Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Hakkında Kurumlarla Yapılan Güncel Telefon Görüşmeleri

babacan22;

SAYIN ARKADAŞIM;
ben şu an bir kamu kuruluşunda işçi olark çalışıyorum...
kılavuun bukadar gec cıkmasının asıl sebebide..
meslek branşlarını belirlemek için kurumlara süre verilmesidir..
biizim kuruma eylul 10 tarihi veril miş son bıldırım hakkı olarak...
bıldirmeyen kurumlara ..
dpt otamayık atama yapacak meslek olarak..

rusa ilginden dolayı ve cevabınla beni aydınlattığın için çok tşk ederim Allah razı olsun

Rusa,
paylaşım için teşekkürler... ama...
madem Eylül'e kadar bekleyeceğiz ne diye Nisan'da girdik ki sınava Allah aşkına o kadar uzamasın yaaaaa.....
Kpss ile bile 2 ay içinde atama yapılıyor

ozkancey;

vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler..
benim merak ettiğim şu. biz madem bu ÖMSS denen sınava girdik. halen memurlar.net sitesine baktığımda halen kurumların açmış olduğu özürlü memur alım ilanları görmekteyiz. çok merak ediyorum bunların sınavdan ya haberi yok yada bizimle dalga geçmek için iyi bir yol seçmişler...yani anlayacağın çok kızıyorum ve sinirleniyorum.... bunun için ne yapabiliriz. ben bir kaç yere mail attım ama nafile kimseden geri dönüş yok...

yahyaalbaba ; Rica Ederim ... 3 EKİM 2011 Tarihinde Yayımlanan Yönetmelik Sonucunda ; Artık Devlet Memurluğuna Engelli Alımları Sadece ÖMSS Sonucuna göre olabilir ... Sizin Bahsettiğiniz konu sanirim Şu : Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alımı İlani var , MEB in Resmi İnternet sitesinde ... Bu ilan ; Mahkeme Kararı Sonucunda ; Sadece 1 Kişiye Yapılması Gerekli sınav olduğu icin ; yapıldı ...özeti şu şekilde :

" 16.06.2012 Tarihli Sağlık Bakanlığı Özürlü Sınavı Sınava Giriş Belgesi " --> Ne Olduğu Anlaşıldı ... Giriş Belgesinin Altına Aşağıdaki Notu ilandan 1 gün sonra Koydular ..Sanrım Akıllarına Yeni Geldi ve Bizi İlgilendirmeyen ; Mahkeme Kararıyla 1 Kişilik Yapılacak bir Sınavmış ... Mübarekler bunu daha onceden yazsaniza..Ya da 1 Kişilik Sınav İcin Giriş Belgesine Gerek mi Var ... Kurumların; Kurumsallığı Anca Bu Kadar ..

[SIZE=2]SINAVA GİRİŞ BELGESİNİN ALTINDA YAZAN NOT AYNEN ŞU ŞEKİLDE :[/SIZE][SIZE=2]

NOT:
13 Kasım 2010 tarihinde yapılan özürlü personel sınavıyla ilgili olarak
mahkeme kararıyla yeniden sınava alınacak Zafer YILMAZ’a ait sınav giriş belgesidir.

Saygılar ...
[/SIZE]

cuma günü ösym de ömss biroyu ardım ilk defa biri çok lafa tutup elli tane soru sorunca temuz ayı içinde yayınlayacağız dedi tabiki farazi resmi diğil

" 16.06.2012 Tarihli Sağlık Bakanlığı Özürlü Sınavı Sınava Giriş Belgesi " --> Ne Olduğu Anlaşıldı ... Giriş Belgesinin Altına Aşağıdaki Notu ilandan 1 gün sonra Koydular ..Sanrım Akıllarına Yeni Geldi ve Bizi İlgilendirmeyen ; Mahkeme Kararıyla 1 Kişilik Yapılacak bir Sınavmış ... Mübarekler bunu daha onceden yazsaniza..Ya da 1 Kişilik Sınav İcin Giriş Belgesine Gerek mi Var ... Kurumların; Kurumsallığı Anca Bu Kadar ..

SINAVA GİRİŞ BELGESİNİN ALTINDA YAZAN NOT AYNEN ŞU ŞEKİLDE :

NOT:
13 Kasım 2010 tarihinde yapılan özürlü personel sınavıyla ilgili olarak
mahkeme kararıyla yeniden sınava alınacak Zafer YILMAZ’a ait sınav giriş belgesidir.

Mubarek mirac kandiliniz kutlu olsun.
yahyaalbaba kardeşimizin bahsettigi konu bu ;

Samsun Geçlik ve Spor İl Müd. Özürlü Büro Memuru (Genel) Alım İlanı13 Haziran 2012 - 21 Haziran 2012Manisa İl Milli Eğitim Müd. Özürlü Hizmetli (Kamu Kuruluşları) Alım İlanı11 Haziran 2012 - 20 Haziran 2012Ereğli Belediyesi Özürlü Büro Memuru (Genel) ve Beden İşçisi (Temizlik) Alım İlanı11 Haziran 2012 - 20 Haziran 2012Yenişarbademli Belediyesi Özürlü Beden İşçisi (Genel) Alım İlanı11 Haziran 2012 - 20 Haziran 2012BEDAŞ Özürlü Raportör Alım İlanıİletişim | Reklam | Sitene ekle

Yazıyı kopyaladıgımdan devamını almadı. Bu alıntı memurlar.net sitesinden alınmıştır.
şimdi ben bununla ilgili olarak sabah sayın fatma şahine mail attım . bakalım sonuc ne olacak ama lütfen sizlerde duyarlı davranırsanız en azından bu alımlarla ilgili olaraklk bir birlik saglayabilirsek .. durdurmamız mumkun olabilir.
saygılarımla...

yüreginleyaz ; büyük ihtimalle; Özürlü Büro Memuru Alımı da olsa ; İşçi Statüsünde olabilir

özkan bey sizi kutlarım bu kadar acık ve uzun yazıyosunuz bende aradım ve her sordugun soruya daha belli degil söylememiz yasak dediler :s

nurayy hanım ; teşekkür ederim , düşünceleriniz için ... Aynı şekilde zaman zaman bana da oldu ..Ama yılmadan aradim ve karşı tarafa tuzak bazı sorular sorarak, ağızlarından cımbızla laf almaya çalıştık.. Aldıklarımızı da aynen tüm platformlarda paylaştık ... Hakkımızda Hayırlısı ...

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER

Saygılar ...

Üst Alt