Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS / 2013 - 1. Atamaları Mart 2013'te Yapılacak. Kadro Sayısı 8.115 Adet Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muzo
arkadaş sen yazılanları okumuyormusun ne güzel açıklama yapmışlar.

Her konuyu siyaset kavgasına dönüştürüp asabiyete devam ediyorsunuz,birbirinizin yüzüne bakmadan sadece tuşlara basarak kin ve nefret kusun kusabildiğiniz kadar.

Toplum olarak birbirimize düşmekte üstümüze yok zaten. Hangi foruma,siteye baksam aynı şey. Maksadından sapan konular, gereksiz atışmalar, hakaretler .

arkadaşlar ben amilyat oldum ve yeni hastaneden cıktım gündemden 21 gün süreyle uzak kaldım...tercih yapabiliyormuyuz yada tercih yapılma tarihleri acıklandı mı? bana yardımcı lütfen...şimdiden cok tesekkür ederim...

şubat 15 de tercih klavuzu yayımlanacak tercihlerde bir zaman sonra başlayacak sanırım

cesar39
sen ne satmasından bahsediyorsun senin mehmetçik katili dediğin adamın yandaşlarını Atatürkçü geçinenler 91 erken seçimlerinde meclise sokup galatasarayın uefa kupası maçını o aidiye canlı izletti asmamak şartıyla avrupadan geri aldı idamı kaldırdı 10 kişinin yapacağı işi 100 kişiye yaptırıp devleti milyonlarca lira zarara uğrattı sen adam gibi çalışmazsan çalıştığın yeri özelleştirmelerine laf edemezsin ayrıca hangi toprak parçası kime satıldı ki sen ülke satmaktan bahsediyorsun ayrıca o 85-90 puan alanlar doğru tercih yapsınlar önce diyanete personel alınma olayına gelince bu kadar zoruna gitmesin orası da bir kurum ha sayısı biraz azaltılabilir ayrıca 70 sente muhtaç olduğumuz günleri hatırlatırım bir de her gün zam vardı gaz şeker yağ tüp ilaç eczane doktor kuyruğu da cabası bugün böyle şeyler yok bunları icraat diye saymıyorsan senin nankörlüğün daha yazılacak çok şey var da neyse

Kalender ŞAH;
Bence onlara laf anlatıp kendini yorup üzeceğine, deveye hendek atlat, daha kolay. =)) İnsanlar nankördür, ve bazıları da muhalefetin çirkin saldırılarına hemen inanıp saçma yorumlarda bulunuyorlar. Uğraşmaya değmez.
Deniz arkadaş kulaktan dolma gazete manşetleriyle klavye başında vatan kurtarmaya çalışıyor ama bazı gerçekleri kaçırıyor. Ülke refahı ve ilerlemesi için biraz okuma yapması tavsiyemdir.

Deniz kardeşim aynı tespitleri bende yaptım söylediklerinin noktasına virgülüne kadar katılıyorum, bu analizlerin yanında insanların ne hale geldiğine dikkat ediyormusun :) hep yeme içme ve kapitalizm yani para :) manevi gurun ve onur yok edilmiş kim neylesin vatanı milleti güzel kardeşim ben konular dağılmasın adına asla yazmıyorum hep toparlayıcı olmaya çalışıyorum ancak birileri durmadan konuları biizklemeye devam ediyor ve insanları çileden çıkarıyorlar zihniyet 3 kuruş ancak maneviyat sıfır kardeşim ne anlatsan ne söylesen boş farkın olaylara objektif bakabilmen şimdi o yağ ve kuyruktan bahsenede TEVELLÜTÜN kaç diye sor ve gül ondan sonra :) sanki o günleri yaşamış gibi konuşuyorlar insanlar burada başlık açıp hak aradıkça burada hemen işi siyasi sempatizanlığa dökenlere soruyorum İNSANLARIN EKSİKLİKLERİ DİLE GETİRMESİ VERİLMEYEN VE YASAL OLARAK VERİLMESİ ZORUNLU OLAN HAKLARINI DİLE GETİRİLMESİ SİZİ NEDEN RAHATSIZ EDİYOR VE BATIYOR NEDEN HEMEN BİR SİYASİ PARTİNİN AVUKATLIĞINA SOYUNURSUNUZ ANLAŞILMAZ ...

bide başbakanımı eleştiriyorlar bakın ne güzel işlere imza atıyor daha önce hangi başbabakan engelliler için böyle bir girişimde bulundu başbakanımızı tebrik ediyorum...

bu yapilanlar icin lutuf degil anayasal hak diyorlar evet anayasal hak ama anayasal haklar 2002 den sonrami hak oldu bundan once hak degilmiydi 80 yilda yapilanlar ile 10 yilda yapilanlar arasinda daglar kadar fark onemli olan bu farki anlayabilmek

Diyanet kadroları düz memurluğa çevrilmeli , sınava çalışanların hakkı yenmemeli....

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım düzenleme şart sistem içler acısı herkes işine geldiği gibi konuşuyor....

dıe another day;

omss engellilerin kpss dir dedi bakan kpss de nasil adeletsizlik veya haksizlik olmuyorsa bundada olmamasi gerek

arkadaşlar kuraya katılanlardan kaç kişi alınacak bilgisi olan varmı

bence ömms de kesin olarak hile yok herkes nereye kaç puan ile atandı yazıyor kimse diyemez benim puanım tercih ettiğim yere yetiyordu ama ben atanamadım diyemez herşey açık ve net

şimdi sıra 2013/1 ömms de tercih sayısı artarsa yüksek puan alan herkes haklı olarak atanır

tercih ne zaman başlayacak kesin olarak söylüyorum ne zaman ösym açıklarsa o zaman başka bu konuda kimseye itimat etmeyin verilen tarihlere inanmayın

Teşekürler Karedeşim sitede Aklı başında Kadir kıymet bilen insanlarda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt