Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ikinci tercihleri ne zaman başlayacak?

holosko

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşalr tercihler ne zaman yapılacak bilen varmı...

Mart ayı içinde sonuçlar acıklanacak sekilde bir zamanda..

arkadaşlar ben osym ye girdiğimde sınavdan aldığım puan bilgilerine ulaşamadım. siz görebiliyor musunuz? burada yeni sıralama numaralarıda gorunuyormus. bilgi vermeniz ricasıyla

Bakan Fatma Şahin'den ÖMSS ile ilgili Haber Var: Yeni Kadrolar Açmaya Çalışıyoruz

Arkadaşlar ASP Bakanı Fatma ŞAHİN ; Resmi Twitter Hesabından ÖMSS ile ilgili olarak 29 Ocak 2013 Salı Günü 2 Saat önce, yani Saat 11.45 'te Aşağıdaki açıklamayı yaptı :

Açıklamanın LİNKİ : https://twitter.com/FatmaSahin_ASPB

Fotoğraf LİNKİ : https://twitter.com/FatmaSahin_ASPB/status/296206803895742464/photo/1

AÇIKLAMA :""" Engellinin istihdam oranlarını yükseltmek için, boş kadroları doldurmaya, yeni kadrolar açmaya çalışıyoruz. """

Umarım ÖMSS / 2013 - 1. Tercih Atamaları için Olumlu gelişmeler olur ve Kadro Sayıları Artırılıp, Düz Memur İstihdamına daha çok yer verirler ...

ALLAH HEPİMİZİN YAR & YARDIMCISI OLSUN ...

Saygılar ...

YassaX ...

Yeni ve taze bilgi için teşekkürler kardeşim....

Rica Ederim İbrahim Kardeşim . Hakkımızda Hayırlısı ...

Saygılar ...

Amin ecmain inşallah kardeşim saygı ve dua ile ....

s_erkan16 ; sizde sağolun ....

Saygılar ...

allah razı olsun,kardeşlerımız her an bilgilendırıyor..Umarım bu ilgiyi gorup ve bizimlefde ilgilenir Herkes emegıne gore ınsallah bır yere atanır..Rabbim kimseyi baskasına muhtac etmesın ınsallah. DUA İLE KARDESLERİM.

YassaX;

Umarım bu sefer sözünü tutarda Sayın fatma şahin bir cok kişi iş sahibi olurr
artık bekleye bekleyey umutlarımız köreliyor tez zamanda herkezin gönlündeki ilde gönlündeki işte calışmayı nasip eder mevlam :)

kadro için açılan tabloların durumu hiç memnun edici değil, ilk i olan 2012 deki personel alım sayısı sadece KURA USÜLÜ için 988 idi sadece kura basvuru sayısı ise 68000 idi şimdi ise kura için sadece 193 kişi istenıyor
HAYIRLISI DIYELIM

bos kadrolari nasil doldurmaya calisiyorlar onu anlamadim

Yıl içersınde saten o kadar alım oluyor ama ılkogretım değil lıse ve lısans oncelıklı

bence biraz lisansla alakalı kadrolarda sıkıntı var inşallah çoğalır...

arkadaşlar tercih başlamadan Sayın Bakanın böyle demesi çok anlamlı onlarda yaşanacak sıkıntııyı farketmiş olmalılar kadro artması cok zor bir durum değil kurumlara talimat verilip talep etmeleri sağlanabilir dünyanın zor işi değil bunu yapmak.

ekremm;

kesinn tanıdıklarını yerleştiriyordur ondan bu kadar net cevap veremiyor şu kadar acık var diyeee
rabbime havale ediyorum ell insaf...!

reiis;
Böyle bir şey mümkün...
Maliye bakanlığı kadrosundan memurluğa hak kazanan sağlık bakanlığı kadrosundan doktorluk yapan insanlar var... Bu yeni bir şey değil, önceleri yapıldı. Yani diyanet kadrosunda olup düz memurluk yapamazlar diye bir kaide yok... Diyanet kadrosundan atanırsınız ancak gider milli eğitim bakanlığına bağlı okulun birinde hademe olarak işe başlarsınız... Böyle bir şey mümkündür yani.

Bu olumsuz yorum yazan arkadaslar lutfen birazda kafanızı hayra çalıştırın.Biraz umutlanan arkadaslızın umutlarıyla oynamayın.Belki haklı olabilirsiniz,sıkıntıdada olabilirsiniz kendinize zarar verdiğiniz gibi buraya bir umut haber almak icin giren arkadaşların umusuzluğa ve belkide psikolojik bunalımada sokabilirsiniz.Lütfen arkadaslar sizlerden istirham ediyorum biz engelliler olarak hertürlü rahazızlığı olan insanlarız bunlarıda göz önüne alarak burda yorum yapalım.Allah bütün engelli kardeşlerimin yardımcısı olsun.Allah"a emanet olunuz?

ömms

ömms 2013 kadroları için başvuru tercih klavuzu yayınlandımı bunu öğrenmek istiyorum

Henüz tam anlamıyla yayınlanmadı,sayısal veriler olarak yayınlandı, umarım şu diyanet kadrolarını düzeltirler öyle yayınlarlar!!

inşallah emel inşallah...

holosko ; verdiğim LİNK'te bir yazı paylaştım. Okumanızı öneririm.

http://www.engelliler.biz/forum/ozu...ber-var-yeni-kadrolar-acmaya-calisiyoruz.html

Arkadaşlar ; 14 & 15 Ocak 2013 Civarlarında Devlet Personel Başkanlığı ÖMSS / 2013 - 1. Tercih Dönemi Kılavuzunu ÖSYM Başkanlığı'na gönderdi .Yaklaşık 15 gün geçmesine rağmen halen en ufak bir ÖMSS Kıpırtısı yoksa ; bence Kadro Sayıları üzerinde çalışılıyor olabilirler. Üstteki LİNK'teki yazımda bu tezimi destekliyor ... Umarım Kadro Sayısı artar ve düz memurluklar cok daha fazla olur ... Böyle olsun ki çok daha fazla engelli kardeşimiz iş sahibi olsun ... Kısaca şu an için herkes ÖSYM nin Tercih Kılavuzunu yayınlayacağı tarihi beklemektedir ...

Saygılar ...

Hem düz memurluk konusunda hemde ilk tercihlerde lisans kadrolarında açık kalan sayı bin üzerinde iken ikinci tercihlerde lisansa 500 kadro verilmesi akıl almıyor bunun üzerindede çalışıyor olabilirler...

Üst Alt