Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2. atamalar Ekim ayında olacakmış?

ben yazayıö ikinci alımlar ne zaman ve neden hala iş kur kpss ye göre engelli arıyor ösmm süs içinmi yapıldı

Ösmm süs içinmi yapıldı arkadaşlar

Neden hiç kimse engellilerle ilgilenmiyor ösmm süs içinmi yapıldı ek atama dendi olmadı ikimci atama Artık ne zaman bilmem iş kur engelli alımlarında hala kpss puanı ister ömss ye bakan yok

arkadaşlar halen farkında diğlmisiniz birda ha ne sağlık nede imam hatip kadrosu açılmayacak...Düz memur kadsrosu açılacak..Ek tercihtende çok umutlanmayın, şu an ilk binlerde olmayan zor taban puan 83 civarında kalır..bu durumu sadece sertifikalı kontenjan açılırsa değiştirir..mühüm olan 6-7 bin kişi alacak ikinci bir atama....

arkadaşlar sorum şu..?ben ömss ye başvurdum kura usuluile tercihimi yapmadım bu 2 . yerleştirmelerde başvurum geçerli olur mu..?yada başka kura çekimini mi beklemeliyim..?

Düşmez kalkmaz Bir ALLAH....
william shakespeare'in julius sezar oyununda benim çok hoşuma giden,seazarın sağ kolu ;Markus antonyus'un sezarın ölümünden sonra ,100 Binlerce romalıya Seslenişinden kısa bir alıntı Hep aklımdaddır.....
Dostlar, yurttaşlar, romalilar;
ben sezarı övmeye değil gömmeye geldim.
insanın ettiği kötülük yaşar ardından,
iyilikleriyse toprağa girer kemikleriyle.
bırakın, öyle olsun sezar için de.

Bunlar içinde öyle olur işallah ,taht,taç ,makam ,mevki hep geçici.....

İyilikleri Kendileriyle mezara , Kötülükleri ise ebedi arkalarından anılsın.Bir kıssadan hisse; Eskiden osmanlı da görev yapan celatlar ,normal mezarlıklara gömülmezmiş , nedeni ozamanki ahali halk onlarla mezar komşusu bile olmak istemezmiş. Bunun neticesinde de Kendilerine Ait Bir mezarlıkları varmış....Halkta orasının cellatlar mezarlığı oldunu bilir oraya hep kötü gözle nefretle kinle bakarmış ....Cellatlar mezarlığının ayrı bir mezarlık olmasının yanı sıra en önemli özelliği mezar taşlarında o mezarda bulunan kişinin merhumun isiminin yazması ; hiç bir mezar taşında ism yok ...Nedeni ne Biliyormusunuz ? Ben söyleyim ,insanlar adımızı mezar taşından okuyupta bize ismizle beddua etmesinler diye ......Ey ömss yi düzenliyipte bukadar özürlünün Bedduasını Alanlar siz ne yapacaksınız,ÖMSS de Özürlülerin Atnaması için engel koyan kurumlar ,kurum görevlileri ,tepeden tırnağa kim varsa . Nereye Saklanacaksınız,Ahir dünyada Bukadar özürlünün hakkını nasıl ödüyeceksiniz.....

ÖMSS de Biz özürlüler den yardımını esirgemeyenler ,iyiliğmiz için çalışanlar, Atanmaların olmasına çalışanlar Atıyanlar ,Özürlülerin selayeti için çalışanlar,ALLAH CC sizlerin Her iki cihanda herzaman yadımcı olsun ömrünüz Aileniz ve sevdikleriniz,canınız ve malınız sağ ve selayet içinde olsunhayır Duğalarımız sizinle..... Kalender ŞAH......

"Aşağı mahallede bir yalan söylemiş yukarı mahallede kendisi de inanmış"
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuyla ilgili duyuru haber yayınlamazken sizler burada yerleştirme takvimi veriyorsunuz ki birazdan bi arkadaş çıkar alınacak kadroları da yazar...
Bi bakanımız var 12 ayı sayıyor eylül olmadı ekim olmadı kasım olmadı aralık gider bu böyle tabi bi seçim yatırımı olucaz muhtemelen de atanacaz ama ekimde zor kaldıki atananlar daha yeni yeni görevlerine başladı bayramdan sonra başlamaları gerekiyordu sevgili bakanımız öyle demişti...
ösym, bakanlığın duyurularını takip ediyorum sizde bunu yapın yapınki kesinliğe ulaşabilelim...

[FONT=Arial] [/FONT]Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligini aradım az önce ama herhangi bir bilgi yok bizde beklemedeyiz dediler:([FONT=Arial][/FONT]

başlığa bak çay demle :)
daha biz başlamadık
dün aradım atandığım il sağlık müdürlüğünü
10 gün içinde yazınız gelir dediler.gerisini düşünün artık :)))

sunu diyim ben biz engellilreri insan yerine koyan yok eger bize devlet sayip çıkmıyaçaksa bize kim sayip çıkacak

arkadaşlar eylülde ek yerleştirme olcak diyorsunuzda eylülün sonundayız hepimiz için hayırlısı olmasını diliyorum

eylülde olacaktı ne oldu ekim geliyor ösymden tık yok.

Uyumaya uyutulmaya devam edin daha ataması yapılan kardeşlerim iş başı yapmamışken verilen sözler yerine gelmemişken tepkisiz bir engelli toplumuna sahip iken tabi mücadele edenleri tenzih ediyorum, önüne atılana razı olan devede kulak ,olacağı bu kimse kusura bakmasın siz onların sırtına yüksünüz bu şekilde devam edip fikir ve düşüncelerinizi değiştirmezseniz tepkisiz, mücadelesiz hiç bir hakkı alamazsınız ancak göz boyama , siyaset partizanca konuşmalar, kısır döngülerde zaman geçer gider ....

arkadaşlar ne kadar olumsuz konuşuyorsunuz hemen fırtına kopuyor nedense ösys den örnek vereyim bütün yerleştirmeler yapıldı daha sonra ek yerleştirme açıklandı üniversiteler için aynı durum bizim icinde sözkonusu olacak bütün yerleştirmeler tamamlandıktan sonra ek yerleştirme açacaklar sabredin azcık daha.

Canyıldız kardeşim ; Bu sürecin en başından bu zamana kadar içerisinde aktif bir şekilde bulunan bir arkdaşınızım olumsuzluk değil yapılan haksızlıklara karşı tek ses olamamayı vurguladım ancak sen sadece olumsuzluk olarak değerlendirmişsin ; Birincisi herkese şuanda kadrolar belli değil diyorlar ama net şekilde kadrolar belli ve 2011 yılında bu kadroların ödeneği bile ayrıldı 2. haziran sonu bu kadroların hepsi dolacaktı,bugün parçalandı 2 yıla yayıldı o yüzden diğer sınavlarla kıyaslaman baştan sona yanlış bu yüzden çok ciddi bir şekilde tepki koyulmaz ise önünüze atılan ile yetinir ancak birbirinin önüne geçerek ben atandım diğeri ne oldu düşüncesine dönüşür benim yazdıklarım çok genel hafif ince ayrıntı ve çok net olması gerektiği şekilde anlayana tabi saygılar...

sunu diyim ben biz engellilreri insan yerine koyan yok eger bize devlet sayip çıkmıyaçaksa bize kim sayip çıkacak

sabredim ;
ve akılı selim düşünün...
20 bın kadro gercek ömss 20 bın engeli alınacak.....
kpss hıc mı takıp etmıyonuz,,,
senede 2 kez atama yapılıyor.....
kadrolar ve sayılar kurumların belgelemesıne gerek yok...
saden meurların baglı oldugu devler personel başkanlığında çalışan memur sayısı ve buna düşen özürlü memur ihtiyacı belli.....
sadece geriye kalan ...kamu kurumlarının sayısı belli olan kadroların branjlarını belirlemek...
onun için de prosodur geregı bekleyecek sınız...
puanın ıyıse ve sana uygun branj acılırsa kesın yerleşeceksınız...
bunada inan mıyorsanın...
daha fazla yazıp kendinizi üzmeyin..sati kanun dan başka güvenecek neyimiz varkiii..
sanmayın ki kanun emretmese %3 oranında engeli çalıitırır ne kamu ne özel....
kısaca branjı punaı iyi olan..yada kura ıle atana lar girecek...
işe başlayanlar oldu...bizim kurumdan işçi kadrosundan memur kadrosuna gecen 3 kişi oldu....
punı ıyıdi ankara askiye avukat olarak gitti...
diğerei büyuk şehir belediyeeye mühendis gitdi...
devletin 100 lerce kurumu var...
yuzlerce farklı kodro ve düz memur alımı yapılacak...sırayla....
ilk önce diyaneti yaptılar dıye ne olmuş....
başka kurum mu yok...
moralınızı bozmayın...yol belli adım adım gidceksınız...
devletın 20 kadroyu bir anda alması ımkansız....
normal insan ları bile parca praca alıyor..
bi örnek daha vereyim...
mesela 6 ayda 1 yapılmasının sebebi;
emekli olan okadar cok insan varkii...(1 keresinde bizim kurumdan 122 kişi aynı ayda emekli oldular..fi tari,hinde de bereber girmişler işe sati)
surekli kadro sayıları degişiyor...
kadro sayısını satbıl olması ıcın genel de 2 doneme yayarak alım yapıyorlar...

Atama yapılaca o kesin. Ama yine imam hatip doldurmasınlar. Bütün kontenjanlar boş kaldı. Zaten böyle bir mezunda yok. Adaletli bir şekilde her bölümden alım yapılsın yeter.

Amaç engelli istihdamı değil mi. Düz memur olarak atama yapılsın. Yapılmalı.

ömss den hevesim iyice kırıldı artık kimsede ciddiye almıyor devam edin böyle beyler

Insandan hiçbirşey bırakmadılar böyle ülkede yaşadımıza isyan ettiriyorlar verdimiz emekler boşuna herşey biz üstüne düşmezsek kjimse düşmez böle devam 2 ünvde bitti bilgisayar 3 sertifika bilg muh sertifika büro yönetimi sertifika falan yaptığım işler şeker fabrika amele antalya da amele bu kadar emek yazık ha pardon gazi ünv muh anadolu işletme 4 yıllık daha ne yapayım yazık acıyorum bunlara....

eylülde ek atamalar mi saka mi 3 saat 47 dakika sonra 29 eylul ve benim bildiğim eylul 30 cekiyo :D oda pazara denk geliyo hani nerde ek tercihler su anda gerçekten gülüyorum resmen bizimle dalga geçiliyorr ...

kasım , aralık , ocak , falan filan gider bu sadece bi parmak bal erken tarihe çekilen 2013 seçimlerinde verilir o da ooohooooooo... neyse unutmasınlar kan kaybı yaşıyacaklar sorun değil bunlardan sonra gelen hükümet belki sahip çıkar engelliye...

neyse ben ümitimi kaybettim ygsye girecem hiç olmazsa memurluk olursa + olur kıdemim yükselir ama memurluk zor

okudukça üzülüyorum elimdende lanet olsun birşey gelmiyor neden ihtiyaç duyarlar insanların hayallerini sömürmeye siz siz olun dereye ayağınızı sokunca sıvayın

Barın haklısın kardeşim ....

Karamsar bir yazı olacak ama 2013 den önce herhangi bir alım yapılmayacak Dinayet ve Sağlık Bakanlığı hariç hiçbir bir kurum personel alımı için büyük bir sayı belirtmedi. Bu iki kurumdan biri ( imam olarak başvuranları görev yapamaz diye memur olarak dinayette işe başlattı ) size soruyorum kaç tane imam hatip mezunu var bu ülkede engelli Sağlık bakanlığına gelince sağlık meslek lisesine sağlam raporu almadan girmenize imkan yok bu kadar sıkı olan bir okulda engelli kontenjanı varda benimmi haberim yok bu kadar mezundan işin aslı normal lise ve ticaret lisesinden mezun olanların bu atamalarda hiçbir şansı yok bu kadar az verilen bir kadrolarla ( tüm bakanlıklar, emniyet,vergi daireleri,vb. boş kadrosu var diye sınavdan önce açıklanan o kurumlar nerde kitapçıkta hiç birini göremedim bir parmak bal çaldılar birilerine kendi destekçilerine gerisi önemli degil

selamlar..

ÖMMS 2. tercihleri bu ayın sonunda diye duydum öle mi acaba bilen var mi?

Benim gördüğüm kadarıyla 2013 yılı başlarında yapılacak. Kesin bir şey açıklanmadı henüz.

Üst Alt