Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS atanıpta göreve başlayan var mı?

Arkadaşlar bu vergi indirimi için ne yapmak gerekecek? İşe başlamadan evvel mi yoksa işe başladıktan sonra halledilebilir mi? Bu vergi indirimi meselesini biz mi hallediyoruz yoksa atandığımız kurum mu halledecek? Bir de bizler engelli olarak engelli kontenjanı ile işe yerleştiriliyoruz. Erken emeklilik konusunda yetki kimde olacak? Kurum kendisi mi halledecek?

gelir idaresi baskanlığı olması lazımdı. orada belge alıyorsunuz iki tane.birini siz birini kurumunuz dolduruyor.ondan sonra n. cüzdanı fotokopisi ve raporun aslını belge aldığınız yere veriyorsunuz. onlar ankaraya sağlık bakanlığına yolluyor.bende daha yapmadım ama p. tesi yapacağız inş.

Ben de kazandım da hala başlamadık bi türlü

bende atandım ama işe başlayamadım bekliyorum bu haftadan umutluyum bu hafta başlarım büyük ihtimalle inşalllah

Harbiden canım sıkılmaya başladı ne yapmaya çalışıyor bunlar..Mayıs ayında sınav ve ekim ayına girecez hala baslayamadık işe

sonunda cuma günü aradılar..pazartesi başladık çok şükür..ilk gün biraz tanışma kaynaşma vs..darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına...
bu arada atandığım yer>> trt-ankara-memur

ben hala bekllemekteyim bu gün aradım daha valilkde belgeler dediler

sabır kardeşim..yüzdün yüzdün sonuna geldin..biraz daha sabret lodos..seni çok iyi anlayabiliyorum..bu bekleme sürecinde ben üstelik evliydim..sancılar 2 ye katlanıyor evli olunca..az kaldı lodos, yakındır fırtına olup esmeye başlayacağın günler..dua ile...

hayırlı olsun kardeş darısı başımıza.lakin 3 aylık maaşlara 200 tl zam gelmiş bugün çekdim bakm maaşlarıda % 100 luk zam denilio.çalışmasakmı ne :)

maaşı merak edenler için söylüyorum lisans mezunu bekar memur için 1.661.83 TL. Yani tahmin ettiğim gibi..

Loks;

Kardeşim sen vergi indirimi için Gelir İdaresi Başkanlığına başvuru yapıp yapmadığını bilmiyorum ama vergi indiriminden henüz yararlanmıyorsun. Yararlanmak için başvurunu yap, Onay gelirse % 40-59 arası rapora sahipsen 30 TL, % 60-100 arası rapora sahipsen 60 TL vergi indirimi olarak maaşına ilave olacaktır. Hayırlı olsun

bende aynı şeyi söylüyorum anlamada problemi olan kim önceki mesajlara bak bakalım, 2 maaş dersen bu 2 tam maaş anlamına gelir, senin hem anlamada hem anlatmada sorunun var, yazdıklarıma bak, anlamadıysan birilerinden yardım iste..

sağdan soldan duyduklarım değil, maaşları ben hazırlıyorum umarım anlatabilmişimdir :)

orası biraz öyle :) yok yaw keşke o kadar olsa bordro elimde bu ay alacağım 2.740.00 tl, 3500 nerdeee

bende onu anlatmaya çalışıyorum 2 maaş değil, 1 maaş + çalıştığım gün sayısı yani 1 maaş(1.661 tl) + 21 gün ( 1.079) = 2.740 tl :)

senin dediğin gibi olsa bu ay 4.400 tl alırdım, umarım bu kez anlatabilmişimdir :)

loks arkadaşın yazdığı doğru bende maliyede maaş yapıyorum ve archive beye kim ödediyse o parayı fazla ödemiş eninde sonunda farkedersek alırız maliye olarak haberi olsun

Loks;

Başvurunu yap kardeşim. Hak ettiğin zaman dilekçe verdiğinden o güne kadar kaç aylık Vergi indirimi hak ettiysen geçmişe dönük ek bordro yapılarak bütün paranı alırsın. Ben almıştım :)

Archive;
Kardeşim emekli olan birisi ayın 14 ünde emekliliği hak etmiş onayı almışsa emekli maaşında kesinti olmaz. Çünkü 1 önceki ayın 15 inda maaşını almış ama 14 üne kadar çalışmış olur. Örneğin 10 unda emekliliği hak edip ilişik keserse 4 günlük emekli maaşında kesintisi yapılır.

fullmoongokturk;

Henüz sgk girişim yapılmamış onu bekliyorum, aslında beklememe gerek var mı onuda bilmiyorum

Ben şahsen gerek olmadığını düşünüyorum. çünkü bakanlığa dilekçen gidecek onaylanacak maliyeye bilidirilecek kafadan 2 ay geçecek

trabzon of mili eğitime bağlı bir okulda memur olarak pazartesi göreve başladım.
Darısı diğer ark.a

fullmoongokturk;

dilekçeyi nereye veriyorduk

Asım Yıldız Bey hayırlı uğurlu olsun .Ne gibi isler yapıyorsunuz okulda yazarmısınız. teşekkürler.

şimdilik okula gelen giden evrakların kayıtlarını tutup ilçe mem e gidecek ve gelecek olan evraklar varsa onu götür getir işiyle uğraşıyorum şu an

Loks;

Şu anki çalıştığın kuruma yazıyorsun, kurumunda üst yazı ile birlikte mal müdürlüğü/Vergi dairesinde Gelir İdaresine iletiyorsunuz.

fullmoongokturk;

elinde örnek bir üst yazı var mı, çalıştığım yerde üst yazıları ben yazıyorum da :)

archive;

hmm şimdi oldu böyle söylesene yaw nerdeyse kavga edecektik :) yo öyle değil çalışmaya başladıktan hemen sonraki ilk aybaşında ücret veriliyor.

Üst Alt