Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malasef nisana yetişmez gibi bu sınav temmuza ertelenir gibi , ama umarım ertelenmez

world56;

KOCAMAN BİR YALAN!!! Benim raporum sürekliydi aynı hastaneye tam 6 ay 3 gün sonra gittim bir daha yeni bir rapor çıkardım buda sürekli

fatih530;

fatih bey merhaba cevap yazdığınız çok teşekkür ederim. sizin raporunuz sürekli iken % 40 altında mıydı yoksa % 40 üstünde miydi tekrar hastaneye başvurup % 40 üzerinde mi verdiler?

Milli Eğitim Bakanlığının ihtiyaç sayısı 16 bin küsür şeklinde lanse edilmiş. Son MEB alımlarından sonra bu sayı 11 bin küsürdür... Ayrıca Sağlık Bakanlığı da 8 bin değil 6 bin küsürdür...

İnşallah sınavı Meb yapar. Eğerki ösym sınavı yaparsa işimiz yaş. Ösym soruları zor hazırlıyor.

Raporun aslı gibidir onaylı fotokopisi yeterli midir acaba? Ayrıca bu sınavla öğretmen alımı olacak mı? Bilgisi olan var mı?

Bu sınav bana kalırsa nisandan ileri bi tarihe sarkar arkadaşlar ne kaldı nisan'a ?
Sorular hazırlanacak bide engelliiler arasında ayrılacak...
Kötümser olmak istemem ama bu süre sarkar gider...

inşallah herkes için hayırlısı olur en cok meb alıyor yine...ama benim hedefim kurum değiştirmek ve gelir idaresi baskanlıgı haydi bismillah :)

Esra biraz da sen vergi getir yetmio bu vergiler bize yaa :p

SphiNX;

siz nerden biliyorsunuz devlet personel başkanlığı 2012 nisan ayında olacak diyor, bir bildiğiniz mi var ?

görmus oldugum ıcerıgı paylasmak ıstedım..ınsallah hayırlı olur hepımıze..
2011 2012 Özürlü Memur Alımı İlanları
lutfen facebook ve benzerı profıllerımızde yayınlayalım herkesın haberı olsun arkadaslar..
arkadaşlar murat01_80 kardeşimizin verdigi linkte yazıyor özürlüler idaresi başkanı açıklamış 2012 temmuz die daha ötesi varmı bilmiyorum dogrudur heralde... link yukarda zaten sınav nezaman olacagı

sonbahar.44;

arkadaşlar bu haber doğru mu sınav 2012 temmuzda mı yapılacak eğer sınav temmuzda olursa herkes için çok iyi olur özellikle son sınıfta okuyanlar için bu sınav sağlanmış olur ama daha tam belli değil sınav tarihi. bence sınavın 2012 temmuzda yapılması herkes için uygun olur.

murat01_80;

Sınavın nisan 2012 de yapılacağı haberi 22/10/2011 tarinde verildi. yukarıdaki haber ise ağustos ayına ait. Yani eski haber. Bu durmda yeni tarihli haberin daha doğru olması gerekir. Milletin kafasını bulandırmayınız lütfen.

arkadaşlar sınava başvuru ne zaman olacak ve nasıl başvurabiliriz? ayrıca kazanalar için yerleşimde il seçimi olacak mı yoksa her hangi bir yere tayin çıkabilir mi?

kardeşim herkesin okuması yazması var evet haber 2011 olabilir ama nedenli dogru bilmiyoruz linkte ne varsa herkes okur kimseyide yanlış yönlendirmiyoruz

2012 de alınacak engelli personel sayhısı ekim ayının son gününde açıklanacaktı ne oldu bellidir neden söylemiyorlar

sır gibi saklı :)) tutuyorlar yeni yönetmelik de gelecek daha çıkmadı engellilerin haklarını aldılar bir parça bal çalıyorlar sonrası geçer 5 yıl daha sesiz engelliler ses çıkarmayın hakkınızı aramayın özürlüler daire başkanlığı hükümete bağlıdır medet umayınız ...

data yayını

slm arkadaşlar bu gün tüm dersler data yayını aldım benim görüşüm güzel konu anlatımı var,tek olarak daha çok soru çözümü olan başka yayın olarak ek bitane daha alın derim ikisi beraber çok güzel olur inşallah

arkadaşlar burada bir açıklama var. 29 bin boş özürlü memur kadrosu var - Ekonomi haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var
Lise ve üniversite mezunlarının memurluk için KPSS gibi sınava tabi tutulacağını, ilkokul mezunlarının ise kura ile atanacağını ifade eden Çiftçi, şöyle konuştu:
''Şu an için 29 bin boş özürlü memur kadrosu var. Bu boş kadroları sağlıklı bir şekilde doldurmak istiyoruz. Nisan'a kadar çalışma yapacağız. Devlet Personel Başkanlığı da bu konuda çalışma yapıyor. Ne kadar personel alınacak bunu belirleyecekler. Devlet Personel Başkanlığı hangi branşlarda memur ihtiyaçları olduğunu kurumlara soruyor. Bunun sonunda KPSS gibi duyuru rehberi hazırlanacak. Adaylarda tercihlerini yapacak ve aldıkları puanlara göre atanacak.''

yukarıda aylinin çiftçinin söylediği kırmızı yazılı olan nisan ayına kadar çalışma yapacağız diyor sayın aylin çiftçi. acaba sınav mayıs temmuz aylarında mı olacak?

world56

Aylin Çiftçi; Türkiye'nin her yerinde, KPSS hazırlık kursları gibi ÖMSS hazırlık kursları düzenleyeceğiz. Mutlaka bu kurslara katılsınlar ve sınava hazırlansınlar. Ocak ayında başlamak üzere Nisan'a kadar 3 aylık sürede kurs olacak'' dedi.

Yapacakları kurs nisana kadar ise demekki sınavı nisanda yapmayı düşünüyorlar

Biz kendimize işkence ediyoruz. yalan yanlış herşey yazılıyor burada şu ayda dediler ha biride falan ayda dedi yok yok bak şimdi biride filan ayda olacak diyor...

boşverin arkadaşlar bu açıklamaları. sallama bunlar. aralarında koordinasyon yok. birinin a dediğine diğeri b diyor... inanmayın bunlara...

veydel;

"sallama bunlar" derken sınav erken olmayacak diyorsun kardeşim sen nerden biliyorsun sınavın ne zman erken yapılıp yapılmayacağı konusunu.

sınav en erken haziran - temmuz da olur. çünkü hazırlık kursları biter bitmez sınav yapmazlar. onlar için zaman kazanmak çok önemli

Sayın: İbrahim SAĞIR Bilgi edinme talebiyle Cumhurbaşkanılğı Genel Sekreterliğine yaptığınız başvuru ilgisi nedeni ile Bakanlığımıza yönlendirilmiştir. Taülebinizle ilgili olarak Özürüler İdaresi Başkanlığımız ile yapılan yazışma sonucunda alınan bilgiler aşağıda belirtilmiştir. İstihdam konusunda engellilerin, mali destekten daha çok, işe ihtiyacı olduğu bir gerçektir. Son on yılda hem özürlü memur sayısında ve hem de özürlü işçi sayısında yaklaşık beş kat artış sağlanmıştır. Buna rağmen hâlâ 20 bine yakın kontenjan boşluğu mevcuttur. O yüzden 657 sayılı Devlet Memuru Kanununda 13/2/2011 tarihinde yapılan değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarına özürlü memur alımı işlemlerinde yeni düzenlemeye gidilmiş ve özürlülere yönelik merkezi sınav yönetmeliği çıkarılmıştır. Yeni yapılan düzenleme ile 2012 Nisan’ında yapılacak olan sınavda artık işitme engellilerimiz, bedensel engellilerimiz, görme engellilerimiz kendi içlerinde ayrı ayrı sınava girecektir.
Gelen cevaba göre sınav nisan ayında kesin yapılacak gibi görünüyor arkadaşlar hadi hayırlısı....

İnşallah nisanda olur o zaman. hayırlısı olsun. yavaştan çalışmaya başlayalım sıkmadan kendimizi bari:)

ösym yapacakmış sınavı vayyyy halimize kazık soru sorar bunlar şimdi
Inşallah kazık sorarlar kardeşim. Adam hiç çalısmıyor. Türkiyenın başkenti neresidir diye soru soruyolar. Bunu %99 insan bilir. öle kazık sorsunlar ki kimin ne olduğu ne kadar bilgili olduğu ortaya çıksın kanımca

Facia kardeşim sözlerine katılıyorum ders çalışmaya bile gerek kalmıyor böyle basit sorularla araştırmacı olmak bilgi sahibi olmak ilerdede bizlerin işine çalışma ortamında fayda sağlıyacaktır şuanki işgüzar memurlardan şikayet ederken bizde memur olduğumuzda onlar gibi olmayalım bu bir örnek en basitinden genel düşündüğümüzde armut piş ağzıma düş olmasın sınavada çalışan ve hak eden herkesin kazanması dileğimdir.....

sınava bile gerek yok ezberci zihniyetten ne olacakki çok ezberleyen çokmu bilecek herkes cv sini yolasın adama göre iş değil işe göre adam seçilsin.

benim görüşüm sınav kpss alımından sonra olsa kurumların özürlü alımı dahada artar daha çok özürlü vatandaş işe yerleşir bilmem anlatabildim mi..

yeşilli;

senin dediğine katılıyorum. hazırlık kursları tam düzenlenmediğin için sınav nisanda hemen yapılmaz. temmuz ayında olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt