Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2. atamalar Ekim ayında olacakmış?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bakan fatma sahin le bizat gorustum ato da program bitikten sonra bakan salondan ayrilmayarak sorularimiza cvp verdi bende 2.atamalari sordum 2.atam.kesinlikle ekimde olacagini soyledi.osym bask.vardi bir arkadasta tercihlerin ned.15 le sinirlandirildigini sordu cvp veriyordu fakat gurltuden duyamadim umarim bakanimizi dedigi gibi olur
alıntıdır

o zaman eylülde 2ek yerleştirme ekimdede 2. atama olacak diye düşünüyorum aama bilemedim şimdi kafam karıştı

Evet aynen öyle olacakmış. Beni de dün engelliler merkezinden aradılar, Eylül ayında ek yerleştirmeler olacakmış...

sadece tercih yapıcaz arkadaşlar tekrar kayıt gibi bir durum yok

Mantıklı, atananların bazıları zaten kamuda çalışıyor; onlardan boşalan kadrolarda olacak.

Arkadaşlar 2.atamada puan sınırı varmı?mesela ben 61 puan aldım bu puanla yerleştirilebilirmiyim..bilginiz varmı ?

memur alımı en düşük ort 88 de bitmiş hizmetli de 85 te 2. alımları buna göre puanınızdan karşılaştırın ben 79,98 le yerleşemedim

esmer1983 hiç belli olmaz sen tercihini adam akıllı yaparsan atanırsın nokta atışı yapmak zorundasın ben hatam yüzünden atanamadım.

ya arkadaşlar ne olacak bu ilkokul mezunlarının hali ne zaman bizden de alım yapacaklar 2. tercihler ne zaman yapılacak ve atamalar yine sınava girenlerden mi yapılacak sadece yoksa kuraya katılanlardan da alım yapılacak mı lütfen bilgisi olan cevap yazsın ...

2. tercihler ne zaman yapılacak

2. tercihler ne zaman yapılacak arkadaşlar ve kura ile katılanlardan da yani ilkokul mezunlarından da alım yapılacak mı ???

yazdığının konun başlığını okursan anlarsın ek yerleştirme eylülde olucak 2.yerleştirme ise ekimde olucak diye söyleniyor hayırlısı

Ek yerleştirmeler olsa ne olacak? Meb, Gıda tarım ve hayvancılık, Kamu hastaneleri kurumları kadroları doldu. Yeni kadro açılmadığı taktirde mevcut kadrolar ile ben ümitli değilim.

Bende sana katılıorm bu tartısmalar boş biz bence seneye ders çalışmaya başlyalı

Bence de alımlar olsa da atanma ihtimali daha düşük olacaktır.ayrıca 7 bin küsür atama oldu diyorlar hani imam hatip kadroları boş kalıyordu boş kalan kadrolar belli olmadimi?

sabo atanma ihtimali neden daha düşük oluyor bir kere boş kadrolar cok var lisans da tam 1133 kadro boş kaldı bunu memur olarak tekrar dan alım yapsalar yine cok kişi atanır senin mezuniyetini bilmiyorum ama lisede de kadro boş kaldı önlisansta da bence cok alım olacak göreceksin zaten lisansların cogunda imamhatip kadroları cok boş kaldı düşünsene 1133 kadro boş kalmış 999 kisi atanmış lisansta.
2132 kontenjandan ayırdılar ancak 1133 kadro boş kaldı böyle birşey ilk kez oluyor.
1133 boş kalan kadronun çoğunu %90 ınını imamhatipler oluşturuyor.
Sabredelim yeter gör bak mutlu olacağız.

Haydi inşşşş umudumuz ekime kaldı umarım yine diyanet kadro açıpta önümüzde engel oluşturmaz.

yazdığının konun başlığını okursan anlarsın ek yerleştirme eylülde olucak 2.yerleştirme ise ekimde olucak diye söyleniyor hayırlısı
ben ikisi arasındaki farkı anlayamadım ek yerleştirme derken ne anlama geliyor o zaman?

ikisi aynı şey değil mi?:confused:

ek yerleştirmeyi yaptıktan sonra 2. yerleştirme için hayli bekleriz sanırım onuda yaparlarsa tabi.35binlerden zar zor 7700 kişiyi bulduk sanmıyorum ki yakın zamanda bir yerleştirme daha olsun.

gul2011;

şimdi ek yerleştirme bu tercihimizi yaptıkya biz yaptığımız tercihlerdeki boş kalan kadroları getirip önümüze koycaklar 2. yerleştirme ise kurumlar yeni kadro açarlar bizde ona göre tercih yaparız

fornaks;
fornaks ek yerleştirme gelecek ay olacak cünkü daha önceden merkezi yapılmayan sınavlarda ek yerleştirme oluyordu bunda da muhakkak olacak 2 yerleştirme ekim-kasım dönemi olacak gör bak bu dediğim aynen tutacak.

arkadaşlar 2012 eylüldemi yoksa 2013 eylüldemi yapılcak birde tercih derken ilkokul da yapcakmış dediler ösym,den ben tercih yapmadım hakkımıda kaybetmiş oldum bir daha kine tercih yapcam inşl aranızda hiç ilkokul mezunu varmı kazanan

ferat;
dostum 2012 eylül gelecek ay işte. tercihler tekrar olacak ek tercih ancak kura icin ek tercih olur mu bilemiyorum.

can bey fakat ben ösym yi aradım bana dedikleri tercihte buluncaktınız ilkokul mezunuyum dedim tercih yapcaktınız dedi neticede tercih yapsaydım dogru bilgiler alıp şu an belki bende kazanmış olcaktım iyi araştırmak lazım magduriyet olmasın

ferat arkadaşım sen sonucta kuraya girmissin senin durumun farklı sizde boş kadro kaldımı bilemiyorum ancak kuradan da tercih olur mu olmaz mı net birşey yok ondan ötürü eylül 15 i beklemek lazım.

evet oda var fakat benim merak ettigim ben tercih yapmayacak kadar az incelemedim klavuzu duyuruları günlük takip ettim bir ara yanlış hatırlamıyorsam tercih yapsakta geçersiz olacagını yazıyodu diye hatırlıyorum ösymnin duyurusunda o kadar aradım bulamadım yapsak bi türlü yapmasak bi türlü hayırlısı herşeyin inşl hepimizi alırlar hepimiz mutlu oluruz

ekinos klavuza bende baktım ve bunu ösym.ye tlf edip söyledim tercih yapcaktın diyolar evraklarımı da hatasız olarak teslim ettim sadece tercih yapmadım tercih yapmıyacagımızla ilgili bir duyuru varmı okudugun bu konuda yardımcıı olurmusun

Üst Alt