fakat işte gelince bende sap gibi durunca kız teşekkürler dedi gitti. bide engelli olmakla bu davranışın bence ilgisi yok.kız bencede bende bişeyleri görmedi.alakası yok çünkü cuma günü bi arkadaş hiçbi engeli yok bi kıza teklif etti kız çocuğa demediini bırakmamış.bence karamsar olmayalım.

en az 100 kıza birden teklif edeceksin
biri omasa biri olumlu cevap verir
sistem böyle işliyor

mektup:) insan cesaretini kıran olumsuzluklar yaşayınca gönderilmemiş mektuplar biriktiyor gönlünde..

mektup yazmak eskidi..bu devirde geçerli değil artık bir alem olmuş el alem:) mektup,tan anlayacak zihniyetler yok artık semacım malesef yook!

birde geçer karşına güler ve "sen çok fazla türk flimi izlemişsin" deyip dalga geçerler arkadaşımızla yazmasın mektup..

hem zaten olmuş olan..bir anlamı yok artık..

cesaretli ve sakin ol. sonuç ne olursa olsun duygularını ifade et. sonunda ölüm yokya ondan hoşlandığını açıkca söyle.hayatında birisi varsa söyler sende saygı gösterirsin hayatına başka yelkenler açarsın yeryüzünde sadece o bayan yok değilmi? HAYDİ BAKALIM DAHA DURUYORMUSUN SEN? :))))CESARETİNİ GÖSTER KIZA AÇIL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ SONUÇ OLUMSUZDA OLSA SAKIN YILMA OLDUMU ? PES ETMEK YOK. KEŞKE DEMEKTENSE İYİKİ DERSİN AÇILMIŞ OLURSUN.

mektup yazarakta duygularını ifade edebilirsin içinden geçenleri yaz. doktorlar bile bu yöntemi öneriyor. yüz yüze gelipte dile getiremediğinizi kağıda dökün paylaşın diyor.

dare;
ben olsam direk gider yüzüne karşı solerdim.ki zamanında bole bir şey yaptım.teklif ettiğim kız sağlamdı.o zamanlar 12 yasında idim.kız bizim sınıfta idi.sureklı bırlıkte oynardık.hatta bir defasında oyun oynarken kafamı kırdı:)benden ozur dıledı.kendımı affettırmek ıstıyorum dedi.bende beni öpmesi şartıyla affedecegımı soledım:)o gun yanagıma çok ıcten bır opucuk kondurdu.ve bende kendısıne teklfı ettım sonradan.bana beni çok sevdıgını ama her zaman arkadas kalabılecegımız soledı.bende anhlayısla karsıladım.çocouk cesareti işte.şimdi olsa aynı şeyi yapamam...

dare önce çık karsına kolundan sıkıca tut kolundan tutman çok hoşuna gidecektir kız senin ne kadar ciddi oldunu görcek sonra içinden ne geçiyorsa gözlerine bakarak söle hafif gülümse ama sırıtmadan kızın içi bayılacaktır.

Üst Alt