Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2014 tercihi yapacak ortaöğretim mezunları..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar puaniniz ve tercih yaptiginiz illeri yazarmisiniz,en.azindan ayni illere yigilma olmaz bos kalan illerde olabilir rica etsem yazarmisiniz..
78,52
1.malatya
2.sivas ve cevre illeri..

75,83 tercih yapmıyorum...

hizmetli maaşı kadrosuna göre işim iyi şuan...

konuyu açan kişi olarak puanını sen neden yazmıyorsun onu anlamadım.

Puanım 77.89567 osıralama 5997
Tercih edeceğim yerler İst,kocaeli, düzce, sakarya,tekirdağ
Hayırlısı artık.

sabri57

arkadaşlar puanım 63 atanırmıyım sizce nereleri yazayım sinop kastamonu samsun konya düşünüyorumm bu defa olur inş :)

bio merhaba hizmetli maaşı ne kadar ?

1650 ile 1800 arası olması lazım...

geçen atamada iş yerindeki amirim sordu bana tecihlerin ne oldu diye bende dedim ki ilk tercihime yerleştim şaşırdı nereyi tercih etmiştin dedi bende tabiki sizin yanınız dedim güldü bakalım bu sene ne olacak

ege tarafı aydın uşak mugla siz

Arkadaslar terchler tasra,bu demektirki ilgili kurumun merkeze bagli birimlerinde calistirilir yani atanmis olsak ilcelerde yada beldelerdeki koylerdeki okullara gonderebilirler die anlam cikardim..

evet sonbahar merkez nerede boş kadro ihtiyacı varsa oraya gönderiyor..

tercih yapacak arkadaşlar rica etsem tercih yaptıysanz yazarmısınız hangi iller..

ilk okul kuraları ile ilgili bi bilgin varmı

arkadaşlar puanım 78.97 ilk tercıhım elazığ ve cevre iller .. sadece 5 tane il tercıh ettim gelirse gelsin gelmezsede onumuzde sınav var arkadaşlar ... bakın normalde her puanını böyle yazan ınsanlara ınanmayın aldatıcı kısılıkte olanlar cok lütfen dürüst olalım çünkü karşıdaki kısıyı yanıltırsa senın yalan yanlış yazdıkların onun ekmegıne manı olacaksın vebalı buyuk .... ALLAH hakkımızda hayırlısını versın

bence kimse kendini yormasın arkadaşlar merkeze atamalarımız olamayacakmış ilçeler nere olursa yinede tercih sizin. Sıkı sıkıya 2014 deki sınava şiddetle çalışmanızı tavsiye ederim. Doğuya çıkacak bir engellinin tekerlekli sandalyede nasıl ilçede görev yapacak yazık değil mi bize arkadaşlara 75 den altı (orta öğretim) çabalamayın bile tercih için o zamanınızı ders çalışarak geçirin. 71.9824. tercih yapmıyorum 13 bin kisi alındımı?

yucel kura ile (ilkokul,ortaokul) alim suan icin yok,subatta basvurular basliycak ozaman tercih alimlari baslar insallah ozaman yaparsin..

puanım 77.200 samsun ve çevresi - denizli ve çevresi tercihlerim buralar. çıkacağını pek sanmıyorum

puanım 79.73819 lise izmir,manisa,İstanbul,adana,Yalova,denizli,uşak,konya,muğla,antalya,burdur,balıkesir

1. 2. tercihine atanırsın tuncay puanın güzel ...

Arkadaşlar bende yeni üye oldum bende 75.70275 puan aldım ankara konya siirt van osmaniye kastamonu çorum yozgat kırşehir karabük bartın düzce gibi yerleri tercih ettim acaba şansım nedir arkadaşlar cevap alabilr miyim lütfen...?

_______
anlaşılan beni kimse tanımadığı için soruma cevap veren olmadı olsun sağlık olsun yeter ki gönüller engelli olmasın...

Murat burda çok kimse birbirini tanımaz zaten arkadaşım puanlar kaça düşer bilinmez kadro sayısı çok düşük tercihlerin hayırlı olsun demekten başka bi yorum yapamayız...

ibo teşekkür ederim ama dediğin gibi kadro sayısı çok düşük hayırlısı olsun ne deyim

murat6677 dostum online sohbet yeri değil burası yani sordugun soruya anında cevap alamayabilirsin . en son alımlarda puanlar 79-77 civarına düştü . alınan kadro sayısı çok düşük . tercih yapacağın yerler önem arz ediyor. nasip diyelim

Daha onceki tercihlerde de buraya tercih yaptigini soyleyen cok az oldu bi baktik millet atandiktan sonra yaziyor oda cok az kisi daha once sordugumuzda nerdeydininiz diyorum cvp yok..yani demekki siteyi bilmiyen cok kisi var...engelliler biz sitesinden kac kisi atandi die konu acsak heralde toplsak 1000 kisi cikar..

Daha onceki tercihlerde de buraya tercih yaptigini soyleyen cok az oldu bi baktik millet atandiktan sonra yaziyor oda cok az kisi daha once sordugumuzda nerdeydininiz diyorum cvp yok..yani demekki siteyi bilmiyen cok kisi var...engelliler biz sitesinden kac kisi atandi die konu acsak heralde toplsak 1000 kisi cikar..

Üst Alt