Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Hakkında Kurumlarla Yapılan Güncel Telefon Görüşmeleri

merhaba,
öncelikle Özkan bey arayıp bilgi edindiğiniz ve bunu bizimle paylaştığınız için teşekkürler
ben artık tercihlerin ve atamaların yıl sonunu bulacağı görüşündeyim kendimi öyle şartlandırdım ki erken olursa sevineyim:)
inşallah bir an önce atamalar gerçekleşir
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
saygılar...

Arkadaşlar az önce bende aradım herhangi bir bilgiye sahip değiller, kılavuz yayınlanmadan kimse yorum yapamıyor, yapanlarınkide tahminden öteye gitmiyor.

BilalTRN Bey ; Ben Konu Başlığındaki Paylaşımımda da belirttiğim gibi ; Telefon Görüşmelerideki Detayları Yorumsuz bir şekilde ; aynen aktardım. Tahminlerde bulunmadım.. Tahminlerde bulunduğum zamanlarda oldu, ancak o yorumlarımda bu benim kişisel yorumumdur, tahminimdir şeklinde her zaman belirttim... ÖRNEK OLARAK LİNK'TEKİ AÇTIĞIM KONUYU VEREBİLİRİM :

http://www.engelliler.biz/forum/ozu...nan-yas-ile-ilgili-yorum-ve-dusuncelerim.html

Evet BilalTRN Bey ; Genelde Telefonda Bilgi Almaya Çalıştığımızda ; Klasik aynı cevapları veriyorlar.. Ben Telefonda Doğaçlamadan ziyade ; Bu konuda önüme ; önceden soracapım soruların notlarını alıyorum ve Ağızlarından Cımbızlada olsa bazı bilgiler almaya çalışıyorum… Buradaki Açtığım konudaki Görüşmemin Özeti ; Yüzyüze Mülakat Olmayacağı; Kılavuzun Haziran Sonu – Temmuz Başı Yayınlanacağı ve bu atama – yerleşme işlemlerinin Yaklaşık 1 ay süreceği ifade edildi ..Bu konuda biraz uyanık olup; laf cambazlığı yapmak gerekiyor … Bir de 3 EKİM 2011 Tarihinde Yayımanan ÖMSS Yönetmeliğinden bu yana Tüm Konuları, Kılavuzları ve Tüm Açıklamaları Takip etmemden dolayı; bir avantajım olduğunu düşünüyorum …

Saygılar ...

TarikUzel Bey
; Rica ederim ...Paylaşımlarımın işe yaraması benim içinde güzel bir Duygu ...

gul2011 hanım ; Rica Ederim ... Hakkımızda En Hayırlısı Tez Zamanda Olur İNŞALLAH ...

merhaba; bugün eğer beni kandırmadılarsa arkadaşımın tanıdığının(çok samimi değilim)devlet personel başkanlığında çalışan hanife özer isimli bir akrabası varmış ve tercih formunun cuma gününe kadar ösym sitesinde bildirileceğini söylemiş buna istinaden ösym sitesini aradım fakat her seferinde olduğu gibi yine bilgi vermediler

Kardeşim seni yine tebrik ediyorum.
Yakınımda olsan elini öperdim sitede güzel bilgiler paylaşman mukemmel allah razı olsun senden özkan kardeş:)

Ozkancey öncelikle aktivist tutumun için ben kendime adıma Teşekkürederim.

Arkadaşlar sadece beklemeyelim, ne kadar çok kişi ararsa o kadar dikkat çeker, hepimiz taşın altına elimizi koyalım...

Babacan22

Amin...

süleyman bekar kardesim :) Sağolasin ... Bildiklerimizi Kardeşlerimizle paylaşıp ; senin gibi guzel kardeşlerimden Hayır Duaları almak herşeye bedel . Amin . İNŞALLAH .. ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OSUN... ALLAH Hepimizin Gönlündekinin Hayırlısını Versin İNŞALLAH ...

SpeedyGonzales ; Rica Ederim ...

ne anladıkki o zaman herkes birbirinin kontejyanından yararlanacaksa sınav neden ayrım cayrım yapıldı ki. hayırlısı bakalım

Hayır dikkatli okursanız, genel ile işitme farklı kategorilerde tercih yapacak... yani her grup diyelim kendi içinde ayrı tercihlerde bulunacak. örnegin. ben genel özürlüyüm ve ortopedik sorunum var.Senin görme sorunun var. Bedensel olarak sen agır iş yapabilirsin ama ben yapamam. Bu ve buna benzer sorunlardan dolayı tercihlerde bütün degil kendi kategorisinden tercih yapacaktır. Genel kendi içinden görme kendi içinden zihinsel kendi içinden , bununla beraber egitim durumlarıda kendi içinden tercih yapacaktır. Bundan dolayı OSYM en başta katılımın engel durumuna göre ayırımını yapacak egitim durumuna göre ayırım yapacak.. bunlar basit görünüyor ama zor taraflarıda var.. hayırlsını hangsi ise bütün arkadaşlar için o olsun.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..

TRT haber'de ÖMSS konuşuldu. Sonuçlar en kısa zamanda yayınlanacakmış

SAAT 21:50 İTİBARİ İLE TRTHABER DE ÖMSS KONUSULUYOR. KONUŞAN ÖSYM BAŞKANI. AMA EVELYİP GEVELEYİP SUSTU. :mad:

Tek söylediği kurumlar bize kadro gönderiyor en kısa sürede yayınlanacak.....

ösym başkanı büyüteç programında çıkmıştır

arkadaşlar yazıp duruyoruz ama adamlar el altından kurum sınavı yapıp engelli personel alacaklar. ak parti yanlılarına selam diyorum. gözünüz aydın!!
lütfen şu BİMER iletişim merkezine mail gönderip sağlık bakanlığının 16.06 tarihinde yapacağını bizlere duyurmadığı engelli sınavının nedenini ve hesabını sizde bi soruverin..........

Arkadaşlar ÖSYM Başkanı Ali Demir ; 13 Haziran 2012 - Çarşamba Gecesi TRT de Programa Katıldı ve Soruları Cevapladı :" ÖMSS ile ilgili Olarak Bol Bol Kendilerini Övdüler ... Tercih Kılavuzu ile ilgili olarakta ; Devlet Personel Başkanlığı ( DPB ) ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Listelerini Beklediklerini ifade ettiler ... Genel bir cümle ile ; Önümüzdeki Günlerde Şeklinde cevap verdiler... Yani Şu anda ; Top ÖSYM de değil, DPB ve Aile ve Sos. Polt. Bakanlığında ... "

Bilgilerinize Sunarim ...

KAYNAKÇA : http://www.engellilersitesi.com/Detay/10793/OMSS-TERCIH-KILAVUZU-NE-ZAMAN-YAYINLANACAK.aspx

ösym'lik bişey yok kadrolar gelmeyince ösym ne yapsın ki??

kadrolar gelince acep ösym kaç günde kılavuzu hazırlar ki??

ayın 15 i yada 20 kesin acıklanacakmış tercihler öyle duydum arkadaşla

artık gına geldi Türkiyede dünyada yapılan ilk yapılan sınav diye birde ezberci sisteme son diyorlar muhatap kim çıksa aynı sözleri sarf ediliyor tercihler bana kalırsa cuma veya haftaya açıklanır...

Arkadaşlar ; Bugün Devlet Personel Başkanlığı'nı Arayan bir Arkadaşımıza ; Tercih Listelerinin Bugün ( 14 Haziran 2012 - Perşembe ) itibariyle ÖSYM'ye Gönderildiğini İfade etmişlerdir ... Ancak ; tekrardan ben aradiğimda 0 312 418 80 71 No'lu Telefon ve 215 Dahili Numara Hep meşguldu ... Bu bilgiyi ; ikinci kişi olarak Teyit Ettirmek için aradım.. Yarın Aramaya devam edicem ... Önemli Bulduğum Bu bilgiyi paylaşmak istedim ...

NOT : Bugün Aynı zamanda ÖSYM yi bu bilginin Doğruluğu ve Teyiti icin aradiğimizda ; Daha ellerine Tercih Listelerinin ulaşmadığı bilgisini aldık ...

Saygılar ...

ozkancey siz olmasanız napardık allah ne muradın varsa versin

ekinos :) Amin ... İNŞALLAH ... Eksik Olmayın , Sağolasiniz :)

arkadaşlar malum aile ve sosyal politikilar başkanlığı 14-15 haziranda bi seminer yapacaktı bir arkadaş ordaki kişilerle konuşmuş ne derece doğrudur bilmiyorum ama seminer bizimle alakalı değil çalışan engelli memurların sorunlarıyla ilgiliymiş fırsattan istifade edip bir kaç soru sormuş benim anladığım kadarıyla düz memurluklara KADRO SEÇİMİ yapmayacakmışız il seçecekmişiz girenleri kadroya atayacaklarmış yani benim anladığım a ili 100 kişi alcak 1000 kişi başvurdu ilk 100e giren alıncak sonra a kurumu o 100 kişiden özürüne uygun iş vercek b kurumu o yüz kişiden özürüne uygun iş vercek benim anladığım bu ama ne derece doğrudur bilemem.

siz saolun tüm ömss sayfalarında bir numarasınız tşk

ekinos :) Çok Teşekkürler ... Sağolasiniz .. Bildiklerimizi , Bir Fazla Engelli Kardeşlerimizinde Öğrenmesi En Önemlisi .. Her Platformda ; gücüm yettiğince ; doğru, net , kaynak gostererek paylaşıyorum... YÜCE RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH ...

Haa kadroyu göremiyecez kurumu göremeyecegiz tombaladan ne cıkarsa bahtımıza böyle birser var mı ben belki hizmetli kadrosu istemiyorum ya da meb de calısmak istemiyorum bence cok mantıksız .

bildiğim kadarıyla daha önce böyleymiş bilmiyorum tabii yanılıyor olabilirim de...
ama madem ki bu sınav ilk, demek ki bazı şeyler de ilk kez olacak yani kadrolara göre alım olur tabii şu an bunlar sadece tahmin, bilgimiz hala yok, inşallah herkes istediği kuruma atanır
yoksa herhangi bir kadroya atanacaksak sınava girmemizin ne anlamı kalır ki...:confused:

arkadaşlar sizce meslek atamaları olabilirmi bu konuda tahminleriniz nasıl aceba cünkü coğu arkadaş kendi mesleğini yapmak istiyordur

Üst Alt