Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okulda hoşlandığım bir kız var. Ama nasıl açılacağımı bilemiyorum...

Ben hiç teklif etmedim galiba hep konuşaşa birde bakmışız kıskanmaya başlamışız derken hoşlanmaya bu benım için tabe teklif edecegin kıza sana karşı tavırları nsl ilgileniyomu yoksa kaçıyomu kaçıyosa dememe bile eger ilgileniyosa yaklaş yoksa ben hoşlandım kabul eder herarde diye gitme..tavsiyem...

kaleyi gördünmü golu atıcaksın cesaretsizlik ne demek oluyor :)
illa çay ısmarlaman gerekmez ayak üstü sohbette sööyle...hayır mayır der sonra çay bardağı ile başbaşa kalma :)

Arkadşlar tavsiye ye geç kaldınz sonuç hüsran olmuş olabilir normal hoşlanadablr hoşlanmayada blir sen önüne bk kardeşm....

Karşısına geç ye onu gözlerinne
bakışlar anlatır ne istedigini.

bende fa lıyım senın hastalığının kardeşi yani tekerlekli sandelyeye bağlıyım git karsısına ben buyum senden hoslanıom de damdan düşer gibi ağlamayana meme yok karsındakını nesenden aşa gör nede üsdün tut sende oda toprakdan sen sıçıon o sıçmıomu git açıl 25 yasında tekerleklı sandelyeye bağlı bı engelliim ama hayatımda 2 kadın var utanç verici bı durum ama onlar olmadanda olmuyo be
gülmekten gözlerim yaşardı ama haklı arkadaş:)

not:haklılığı iki kadın konusunda değil herkesin eşit olduğunu çak güzel anlatmış

bn hep küçük kağıtlara yazrdm. hepsi "banane" derdi. sevmek bna haram ama sni bilemem

at çöpe sen o kızı akıllım.hoşlanmayabilir sevmeyebiir değer verip gitmiş konuşmuşsun nezaketsiz bir kişi gibi karşılığı ne kadar terbiyesizce.o kızla evlensen de sana ondan haır gelmezdi.iykı soylemısın ve ne olduğunu gömüş olmuşsun.at ÇÖPE.BAK İŞİNE.

Kafasınıda kessinmi burcu, tek parca çöpe taşıması ağır olur :)

iyi de neyi tartışıyorsunuz konunun ilk tarihine baktınız mı yapmayın arkadaşlar allah aşkına hala git konuş diyenler var pes yani

slm

valla kızla konuşursan hoşlandıgını sölersen senin yararına

Ben hıc yaşamadım bu durumu ama ben olsam...
Sevdıgı ne ıse surpriz gıbı bır sey yap.Sonra aşktan sevmekten bahs et.Sonra sende bul guzel tarafını ve sende acıl..

olmek ıyısıne gelır onun.oldurmeden cope koymak lazım kı ıste senın degerın benım kalbım degıl burası demek ıcın

MİSCEREN . konunun ilk tarihine baktınız mı yapmayın arkadaşlar .

YELİZZZ.valla kızla konuşursan hoşlandıgını sölersen senin yararına .

MİSCEREN. şaka mı bu.
BUNA GÜLMEK LAZIM HAHAHAHA HARİKASINIZ YANI PES -
DEMEDEN YÜRÜMEK BU OLSA HAHAHAHA.

mektyup yaz açıl ve kıza açık açık bu yüzden konuşamadıgını söyle ve kızlar dobra erkeklerden çok hoşlanır ters bir cevap alıcagını hiç sanmam

iyi de bu konu başlığı açılalı yıl olmuş nerdeyse..:) dare arkadaşım neyse eğer hala geliyosan bu siteye müsait olduğun bi wakitte yazıwer olur mu ne oldu sonunuz o hoşlandığın kızla..:) açılabildin mi açılamadın mı? açıldıysan ne cevap aldın? :D:D

ben önce birbardak su verdim iç.mesini istedim içti.. sonra sana aşığım dedim.... kız şok geçirdi amam bayılmadıı çünkü tedbiirmi aldımmm hem yanım kolanyalı mendilde vardıı biraz koklattımmm .....geçen ay ayrıldık aşkımız 4 senen sürüdü ayrılmaya üüzlmedim onla geçirdiğim zmana üüzldğümmm alalh kahretsinnn üstelik uatnmadanda sen beni alladattı diyor birdee bana bir şarkı gönderdiii şarkının ismi <alçak< şahane ağlamam geldii tafsiye edrimm dinleyinn bukadar yanniii diyeceklerimmm...

aslın bu kızların bakışları tuafım agiidyorr size en idal bir testim var ufak beş dk lık bir müzük verecem eğğer onu dinlerseniz muhakkak keninize güvveniniz artacak ve söylüyeceksiniiz şarkıyı youtubeden indirebilirsnizz youtubeden şunu yazınca çıkar " eylem aktaş tan "söylüyemedim" şarkısı gerçekten çok güzell söylüyemeyenler için yazılmış bir şarkıı tafsiye ediyorumm nott şarkıyı dinledikten sonra yorumunuzu buraya yazın bekliyorumm byby

Bir seyler yazmak geldi icimden ama yaklasik bir senelik unutulmaya yuz tutmus bir konu olmus. Hazir gundeme gelmisken DARE sen ve senin gibilere ileriye donuk yardimci olmak icin bir seyler yazayim istedim:)

Cok hoslanip soyleyemiyorsan eger...

Platonik askta cigir ac ,onu sev ona asik ol ,sakin kimseyle de evlenme ha
!!olene kadar onu sev, ona siirler sarkılar yaz..
aklinda kalan kadariyla simasının resmini ciz ,kendini mistik ilimlere ver ,telepatiyle ona ulasmaya calis ,
onunla insanlığı sev.. kucuk cocuklarin gozlerinde onu gor ,kirlarda dolas ciceklerde onun kokusunu al ,at kendini otlarin üzerine bulutlara bak bulutlarda onu gor.. bagir bagira bildigin kadar seni seviyorum de...Allaha haykir onu bana ver diye ,her sabah tan vaktinde ufukta onun gozlerini gor ,sabah yagan cig damlasinda ,aksam esen sam yelinde gecenin en karanlik sessizliginde onun hayalini gor, onu kokla, ona dokun.:p

Boyle olmak istemiyorsaniz

Ya gidin cesaretinizi toplayin!!!
ya da baska bir kız bulun ..!

yok açılmadm ama ondan sonra çok ciddi bi ilişki yaşadm ama yürümedi

]
yaw o kadar taktik verdim sana niye açilmadin hayret bişi özelden de taktik vermiştim sanki ucunda ölüm var

tşkkür ederim başka kıza nasip oldu ama o da yürümedi sağol yine de

hiç acele etme yavaş yavaş unutma en sarp kaleler bile içten yıkılır.muhakka ama muhakka kaleyi içten almaya bak.yeniden diyorum hic acele etme yavas yavas.tanıs konus sana ısınsın zayıf yonlerini bul ve doldurmaya bak seni ara olsun gerisi gelir insaallah tabi kısmet işi bunuda unutma

konuya cevap yazılması şunla alakalı: kişi giriş sayfasında yeni yazılan bir msj olduğunu görüyor ve balıklama cevap yazmaya başlıyor... hiç yazılanları, yazılmış olanları okumaya gerek duymuyor... bu durum bana yazdıklarımızın pekte takip edilmediğini düşündürüyor... her neyse... madem bende yazdım birkaç kelimede olsa, bu konudaki son fikrimide sizle paylaşayım...

kız milletiyle tüm ilişkilerimi kopardım... salak gibi aşk sevgi sadakat bağlılık bilmem ne diye diye 26 senem gitti... bir geri zekalı misali etrafımızda aşk oyunları oynayanları izledim ve bir gün bende mutlu olacağım deyip durdum... ama bazı şeyleri erken kabullenmek ve buna göre hayatına düzen vermek en güzeli... şimdi işe girdim ve iyide gelirim var... yiyip içip keyfime bakıyorum... birkaç aya kalmaz arabamı da alırım... elin kızının kahrını ne çekicem anasını satayım... hee bende isterdim baba olmayı ailemle mutlu huzurlu yaşamayı ama lanetlenmişiz bi kere... kızlar sanıyor ki kıvanç tatlıtuğlar sarmış 4-1 yanı gelip kapılarını çalacak... bekleyin bakalım... bekleyinde ben gibi samimi olanlarıda küstürün...

son bir şey daha... velev ki imkanları geniş rahat mevki sahibi bir hayatımda olsa, param pulum arabam yatım katım bilmem neyimde olsa; yanlızsam eğer şimdiki gibi, her gün biraz daha eriyip gidiyorsam, mutsuz olduğumda, canım yandığında tutacak bir el bulamıyorsam; ben böyle hayatın gelmişini geçmişini..............

Anlıyorum dare seni çok iyi anlıyorum ve söyleyecek bir sey bulamıyorum. Biz ne söylesek nafile söylemekle uygulamak çok farklı. nasihat vermek kolay gelde onu uygula :)
Allah yardımcın olsun her seyden öncee.

Senaryo bu kadarmı ne güzel okuyodum yıllardır aaa THE END mi :D

Yeni Aşklara . .

arkadaşlar bu seneryodan sonra bi kızla arkadaş oldm sonuç ayrıldık çevrenin baskısıyla fakat hayata bakış açım değişti isteyince her şey olabiliyormuş size tavsiyem hemen bi sevgili bulun:)

sen resil olmamışsın dare o senin gibi bir adamı kaçırdığı için o resil olacak takma kafana sen daha iyisini bulursun mücadeleye devam:)

beni msn ye ekle anlatayım inceliklerini :))) bişi yazacam peşimde ajan var...konu dagılır gider sonra başka anlam ve ifadelere çekilir. :)

Üst Alt