Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ömss sınavında kaç soru olur sizce..benim tahminim kpss gibi olacagına göre kpss de 90 puan dan aşagı zor işe yerleşiyor:confused:

oturdugum yerde işe alınacak mı yoksa rastgele mi olacak yani tercih var mı

sınav sorularını meb düzenlese keşke çok çok iyi olur,ösym kpss gibi sistem uygulayıp soruları belki meb hazırlar bellimi olur bekleyelim bakalım hayırlısı..

merhabalar arkadaşlar;

bu sınav 2012 nisan ayında kesin tarih değildir değil mi? ben şubatta hastaneden randevu alacağım 2 ay sonraya heyet günü veriyor nisan ayında. özür raporu çıkarabilmek için nisan ayında inşallah % 40 raporum çıkarsa ben yetişebilir miyim bu sınava.

sorunlarınızı özrülüler daire başkanlığına yazınız raporu elişnde olanlar gire bilecekler olamıyanlar en kısa zamanda hazır olmalı

kpss el kitapcığından çalışmanızı tafsiyem tarih coğrafya osmanlı kurtuluş savaşları cehpheler sınır anlaşmaları atatürk ilkeleri kongreleri alınan kararlar vatandaşlık bilgisi anayasa memurluk la ilgili sorular hepsi içinde tahminen 50 soru ola bilir 2 puanlık ama siz yinede torpil arayışına girin neden mi sadece sınavı geçmek yetmiyor sözlüde var o ne demek torpili olanlar alınacak demek...!!!

konular, başvuru, diğer şartlar????????????????????????????

başka devlet hastaneye git al acil olarak 2 haftaya alırsın

peki sınava giriş formları ne zaman dağıtılır acaba?

Sınava 1-2 ay kala konulara ve sınavla ilgili diğer bilgilere dair mevzuat yayımlanacaktır...

tüm engelli camiası ve benım ıçın hayırlı olsunn.. hepinize başarılar şimdiden..

Arkadaşlar bu söylemiş olduğunuz sınav ÖMSS mi? Yoksa KPSS sınavı mı?

Bende girip kurum değiştireceğim...Bıktım bu öğretmen bakanlığının adaletsiz tutumundan..

adaletsizlik hükümet de var kaç yıl geçti 30 bin özürlü arkadaş alacak bu onun göstergesi

Arkadaşlar gerekli bilgiler zamanında mutlaka verilir.Ne zaman başvurulacağı nereye başvurulacağı başvuru formlarını nerden alıcağımızı sınavda kaç soru olucak hangi konular çıkacak gibi soruların cevabını şimdiden kimse bilemez diye düşünüyorum.Hele bi o zaman gelsin yetkililer gerekli açıklamayı/duyuruyu mutlaka yaparlar.

şimdi ben özel sektörde çalışıyorum bu sınavlara daha önce hiç girmedim nasıl başvuru yapacağız formu nerden alacağız ne yapmamız gerekli başvuru şartlarını bilen varmı?

Arkadaşım şimdilik kimse bir şey bilmez çünkü daha sadece sınavın hangi ayda olucağına ilişkin bir bilgi var.Gerekli bilgiler mutlaka zamanında yapılır.

merhaba arkadaşlar bu sınav tam olarak 2012 de hangi ayda yapılabilir?

eğer bu sınav mart yada nisanda yapılırsa 2012 de özürlü personel sınavı tek mi olacak. bir dahaki özürlü personel sınavı 2013 te mi yapılacak yada 2012 özürlü personel sınavı yılda bir kez mi yapılacak?

bu sınav sonucu 2 yıl geçerli olacak ve 2 yıl sonra tekrarlanacak...

başka devlet hastaneye git al acil olarak 2 haftaya alırsın

merhaba hakanaca ve diğer kullanıcı arkadaşlarım;
hastaneden nasıl acil olarak 2 haftaya raporunu alabilirsin ki. özürlü raporları senede 1 defa veriliyor ya itiraz edersin yada en son almış olduğun raporun üzerinden 1 sene geçmesi gerekiyor. eğer itiraz etmeden almış olduğun raporun üzerinden 1 sene geçmezse rapor sisteme kayıt edilemiyor yada bilgisayar sistemi kabul etmiyor ve almış olduğunuz süreli raporlar için de geçerlidir süreli raporların süresi bitmeden başka bir hastaneden rapor çıkaramıyorsun. eğer çıkarırsan sistem kabul etmiyor. ancak süreli raporlara il sağlık müdürlüğüne itiraz edersen rapor çıkarabilirsin.

senin rapor sürekli değilmi erhan?

evt. benim rapor süreklidir. nisan ayında almıştım. şimdilik 1 sene geçmesini bekliyorum 6 ay kaldı. ama hiç bir zaman % 40 rapor çıkartamadım ki.

fatih bey teşekkür ederim. şunu söylemek istiyorum ben şimdiye kadar % 40 rapor alamadım. % 40 raporu çıkarmaya çalışıyorum. askerlikten muaf tuttulmuşum. yeni yönetmelikle işitme kaybı ve konuşma kaybı toplamda % 45 yakın bir rakam çıkıyor. en son almış olduğum rapor 15 nisan daki % 30 dur. şuan 6 ay geçti. marmara üniversitesi hast. sağlık kurulu da diyor ki; rapor sürekli ise bu hastaneden rapor alamazsın diyor il sağlık müdürlüğüne git diyor bende o 3 hakem hastaneye de gitmiyorum o hastanede konuşma kaybı eklemiyorlar çünkü oran düşüyor % 40 vermiyorlar. diğer hastane ise pendik devlet hastanesi sağlık kurulu diyor ki; en son almış olduğum raporun üzerinden 1 sene geçmesi gerekiyor diyor. ben bu iki hastaneden birine şimdi sağlık kuruluna nasıl başvuru yapabilirim?

Sınavın merkezi olması ve özür guruplarına göre sınıflandırılması olumlu ve güzel bir gelişme. 2010 yılında 8000 civarı engelli alımı yapılmış, engelli kontenjanı 24000 civarına inmiştir. 20000 kişinin bir anda istihdam edilmesi zor bir o kadarda mucize gibi geliyor bana.:rolleyes: Neden mi? Kontenjan dolarsa seçimlerde engellilere yönelik başka bir malzeme kalırmı ki :confused:

inşallah herkes için hayırlısı olur en cok meb alıyor yine...ama benim hedefim kurum değiştirmek ve gelir idaresi baskanlıgı haydi bismillah :)

bu ağustos ayının haberi yanılgıya düşmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt