Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2014 tercihi yapacak ortaöğretim mezunları..?

Merhabalar öncelikle herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun, 80 puanlar ort. öğrt atanma şansım nedir bilgi vermeniz mümkünmüdür.
Teşekkür ederim.

Mrb Arkadaşlar,

Puanım 78 ama tercih yapmıcam,İyi Bir işim var şuan, sırf memur olcam diye hizmetli kadrosunda çalışıp önüne gelen herkesin seni-beni ordan oraya savurmasını istemem.Daha iyi kadrolara verilebilirdik.Hepimizin istediği Çalışmak emeğimizin karşılığını almak.

Betül

btl;

Merhaba bende özelde çalışıyorum ama öyle şeyler dönüyorki bazen tek tercih bu oluyor.

İbrahim kardeşim bana söylediğin puanın çok iyi istediğin her ili yazabilirsin büyük ihtimallede atanırsın hakkında hayırlısı olsun kardeşim...

İbrahim hangi illeri tercih yaptin,Betul hanima katiliyorum ben bi cok okullarda hizmetli olarak calistim ozel sirket,ogretmenlerin asagilayici bakisi konusmalari beni sinir ederdi,evlerinde ailesine soz geciremiyor geliyor sana artistlik yaparak havali havali su fotokopiyi cek sinifa getir,sinif kirlenir yapacak kimse yok gel su su sinifi temizle ,ogretmenler odasina oturur ogretmenler dedikoduya baslarlar su camlarda cok kirlenmis ya silen yokki die laf vururlar okullari karalamiyorum zorlugunu deil insanlar adami yoruyor okumus ogretmen olmus ama adam olamamislar lafim benim karsilastiklarim,ama yinede mecburum tercih yapmaya gelmez bi yer ama ya tutarsa hayirlisi herseyin..

Bio;
Eyw abi çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz için.

sonbahar.44;
Tabiki heryerde böyle tipte insanlar var Allah yardımcımız olsun ama inanınki özelde size Bey diyorlar ama o Bey'in içinde ne ükağıtlar dnüyor bilemezsiniz. Benim tercihlerim genelde ege ve akdeniz. Şimdi il il vermek pek mantıklı değil galiba :(:(

Aynen oyle bey diyorlar ama o kelimeler agzi silah olsa bey harfleri hepsi bir kursun gibi gelir oylesi adamlar var allah karsilastirmasin beyni seytanlasmis insanlarla..

sonbahar.44;

Bazen öyle bir noktaya geliyorsunuzki hani bazı arkadaşlar yok wc temizliyeceksiniz falan diyorlar ya, gerçetende o wc yi temizlerim buradan yeterki krtulayım diyorsun. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

Oyle evet ama sonrada araniyor orasi :)
konu basligini 1400 yakin kisi takip etmis bunlar ilgi alanina giriyorki bakmislar peki bi 2 kelime yazip en basiti batiyi yazdim doguyu yazdim su puanimla deseler keske..

Oda doğru ama gerçektende herşeye rağmen en azından devlet garantim var diyorsun ya o ferahlık yetiyor, ben ne müdürler ne üstler ne şefler gördüm gözünün yaşına bakılmadan gönderlen özel sektörde. Dibinde oturup kovulan adamı görünce daha da çok üzülüyorsun.

Hayirlisi herseyin,tercih yapmiycaklar cok var gibi bakalim aciklaninca atamalar herkes yazar..

hayırlısı olsun :)

eğer orta öğretim ise tercihlerini iyi yapmalısın kadro sayısı çok düşük...

malulen emekli olan ve destek pirimiyle çalışan yapamıyormu tercih vergiden indiriim var benim emekliyim tercih yapma şansım yokmu

Diğer sınav tarihinin yakın olması sanırım tercih edenlerin sayısını oldukça düşürdü, umarım dileyen dilediği yere yerleşir, sanıyorum ki ortaöğretimde puan 80 lere falan düşer en fazla.

Yanilmiyorsam daha once bende okudum tam maddeyi hatirliyamadim aklimda kalan emekli olan atanamiycak die okumustum yanlis yonlendirmeyim arastir istersen..

Taslak hazırlanmış, muhtemelen ekpss den önce yasalaşacak. Çalışan, Emekli ve ÖMSS ile atananlar atanamayacak. Sınava girebilir ama atanamaz.

sınava da giremez derler herhalde :)

Merhaba arkadaşlar bence tamamen bu atama şansa bağlı olacak diye düşünüyorum. Elbette puanda etkili olacak ama şans daha büyük oynayacak diye düşünüyorum.
Herkesin yolu açık olsun...

Aynen ibo adaşım :)

Çünkü kadro az ve tek kadro hizmetli sınavada birşey kalmadı, bu atamada gidenler diğer sınavda atanamayacak diye.
1 - Atanamam diğer sınavda en iyisi tercih yapmayayım
2 - Hizmetli kadrosuna gitmem
3 - Nede olsa kadro az puanım yüksek vs. hep batı yazılır
vs vs vs sebeplerden dolayı özellikle doğu ve iç anadolu boş kalacak diye düşünüyorum.

Üst Alt