Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS atanıpta göreve başlayan var mı?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ömss atanıpla göreve başlıyan var mı ?

Evet bir hafta önce başladım.

Bu 1 hafta süreç içerisinde yaşadığınız tecrübeleri bizimle paylaşabilir misiniz? :)

Ara ara bazı işler oluyor onları saymazsak bu 1 haftanın yüzde 80 i boş oturmakla geçti :) Müdürümüz, yardımcısı ve diğer çalışanlar sağolsunlar gayet iyiler şuana kadar bir problem yok.

kardeş kurumun nedir daha başvuru bitmedi bizim

arkadaşlar bugün aklıma bu konuya benzer birşey geldi. Mesela bizim kazandığımız kurum 9 ağustosta belli oldu, bu kurum bizi en geç hangi tarihe kadar başlatmak zorunda. Çünkü bugün kurumu aradım işte bi kurul toplanacakmış onlar ne zaman toplanır ve onaylarsa valiliğe evraklar gönderilecekmiş. bu işe başlamanın yasal bi süresi varmı merak ediyorum

womanizer;
Milli Eğitim Bakanlığı

ne mezunu olarak girdn kardeş. ne kadar ücret veriyorlar...

lisans mezunuyum, maaşı bilemiyorum ay başında alınca öğrenirim ama 1600 lü birşey galiba

İlk maas elden verilmiyormu benim bildiğim memmur olunca ilk maası peşin alırsın emekli oluncada o ay maas almazsın

İlk maas elden verilmiyormu benim bildiğim memmur olunca ilk maası peşin alırsın emekli oluncada o ay maas almazsın

Belki kurumdan kuruma değişiyordur onu bilememde burada elden verme yok, ayın 15 inde 1 maaş+ ayın 14 üne kadar çalıştığın gün sayısı kadar veriliyor.
Yani diyelimki 1 eylülde başladıysan ayın 15 inde 1 tam maaş+14 günlük maaş veriliyor.

Aslında dediğim şeyin le aynı ama onu sana elden vermeleri lazım memuriyette genel bir uygulamadır sanırım sen sormayınca onlarda hatırlatmamışlar saol cevapladığın için

çift maaş verilio ilk ay die biliorum.ayrıca maaşdaki tahmının yanlıs die düşünüorum.sitede görmüştüm en düşük memur maaşı 1750 dir die.umarım tahmının yanlısdır kardeş :)

en düşük memur maaşı 1750den düşüktür siz kendinizi 1600e odaklayın fazla gelirse sürpriz olur çünkü sizin internette gördüğünüz rakamlar brüttür bilginiz olsn sonra hayal kırıklığına uğramayın :)
maaş olayı da elden verilmez fabrika mı burası ilk günler sana git şu bankada hesap açtır derler sen gidersin açarsın hesap no nu bildirisin çalışmaya başladıktan sonra ayın 15 de çalıştığın gün kadar + 1 aylık maaşın yatar.. :)

loks, ilk hafta hangi işlemlerin yapıldığını anlatabilir misin? Mesela, ilk gün sana ne konuda yardımcı oldular? Belge işlemleri nasıl oldu vs.?

Sedatileri;

Herşeyi hatırlattılar öyle birşey varsa verilirdi diye düşünüyorum.

womanizer;

Keşke tahminim yanlış olsa ama maalesef öyle. Arkadaşın dediği gibi 1750 brüttür, mesela yeni başlayan öğretmen içinde 1800 küsür derler ama aldıkları 1700 dür.

frankenstein;

İlk gün başlama yazımı yazıp mem'e gönderdiler, sonraki gün gelip başladım,şuana kadar olanlar; maaş için hesap açtım, birde banka promosyonu başvurusu yapılacak bugün, sigorta için mem'den yazı gelecekmiş daha gelmedi. İlk gün üst yazı nasıl yazılır, hangi belge nasıl düzenlenir, mem'in kurumNet programı nasıl kullanılır gibi konularda yardımcı oldular, tabi hemen öğrenilmeyecek tecrübe isteyen şeyler..

loks;
lise okulunda mı çalışıyorsun yoksa ilköğretim mi

İlkokulda. Artık ilk öğretim yok, ikiye ayrıldı, ilkokul - ortaokul diye.

loks günde kaç kaç arası çalışıyorsun excel word kullanıyormusn neler yapıyorsun

arkadaşlar bunlar net maaş mesala bunlara ek gelir olaraktan bir şey verilmiyormu yoksa ben 2015 te emekliliğimi yakmıyayaım diyorum 1600 lira maaş için kimi, gir diyor memurluga kimi girme değmez diyor emekli ola diyorlar memur olursam vergi indirimim yanıyor diye bile biliyorum ozamanda 2032 yılında emekli olacam.

nacar;

08.00-17.00 evet excel, word ve kurumNet

asi prens;

evlilik, her çocuk için belli bir miktar veriliyor (asgari geçim indirimi), raporunla vergi indirimi, yabancı dil tazminatı gibi durumlarda da maaş artar tabi.

archive;

Elden alma yok, 2 maaş diye birşey de yok ( 1 maaş + çalışılan gün kadar), 1800 değil maalesef 1600 küsür.

İş başı yapanlar, is yerlerinde ki tecrübelerini ve yaşadıklarını yazarsa memnun oluruz.

pazartesi 16 ay olucak 10/3 derece 2. kademe vergi indirimi net maaş 1719 lira.

sanayi bakanlığı-mühendis kadrosuna yerleşmiştim.
henüz tık yok, beklemedeyiz.
bi duyuma göre 20 gün diyorlar...

Üst Alt