Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2014 tercihi yapacak ortaöğretim mezunları..?

Aradım gelişmeleri ösym den takip edebilirsiniz. Tarih veremiyoruz dediler. Yani bugün beklemeyelim arkadaşlar.

operatörün cevabı: bekliyceksiniz beyefendi tercihler daha yeni bitti duyuruları takip edeceksiniz. :)

Benim basim agridi valla :( ikinizede tesekkr ederim

önemli değil ama fazlada sıkıntı yapma (gerçi sana söylerken bende farksız değilimama)moralimizi yüksek tutalım

Evet arkadaşlar sonuçta bu hafta içinde açıklanır diye odaklanalım bakalım hayırlısı neyse o olsun.

ben her tercihlerde bu sefer olur inşallah dedim umutluydum açıkçası ama ne yazıkki atandınız yazısını bi türlü göremedim nasıl bir yazı onuda bilmiyorum :) inşallah Rabbim bu sefer oyazıyı görmeyi nasip eder hepimiz puanımız azda olsa çokta olsa böle bir tercih olduğu zaman hayaller kurmaya başlıyoruz işin açıkçası

Merhaba ,
Şimdi bu sınava ortaöğretim düzeyinden girince tercihlerde sadece hizmetli bölümümü seçiliyor acaba :/

Aynen :)

Mehmet evet hizmetli seçiyorsun ama süre doldu geçti gitti ....

lise düzeyinden bu sene giricem de deneme felan çözdüm sorular kolay geldi bana yani memur olamıyorum öylemi lisans veya önlisans okumam şart memur olabilmem için puanım kaç olursa da mı ?

En son alımlarda hizmetli kadrosu tek geçildi daha önceki alımlarda memur kadroları tekniker kadrolarıda mevcuttu kardeşim..

Teşekkür ederim abi Yani bu sınavlardan sonra memur kadrosu acılabilir anladığım kadarıyla neyse bakalım 90 üstü tutturursak gireriz belki azcık çalışmaya başlayayım ozaman ben

evet mehmet çalış tabi bundan sonraki sınav bu kadar kolay olmaz özellikle düz lise mezunuysan dediğin puanı almalısın :)

Böyle bir sınavda dediğim puan alınır da daha üst düzeye çıkarsa bu sefer olmayabilir :) ozaman da alımlardaki puanlar düşebilir :)

Artık sürece bakacaz :)

Ne yaptın araba işini :D

Üst Alt