Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS atanıpta göreve başlayan var mı?

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı'nı aradım. "Belli bir tarih var mı, kabaca dahi olsa?" diye sordum, tek kelimeyle cevap verdi memur: "YOK"

beklemek kaderimiz mi:eek: meb dışında işe başlatan kurum yok heralde o da istisna eylül bitmek üzere hala beklemedeyiz bu ay ki maaş geçti hadi maşınıda geçtik çoluğu çocuğu okula gitcek insanlar var atanıp hala düzen kuramıyor nasıl iş anlamadım.eylülde ek atama olcaktı sözde atananlar başlayamadı ki ek atama olsun Allah hepimize sabır versin bekleye bekleye derviş olcaz.

arkadaşlar ben https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ bu adresten sicil kaydıma baktığımda 4c tescil kaydım gözüküyor ama altında pasif yazıyor. Bu durumda sgk ya bildirimim olmuş demek mi oluyor? Bir de pasif yazmasının bir zararı olur mu? bülent abi bilgi verebilirsen sevinirim

Thief27;

Kardeşim Emekli sandığına kaydın yapılmış, 4 C yazması normal. 2008 Eylül ayında değişen yönetmelik gereği sağlıkta bütün memurlar sözleşmeli gibi gözüküyor diyebilir. Pasif yazmasını anlamış değilim.

ben de zaten pasif yazmasını anlamadım. mesela 4a sanırım ssk oluyor orada aktif yazıyor ama 4c de pasif yazıyor bunu çözemedim

bursa buskiye pztesi başladık ilk 3 gün itibariyle maaşımız işlemeye başlamış olsa bile fiilen çalışmaya başlamadık sadece sabah geliyor akşam gidiyoruz görev yerlerimiz henüz belli olmadı..Yarın inşallah fiilen başlayacağımızı söylediler..Allah herkese nasip etsin..

ferdi öztürk;
hangi kurumdasın

Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına atanan arkadaşlar...
Evet arkadaşlar evraklarımızın son teslim tarihi geçen ayın 24'ü idi. Bugün itibariyle tam 1 Aylık süre geçmiş bulunuyor.
İyice moralim bozulmaya başladı, acaba işe başlatmayacaklar mı diye aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil. Danıştığımız kamu görevlisi büyüklerimiz 30-40 gün sürer diyorlardı hep. Dilerim bugünlerde olumlu haberler alırız inşaallah. İlk müjdeli haberi ulaştıran kardeşime Gaziantep'ten fıstık yada baklava yollama sözü veriyorum... Selamlar...

Bende Karabük M.E.M de (Memur) geçen salı günü başladım ve atama bölümünde çalışıyorum. İnşallah diğer arkadaşlar erkenden işe başlarlar.

sağlık bakanlığı ekimin ilk haftasına kadar beleyin bakalım dediler :)

ömss de mamara üniversitesine atanan varmı perşembe 3 te gelin diye aradılar dün

merhaba arkadaşlar göreve başlayan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
bende gıda tarım hayvancılık bakanlığına atandım ama hala göreve başlama yazısı yok :( Bakanlık telefonları açmıyor arıza var diyorlar.
tarım bakanlığında göreve başlayan oldu mu acaba?

şekerdost;

tebligatlar yeni hazirlanmaya baslamis.ben aldim tebligati 15 gun icinde baslayacagim.insallah sizde erkenden baslarsiniz.

goku;
sağolasın inşallah. Sanada hayırlı olsun, Allah yolunu açık etsin ;)

Üst Alt