Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2. atamalar Ekim ayında olacakmış?

cavit bey tşk ederim doru diyosunuz tek bir hata nelere mal oluyo bir dahakine tercih yapcam inşl

Rica ederim ferat bey. Geçmiş olsun nasip kısmet böğleymiş demekki. Artık önümüzdeki tercihleri kaçırmazsınız inş. www.osym.gov.tr adresini takıp edin duyurlarla bildiriliyor, kılavuz yayınlanır okuyun orda ne yapacağınız açık ve net yazar.

canyildiz0620;

ilk yerleştirmeden kalan boşlukları eylulde dolduracaklar;fakat 2. yerleştirme ekimde yapılır mı bilemiyorum canyildizi hocam.bende fena bir puan almayıp yerleşemeyenlerdenim umarım dediginiz gibi olur.fakat acık soylemem gerekirse 2. yerleştirmelerin açılacagı konusunda pek umutlu degilim belki seçimden dolayı siyasiler bir baskı hissederlerse uzerlerinde yakın zamanda 2. kez bir alım olabilir onun dısında sınav sürecinde yaklasımlarını hiç samimi bulmadım;başından sonuna kadar muglak rakamlar birbirini tutmayan açıklamalarla devam eden bir süreç oldu; umarım ekim kasım gibi kadro açarlar inş. dedigin gibi olur canyildizi hocam.

fornaks ben farazi olarak söylemiyorum çok sağlam bir kaynağım var sen rahat ol ben atanamadım benim mezuniyetim lisans 1133 kadro boş kalmış 999 kişi atanmış 5144 kişi de çok mu bu atanma rakamı bence cok değil. ancak yapcak birşey yok.
ek tercihler eylül de kesin olacak ekim olmasa bile kasım ayında kesin 2.tercihler olacak sağlam kaynaktan edindim bu bilgiyi.

arkadaşlar ÖMMS sınarvı önümzüdeki yılda yapıalcakmı?

ulivatar;

2014 yapılcak yani ikisenede bir arkadaşım

canyıldız,
bak eylül dendiğinde bnm içimden geçen kpss atamalarından sonra bizimkisi olur o da en az 3 ay demiştim şimdi sen ekimi yapmışsın kasım:confused: o kasım olur aralık, ocak... yani kaynak belliyse tarih de belli olması gerekmez mi?
ha ben gerginlik olsun moral bozmak için söylemiyorum sadece 1 ay daha sabredelim derken 3-4 aya çıkmasın:confused:

atamalar daha yeni yapıldı eylülde ek yerleştirme yapılacağına inanmıyorum hele de yeni kadroların açılacağını düşünmek hayalden öteye gidemez.

arkadaşlar ek yerleştirme yapılacak cünkü bayramdan sonra atamalar olacağına göre kalan boş kadrolar doldurulacak eylül ayın 15 inden itibaren tercihler alınmaya başlayacak .

canyildiz0620;

bende öyle düşünüyorum hayırlısı kısmet benim sorum şu 1.tercihte atanan bayramdan sonramı işe başlayacak yoksa öncemi

arkadaşlar bilmiyorum gerçekten okadar zorki devlete kapak atan 2000 tl maaş alırken ama biryandan özelde çalışan ve daha çok efor veren özürlü arkadaşlar 750 tl alırken acaba vicdanı olanların vicdanı sızlıyormu neden oda lise mezunu oda oda ilk okul mezunu oda üniversiteliler içinde geçerli yazık gerçekten yazık ama özelde ezilmesi lazım dimi masa başında ne işi var en önemlisi bari adam gibi takip edin kaçtane özürlü çalıştırılıyor yasal olaraktan ve ne şartlarda çalıştırılıyor.baskı ve ezme politikası olmasın işverenin yaptıgı aarkadaşımızın bir elli hiçmi tutumuyor engeli arkadaşımıza patates soyduruyorlar buda burgercide çalışan arkadaşımız eve aglayarak gelmiş sanki dalga geçilmiş hisedilmiş.kendisiyle yazıklar olsun bu düzene tamam ben özürlü aldım işe çalıştırıyorum bak ceza veremezsiniz bana deyip engeliyi aşagılayraktan işten ayrılması için yapılan baskılar mesala ben çalışıyorum bir kurumda Allah ıma şükürler olsun taşaron olaraktan ama hiç çalışamayan arkadaşlar ne yapsın Allah yardımcıları olsun dediğim gibi ben kamuda çalıştıgım için ezilmiyorum benim gibi kamuda çalışan engeli arkadaşlarımızdan hiçbiri özelde ezildigi gibi ezilmiyordur. ve rahtlardır hem maaş hem işgücü olaraktan.

asi prens;1

nedeni devlet. bakın akp - chp v.s. demiyorum bu durumda konuyu siyasiye çevirmemenizi rica ederim.

devletin şuan ki 25.000'e yakın küsür açığını doldurmadığı sürece özel sektöre doldurama zorunluluğunu da vermeye hakkı yok düşüncesindeyim..

sebboy;

1.tercihte atananlar bayramdan sonra iş başı yapacak ikamet ettiği yeri kazanan tebligat yapıldığı andan 1 gün sonra başka şehiri kazanan arkadaşlar da tebligat yapıldığı andan 15 gün içinde işe başlaması gerekiyor.

Mantıklı, atananların bazıları zaten kamuda çalışıyor; onlardan boşalan kadrolarda olacak.

o kişilerden boşalacak kadrolar bu ek atamaya yetişmez ancak kurumlar 3 ayda bir boş kadroları (emeklilik istifa nakil v.s.) DPB na bildirmekle yükümlü.

bu sebeple 2012/1 ile personel alımı yapmayan kurumlar ile bu veya şu sebeple boş kadrosu bulunan kurumlar ile 2012/1 atama sonucu boş kalan kadrolara atama yapılabilir.

ömss 2 atamalar hakkında editör bilgi edinemez mi ?

Biz farklı illerdeyiz ankarada olan arkadaşlar gidip öğrenemz mi artı editör bilgi edinemez mi bizi aydınlatılsa hiçbir editör bilgi vermiyor araştımıyor neden?

çok doğru bilgilendirirseniz çok seviniriz sy. editör ve yetkililer şimdiden teşekkürler...

bencede kesinlikle burda herkes farklı bişiyler söylüyor..kafalar karışıyor umutlar yeşeriyor yada sönüyor..vs vs vs..en azından biraz önümüzü görebiliriz...ankarada olan arkadaşlar birisi bu güzelliği yaparsa süper olur....

ben lise 76 küsür aldım .sıram 7707 atanırmıyım.çok merak ediyorum tahminleriniz ne olur..

işte bu habere sevindim tşkler bilgiler için

arkadaşlar 2. atamalardan önce ek yerleştirmeler olacak ama ne zaman belli değil maalesef...
site yönetimine gelince... sonuçta onların da yapabileceği hepimiz gibi arayıp sormak ya da Ankara'da olanlar merkeze gidip sorabilirler o kadar... yani site editörü veya yöneticisi olmak demek, onların bizlerden daha kolay bilgi edinebileceği anlamı taşımaz
sizlerden ricam eğer ki bir an önce atanmak istiyorsanız, o zaman desteğinizi esirgemeyin ve imza kampanyamıza katılın, destek olun, duyurun

ÖMSS HATALARI DÜZELTİLSİN KADROLARI ARTTIRILSIN DEVLET %3 ŞARTINI YERİNEGETİRSİN. İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

gul2011;
gulcum bu imza kampanyasını fatma şahinin twitterında paylaşılsa super olur hergün düzenli olarak bakıyormuş kendisi twittera çünkü

arkadaşlar 2. atamalara benim gibi kurra ile girenlere tercih yapabilecek mi acaba bilginiz varmı ?

sebboycum bu dediğin birçok kez denendi ne girşşimler yapıldı bilsen ah bilsen...
kuralar 2. atamalarda olabilir ama ek yerleştirmede olmayacak diye biliyorum ki ek atamayı bekliyoruz şu an...
sabra gelince... sabrederiz elbet de sonunda yine açıkta kalırsak aradaki beklediğimiz zamanın telafisini kim yapacak?

gerci ben çok sabırsızım hatta sinirliyim ama genede bekleyelim

Benim tahminime göre;

İlk atamalarda kazanan arkadaşlarımın hepsi işbaşı yapmadı. İlk atamalarda, kurumlar, tüm atananların yerleştirmesini yaptıktan sonra 2. atamalar için hazırlıklara başlayacaktır ki ilk atananların işbaşı yapmaları 1 ayı bulacak gibi görünüyor. 2. atamalar yılbaşından önce olmaz diye düşünüyorum ama inşallah yanılırım.

Üst Alt