Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2. atamalar Ekim ayında olacakmış?

sabreden derviş ömss atamasını beklemeden gebermiş:D aynen o hesap

2013 den önce herhangi bir alım olmayacak 2013 de ise ilk aylarda ilk atamadaki boş kalan kadrolar doldurulacak gerisini ne zaman
alırlar bilinmez belkide seçim ayağına alabilirler

312) 422 55 00 bu numara aralıkda 2012 alımvar diyo ben ve benim gibi bir cok arkadasa aynısı söylediler bunlar ne dediklerini biliyolarmı kafayı yemişler belki 3 aralık supriz yapıyolar diyecem .. Nasıl bişey anlamıyorum beya

2013'e bir şey kalmamış.bekleyelim bakalım ne olacak.2 yıl içinde atandık atandık atanamadık 2014 ömss yada kpss yolu bizlere görülecek

arkadaşlar ömss 2. atamaları ocak ayı içerisinde olacakmış diye duydum aslı varmıdır acaba ?

Aynı yıl içinde iki kez atama yapılamadığı için, Ömss 2. atamaları Ocak ayına sarkmış...

ben de bu şekilde biliyorum

hımm inşallah peki bu 2. atamalara kurra ile atananlar tercih yapabilecekmi ?

ek atama değil yapmazlar inşallah. 2. atama bekliyoruz. yani genel bir atama ve kapsamlı

arkadaşlar kura usülüyle alım için 2tercih nezeman

Selo46 ömss unutulmadı millet 2012 den umudunu yitirdi 2013 e kadar.o yüzden herkes ocak ayını bekliyor.

beyler bayanlar 2013 te ocak ayında atamlar la ilgii bi ses çıkmaz ise türkiye çapında organize olup hakkımızı savunmalıyız

arkadaşlar ben engelliler sitesinde okuduğum yazıya göre Fatma Şahin 2013 yılı içinde şu anda kamuda çalışan perrsonel kadar personel alımı yapacaz diye bi yazı yayımlamiş (konu olarak paylaştım ama admin silmiş anlam veremedim bu arada)

Fatma Şahin Kanal 24 te 18.15 de ..

Arkadaşlar Kanal 24 te [FONT=Arial]Aksama Soz Bitmeden programinin.. Konugu Sayin Fatma Sahin.. Sorulariniz varsa yazin.. Saat 18:15'te

[/FONT]
https://twitter.com/elifcakirr soru yağmuruna lütfen..

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE Bİ MÜJDE BEKLİYORUZ KADROLAR İÇİN

ömss 2. Terchler yapıldımı?

arkadaşalr ömms 2.tercihler yapıldımı yapılmadıysa ne zaman yapılacak bilen varmı..lütfen cevap?

Holosko,
2. atamalar yapılmadı ve tarihi de belirsiz. Programdan sonra yine yorumlar döner şu tarihlerde olacak gibisinden ama ben fazla güvenmeyeceğim tabii ki Fatma Hanım'a.

Valla bende aynı şeyi düşünüyorum süper olur.

Arkadaşlar ben ömss ile kkk kazandım atamam yapılmadı kazandığım halde kkk rapor oranımı düşürdü.Atamam gerçekleşmedi yani .Ek yerleştirmelerde tercih yapabilir miyim?

twilight,
"Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında
Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde yapılan merkezi yerleştirme sonucu herhangi bir kadroya
yerleştirilen adaylar (yerleştirilen, yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayan, yerleştirilen ancak
yerleştirildiği kadronun niteliğini taşımadığı tespit edilen ya da yerleştirilerek ataması yapılan), daha
sonraki merkezi yerleştirme işlemlerinde yerleştirmelerine esas alınan puanla başvuruda
bulunamayacak; kura ile yerleştirilenler ise bir sonraki kura ile yerleştirmeye başvuramayacaklardır.
Tercihte bulunacak adayların mağdur olmamaları açısından bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.
Kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirilmek için yapılacak başvurularda uyulması
gereken genel ve özel koşullar aşağıdadır. Tercihler yapılmadan önce aşağıdaki koşulların dikkatle
okunması son derece önemlidir. "

Puanın 2012-ÖMSS yerleştirmeleri çerçevesinde (2yıl boyunca) geçersizdir. Hakszlığa uğradığını düşünüyorsa yargı yoluna gitmelisin.

yargıya konuyu intikal ettirmeden önce aile sosyal bakanı yada dpb ye üst yazı yazsam sonuca gidemez miyim?

twilight;
Gidemezsın bence. Yargı Son Kararı verir.

mahkemeyi bence karıştırmayalım.2014 ömss yada kpssye katılalım belki olur

ösym sitesinde aday işlemler bölümüne giremiyorum!!!

girenler varmı varsa bilgilendirirse sevinirim :S

2013de ömms atamalrı varmş bu atada yeniden tercih apılacakmı bilgisi olan varmı

ben biyere yerleşemedm yanı kurada çıkmadm yeniden atamalarda yeni terch yapcazmı

Engelliler günü hava cıva oldu putin de tam gelecek günü buldu

Bu gün 3 aralık dünya engelliler günü fakat hangi haber kaynağına baksam karşıma rus başbakanı putin çıkıyor bütün gündem putinle ve siyasetle alakalı
oysa bu gün bir çok açıklama yapılır diye düşünüyordum gerek ömss 2. Atamalar ile ilgili gerek diğer eksikliliklerle ilgili ama hiç bişey yok

Ek yerleştirme tarihi 2013-Ocak olacakmış

Haber kanalları bu yönde servis etmeye başladı. Az önce NTV de rastadım.

Ek atamalar mı Ocak'taki? O zaman biz daha çok bekleriz, ek atama demek kalan boş kadroların önümüze tekrar gelmesi demek ki zaten o da ebe-hemşire ve imam-hatip arıyor. Düz memur kadrosu ya da diğer branşlardan açık kalmamıştı varsa 3-5 kişi, ataması iptal olan, onları da eklerler o kadar...

Üst Alt