deniz diğer konuşmam tamamen benim için yoruma kaplı ..... Sn Recep Erdoğan Bey Bırak siyasi Kimliğini bir yana ...Benim için aslı nesli ceddi Osmanlı'nın , Kurtuluş Savaşındaki Baş Komutan Atatürk'ün .... Malazgirt'e ki ALPASLAN'IN ... İstanbul Kapısındaki Fatihin... Viyana Kapılarına Dayanmış ... At sırtında can vermiş Kanunin ... ilk atamız Kabul ettiğimiz, ONUN SOYUNDAN GELDİĞİMİZ Oğuz Kağnın...Göktürkleri kuran Dağılmış GÖÇEBE İNSANLARI derleyen toplayan kaskoca boskır ortasında bir hükümdarlık kuran irteliş Hanın onun oğlu Bilge Kağanların ...... Büyük Hükümdar Bugün Türk Miiletinin Akın AKIN iSLAM'A girmesinin Kapılarını açan Saltuk Buğra Hanların Mısır Fethiyle İslam Sancağını ve Halifeliğini üslenen Yavuz sultan selimlerin varisi ve temsilcisidir .... Türk Milleti Tarihi Boyunca yetiştirdiği Böyle Büyük liderler , yiğitler ve Önderler sayesinde Hala varlığını Sürdürmüş ve Allah nasip ederse işallah da HÜR ve ÖZGÜR ve Müslüman olarak da KIYAMETE kadar sürdürür ve sözüme yine Mehmat AKİFİn o güzel dizeleriye istiklal marşının bir kıtasıyla devam edeyim ...... ' Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
.... Bu ülke ve liderleri iSLAM SANCAKDAR'lığı Görevini ve İSLAM HALİFELİĞİNİ sürdürmektedir Recep Tayip Erdoğan bey de Bunu en güzel laiki ile yerine getiren liderlerden biridir .... Bu halifelik T[FONT=Verdana]BMM 3 Mart 1924'te Yasayla Kaldırdığı son halife [/FONT] Abdulmecid'in Hilfelik ünvanı değil her Müslüman türk liderin üzerine düşen ceddinin hatırası ve mirasına sahip çıkmadır ....