Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS / 2013 - 1. Atamaları Mart 2013'te Yapılacak. Kadro Sayısı 8.115 Adet Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loks;

Ben genelin sizin bahsettiğiniz gibi olduğunu düşünmüyorum. Ve bunun için de benim gibi bir kaç örnekten haberim var. Bunlardan birisi sizin gibi bir kaç aydır çalışıyor memur olarak maaşından ve iş ortamından memnundu ve şimdi çok şaşkın. Bir kaç ay önce ağlayanlar da umutlu benim gibi. Bilmiyorum, hakkımızda hayırlısı. Manzara düşündüğünüz kadar haksızlık uyandırmıyor.

Iyi güzelde daha tercih yapamıyoruz 2.tercihi ne zaman yapacağız bunun neden bilgisi verilmiyor?

önlisans adet kaç olur sizce

Bence 1500 olur yorumlayalım arkadaşlar puan sıralamamız ve puan yazalım muasebe 948 72. 91

arkadaşlar az önce ösym nin sayfasına baktım 2013 yerleştirme takvimi açıklandı ama ömss ile ilgili bilgi mevcut değil anlayamadım bu durumu.

nslhnylmz;

Siz birkaç örnekten ben yüzlercesinden bahsediyorum.. Bende iş ortamımdan ve maaşımdan çok çok memnunum ama insanın kendi mesleğini yapmak istemesi bambaşka birşey ve öyle olursa çok büyük bir haksızlık olur..

kalender şah sen iyi yardım alıyorsun galiba. ihtiyaç sahibiysen al tabii gözümüz yok da ihtiyaç sahibi değilsen o yardım için Allah yardımcın olsun. haa bunu nerden çıkardım, başbakana iyi yağlar yakmışsın. ama buraya bakmıyo onlar. boşa burda zırvalama bence. onların sık girdiği siteler var. yandaşcılık yapmak istiyorsan oralarda yaz. bu yeteneklerini buralarda köreltme Allahın kulu.
binlerce askerin , bebek katili öcalanla anlaşma masasına oturacak o çok yağladığın başbakanın. belki meclise alacak. bunları görmezden gelsin senin gibiler diye oluyor bütün bunlar. 7 milyon engelli var diyoruz. belki daha fazla. bunların,ailelerinin oyu, birde hasta yaşlı... ohhooo. bu oylara türlü oyunlar yapılır, kalçalar sallanır. onlar da bunu yapıyor. madur zavallı engelliler de beleşe atlıyor. hoooo yaşasın hükümet bize iyilik yaptı. şirin görünme çabası. siz hiç haber izlemezmisiniz mübarekler.yıllardır torpille uğraşmadınız sanırım. bunlardan daha beterini yapan varmı bu ülkede. bu ülke, geçenlerde 12 yıldır ölü yıkayıcılı yapan ilkokul mezunu bir insanın, sırf Kur'an dersi veriyor diye o kuruma personel müdürü yapıldığı bir ülkedir artık. cahil düşüneleriniz midemizi bulandırıyor artık. yeter!!!!

_deniz_;
2013 sınav takvimini demiyorum ki 2013 yerleştirme takvimi açıklandı bugün sadece kpss/2013-1 yerleştirme takvimi yer alıyor ömss ile ilgili herhangi bir bilgi yok.

1. Tercihlerde reklam yapilmadi iyimi oldu tercihden haberim olmadi basimizdan Eksik olmasinlar

ÖMSS atamalar Ağustosa mı Kaldı?

Başbakanın Engelli öğretmenlerin atamalarının Şubatta, ağırlıklı atamaları ise Ağustos ayında yapacağız demesi atamaların ağustosa sarkacağı anlamına mı geliyor ?

arkadaşlar raporumu 2012 ömss sınavından sonra aldım yani sınava giremedim
kpss 2012 puanımla engelli ögertmen atamasında atanmanın bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim.

malesef vivahasan ; öyle bir hakkınız yok ... İster ÖMSS Engelli Öğretmen ataması olsun ister Engelli Memur Ataması olsun; ÖMSS - 2012 ye girmedi iseniz ; Engelli Raporunuzda Olsa ; Engelli Memur Ya da Engelli Öğretmen olarak 2012 - ÖMSS Sonuçlarına göre mümkün değildir ... Muhtemel 2. ÖMSS sınavı 2014 Tarihinde olacağı düşünülüyor. Ancak ; o sınava girerek engelli memur olabiilirsiniz ..

Saygılar ...

YassaX hocam ; gördüğüm kadarıyla bu konuları ayrıntılı olarak takip ediyorsunuz eğer konu hakkında birşey duyarsanız lütfen paylaşın.

Teşekürler...

YassaX; dediklerinizde anlaşılmayacak bi durum yok,
bende araştırmamı yapıyorum
demek istediğim olurda benim gözümden kaçmıştır siz bir yerde okumuşsunuzdur yardımcı olursanız sevinirim...

öncelikle herkes için hayırlısı arkadaşlar benim bir sorum olacak ben bir önceki ömms kurra usülü için başvurmuştum fakat başvurum alınmadı orada görevlinin bize verdi iki efrak vardıya hani bunu bir nühsasını ösymye götürcekmişim oradaki görevlide bana birşey demedi bende o evragı hiç okumadıatılanlaramı m lafın kısası ösym nin sitesinde giidimde ismime ait tercih kılavuzu çıkmadı şimdi benim siz degerli arkadaşlarımdan ögrenmek istedim şey ben kura usulü katılacagım pazartesi günü gitsem başvursam olurmu yoksa bu sadece sınav la girenler içinmi lütfen bilgisi olan yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler herkez için hayırlısı....

arkadaşlar bu sadece sınav için katılanlar içinmi yoksa kura usülü de olacakmı ve olacaksa pazartesi günü başvursam olurmu ?

http://www.engelliler.biz/forum/members/42538.html_deniz_ yazdıklarına, noktasına virgülüne kadar katılıyorum ve seni alkışlıyorum arkadaşım. ama bunu kime anlatıyoruz, kalenderşah ve onun gibi cehalet timsallerine. hükümetin tam da istediği gibi oy potansiyeli taşıyan bu cahil adamlar bop muş, eşbaşkanmış, ortadoğuymuş.. bunların anlamını bile bilmiyorki zavallılar.. boşa konuşuyoruz. bizi yine bizim gibi aklıselimler anlayacak.. neyse.. seni tebrik ediyorum. gönlüne sağlık..:)

deniz diğer konuşmam tamamen benim için yoruma kaplı ..... Sn Recep Erdoğan Bey Bırak siyasi Kimliğini bir yana ...Benim için aslı nesli ceddi Osmanlı'nın , Kurtuluş Savaşındaki Baş Komutan Atatürk'ün .... Malazgirt'e ki ALPASLAN'IN ... İstanbul Kapısındaki Fatihin... Viyana Kapılarına Dayanmış ... At sırtında can vermiş Kanunin ... ilk atamız Kabul ettiğimiz, ONUN SOYUNDAN GELDİĞİMİZ Oğuz Kağnın...Göktürkleri kuran Dağılmış GÖÇEBE İNSANLARI derleyen toplayan kaskoca boskır ortasında bir hükümdarlık kuran irteliş Hanın onun oğlu Bilge Kağanların ...... Büyük Hükümdar Bugün Türk Miiletinin Akın AKIN iSLAM'A girmesinin Kapılarını açan Saltuk Buğra Hanların Mısır Fethiyle İslam Sancağını ve Halifeliğini üslenen Yavuz sultan selimlerin varisi ve temsilcisidir .... Türk Milleti Tarihi Boyunca yetiştirdiği Böyle Büyük liderler , yiğitler ve Önderler sayesinde Hala varlığını Sürdürmüş ve Allah nasip ederse işallah da HÜR ve ÖZGÜR ve Müslüman olarak da KIYAMETE kadar sürdürür ve sözüme yine Mehmat AKİFİn o güzel dizeleriye istiklal marşının bir kıtasıyla devam edeyim ...... ' Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
.... Bu ülke ve liderleri iSLAM SANCAKDAR'lığı Görevini ve İSLAM HALİFELİĞİNİ sürdürmektedir Recep Tayip Erdoğan bey de Bunu en güzel laiki ile yerine getiren liderlerden biridir .... Bu halifelik T[FONT=Verdana]BMM 3 Mart 1924'te Yasayla Kaldırdığı son halife [/FONT] Abdulmecid'in Hilfelik ünvanı değil her Müslüman türk liderin üzerine düşen ceddinin hatırası ve mirasına sahip çıkmadır ....

ya arkadaş yuh artık adamlar daha ne yapacak sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek yok deniz-demir yolları özelleşecekmiş yok son dakika golü yememyelim yok promosyonmuş bu ülkede bu tip engelililere ne kadar kolaylık sağlarsan o kadar seni yerden yere vururlar meyve veren ağaç taşlanır yağmurlu havada su vermeyeceksin bunlara

Kalender Şah!! Sen nasıl bir yalaka adamsın ya..?
Bırak burda İktidar yalakalığını git başka yerde yap!!
Allah peygamber gibi tapıyorsunuz ya adını ağzıma bile almaktan iğrendiğim şu insan müsvettesine yazıklar olsun sana senin gibilerine!!
ulan adam parça parça sattı ülkeyi siz hala din iman peşindesiniz!! Yakında ülke elden gittiğinde ne o ibadetini yapabileceğin bir mekanın nede dinini savunabileceğin bir ortam olacak bu ülkede ama sen ve senin gibi Takunyalı badem bıyıklılar topluluğu satılmışlığın,yalakalığın o kadar sınırını aşmışsınız ki Din ile iman ile sömürülmeye o kadar alışmışsınız ki Topunuza Yazıklar olsun!!

Sakin ol arkadaşım olur böyle şeyler kimseyi memnun edemezsin çok iyide olsa bir eleştiri alırsın çok kötüde olsa eleştiri mutlaka olur.

dilemma ve -deniz-;

Her ikinizin de söylediklerinizin altına imzamı atarım. Yüreğinize sağlık. Takunyalı badem bıyıklı din istismarcıları yüzünden ne hallere geldi güzelim vatan.

Her ikinizin de söylediklerinizin altına imzamı atarım.

Vatan nasıldı ki

koselim;

Ne Memnunyetinden bahsediyorsun arkadaş sen? Ülke elden gidiyor bağıra bağıra senin şurda gelip fikrini rahat rahat beyan edebildiğin Cumhuriyetin getirdiği demokrasi ortamı elden gidiyor, Ülkemin fabrikaları tersaneleri maden ocakları şirketleri çatır çatır yabancılara satılıyor 30 bin ŞEHİt MEHMETCİĞİMİN KATİLİ SAYIN sıfatını alıyor onun lüxü için her türlü şey sağlanıyor, Kardeş kardeşe düşman ediliyor, Refah seviyesi yerlerde sürünüyor İnsanlar Modern kölelik sistemi olan özel sektörde asgari ücretle çalıştıırlmaya mecbur bırakılıyor ZENGİN'İ Çok zengin Fakiri içler acısı hale getiriliyor, Ülkemin Komutanları şerefsizce oyunlarla İçeri tıkılıyor kendileri her türlü soygunu ayan beyan açık açık yapıyor oğullarınıa GEMİCİKLER alınıyor, Benzinin litresi 5 tl oluyor kendine dünyalar kadar zam yaparken BENİM EMEKCİME % 3 zam yapıp birde utanmadan herkes birmi diye açıklama yapıyor, ŞEHİDİME KELLE TERÖRİSTE SAYIN diyor KÜRT-TÜRK Etnik köken savaşı çıkarıyor, MEMLEKETİMDE onca aç sefil insan varken FİLİSTİNE yardım yapabiliyor bunlar ve sen hala MEMNUNİYETTTEN BAHSEDİYORSUN! ALLAHTAN KORKUN BE ALLAHTAN KORKUN!! ATALARIMIZIN KANLARIYLA SULADIĞI BU VATAN YABANCIYA PARÇA PARÇA SATILIYOR UTANIN BE UTANIN Aldığınız nefesten utanın!! ATALARIMIN KEMİKLERİ SIZLIYOR!

cesa39 arkadaşım!
biz burda engelli arkadaşlarımıza verilen müjdeli konulardan bahsediyoruz sen siyasete giriyorsun senin dediğin konunalarda çok önemli konular fakat bizler yani engelli kişiler olarak söylüyorum bizler için neler yapılmalı nasıl daha iyi bir şartlarda iyi bir işimiz olur konularını konuşrken bir bakıyorum arkadaşlarımı biribiriyle kanlı bıçaklı birbirine girecek bu konularda daha duyarlı olalım LÜTFEN.

bir kişi şu soruma cevap verirmi? sınavsız atama bekleyen özürlü memur adaylarının durumu nedir? kuzenim 2012 tercih yaptı ama çıkmadı.. ne yapacak bu kişi? tekrarlayacakmı işlemleri?

koselim;
Haklısın evet ama insnaların at gözlüğüyle hayata bakıp din istismarı ile yapılan siyasetin köleleri olmalarına tahammül edemiyorum! Evet engelliler için neler yapılmalı daha iyi şartlar nasıl oluşturulmalı bunlar konuşulmalı tartışılmalı fakat baksana adama Annesinden babasından allahından peygamberinden çok seviyo geleceğini ülkesini vatanını satan insana! Benim tahammülsüzlüğüm buna!
Devletin temel görevi biz engellilere daha iyi bir yaşam standardı sunmak, sadece bize değil insanların özlük haklırından biri bu! Devlet bunu yapmak zorunda zaten benden Verginin her türlüsünü alırken çatır çatır göstermelik üç beş icraatı marifet gibi anlatmaya gerek yok!
Bakın geçtiğimiz dönem ki ÖMSS atamalarına kac bin İmamhatip mezunu insan alındı kontejyan boşluğunun 3/2 si Diyanet işlerine dolduruldu! Haksızlık zaten burda başladı kalkıp şu 2. atamadan umutla bahsedenlere gülüyorum ilkinden bir farkı olmayacak. 85 - 90 puanla atanamayan arkadaşlarımız varken sırf kökeni imamhatip diye onca insan adaletsiz bir biçimde devlet memuru yapıldı! Atın şu at gözlüklerinizi gözlerinizden artık uyanın ya uyanın hepmizi birer köle haline getiren bu düzeni görün artık!

Muzo;
Algıda sorun mu var arkadaşım?
Tercih kılavuzu yayınlandığında tekrar tercih yapacak kuzenin yeniden kayıt sınav vs yok!

bu tercih ne zaman yapıalaçk onu soruyorum.

2013 sınavsız atama bekleyen özürlü memur adaylarının durumu nedir?

evet sorunum var sağlam olsam burda ne işim var :))))))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt