Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ikinci tercihleri ne zaman başlayacak?

freedom__;
ben bunu soylediğim zaman kızıyorlar olmayacak şey bunu DPB de yapamaz diyanetin izni olmadan

reiis;
O zaman imam , müzezzin diye atadıklarını düz memur yapmasınlar sonradan ...

dıe another day;

o yaptıkları istisna olanlardır yanı herkesın engeli bir degil engelli var beden işçisi engellide var masa başında iş görur bende görme engelliyim ama merkez camide sözleşmeli müezzinlik yapıyorum üstelik müftu beni küçük bir camiyede verebilirdi ama sözlü mulakat yapınca sen bu gorevi layıkıyla yapabilirsin dedi ayrıca dikkat ederseniz diyanetin kadrolarında hangi ilçe veya taşra olduğu belli değil halbukı diyanetin tercıhlerınde atamalarında nokta atışı olur ilçenin hangı camisi bellidir burda engelliyi tartıp ona göre görev verecekler doğrusuda budur

tercih klavuzu ne zaman yayınlanacak bilen var mı

mart ayında atamalar yapılcak diyolar
ama şubat geldi hala tercih klavuzu yayınlanmadı

Siyasal bir konuşma yapmayacağım fakat Şunuda bilinki bu hükümet T.C gelmiş geçmiş hükümetler içerisinde EN hatrı sayılır büyük icraatlarI yaptı ... DÜNYA SİYASETİNDE DE ÖRNEK ALINAN BİR LİDERİ VE SİSTEMİ VAR ....Bu İktidar aynı hataya iki kere izin vermez ... dinayet ve benzeriboş kalan kodrolar için bir çözüm getirilecektir ...göreceksiniz felaket tellallığına gerek yok 2. bir atama yapılmaya bilirdi de halimize şükredelim kendi nefsime atanır yada atanamam fakat bu ikinci atama çok özverili bir davranış ... geçmişi eşelemek deşelemek yerine halimize şükredip önümüze bakalım yüce mevla hepinizin yar ve yardımcısı olsun ... ikinciş ömss atamasının olmasındsa emeği geçenlerden de rabbim razı olsun

YassaX
PAYLAŞIMLARIN İCİN COK TEŞEKKÜRLER İLKOKUL MEZUNLARI NASIL BİR KURA USULU OLUCAK ACABA ?
BU KONUDA BİR BİLGİN VARSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

DARK_81 ; Rica Ederim ... İlköğretim Mezunları için şu şekilde : 14 - 25 Mayıs 2012 Tarihleri arasında 10 TL KURA ücreti yatırıp başvurunuzu yaptı iseniz NOTER Huzurunda Kura'ya katılma hakkını elde ediyorsunuz ... 1 . Atamalarda Kura Başvurusu yapıp atanmayanlar ya da Kura Başvurusunda bulunup, ilk atamalara katılmayanlar şu an için açıklanan 193 Kadro için başvuracaklar ... Henüz başvuru tarihi açıklanmadı. Kadroların artırılması gündemde olduğunda ; kılavuzun yayınlanması ve başvurular biraz sarkabilir ... Tercih Kılavuzu yayınlandığında KURA Başvuru Hakkınız varsa ; Tercihlerde bulunup, Noter Huzurunda Atanmak için Şansınızı deneyeceksiniz ...
Hakkınızda Hayırlısı Olsun ...

Saygılar ...

Arkadaşlar tercih yaparken nelere dikkat edeceğiz ve ya bu konuda yardım alabileceğimiz uzman kişiler kimler ??

Beyler bayanlar,
ömss bu yıl olacak mı ? Kesin bilgiye nasıl ulaşırız ? ( 2 yılda bir deniyor doğru mu kesin mi ? )

şimdi şen ne yazmak istedin anlamadım ben... ben sınav var mı dedim ?
siz ne alaka bişey anlatıyorsunuz ?

100 yıllık düzen bu, bunu düzeltmekte kimsenin gücü değil... o yüzden boş vatan severlik nağraları atmayalım
arkadaşalr olur mu ? özellikle deep........ bilmem kim ise eğer...

Arkadaşlar;

ömss bu yıl yapılacak mı ? Yoksa kesinlikle seneye mi
olucak ??????

Tamam kime ne dedin kimi bağlıyor
sen bilirsin... Kimüzerine alınıyorsa alınsın...

Ben sadece kolay normal soru sordum...

ömss kura ile tercih seçimleri nereden yapılıyo

arkadaşlar şubat ayına girdik ve tercihler bu ayda yapılacaktı nereden yapılacak bilgili olan arkadaşlar lütfen yardım

deepfreeze :) sen ne söylersen söyle güzel kardeşim düzelmez bunlar düzelmez kara düzen bu haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmayı kabullenmişiz çoğumuz herkes bir edebiyat peşinde sen ne kadar doğruda söylesen mutlaka sana bulunur bir sözde haksızlığa cevap bile verilmez deve diken akrabalığı salla gitsin sende güzel kardeşim boşver kim kime dum duma ezilsin herkes yensin hakları ipimle kuşağım geriside fosfor :D :D sen yüreğinin güzelliğini kaybetme kardeşim DUA VE MUHABBETLE SAYGILAR...

Alonso 2 yılda bir sınav olacak ...

deepfreeze;

Ne pis adamlarmışız biz haberimiz yokmuş... Allah bizi kahretmesin!

Evett Allah sizleri hiç kahretmesin inşallah ... :) haksızlık yapanları kahretsin sistemde insanları birbirine düşürenleri kahretsin ....

Amin kardeşim Amin inşallah yüreğindekilerde seni bulsun kalbin temiz olduktan sonra bulurda sistemde kaybolanları kim bulur bilinmez :D

Mesela sakatlık cetveli Yarın birgün yavaş yavaş şuna çeviriyorlar artık hemen hemen herkesten sıfır yeni cetvele göre rapor istenecek bu yaşanları gördükten sonra , 2022 maaş bir çok kişinin kesilecek iş meselesi ömss zaten ortada engellilerin yaşamını kolayştıracak sosyalleşecek durumların kısıtlanması daha bir çok bunları görüp hala teşekkür edenler var ne diyeceksin ki atmışlar önlerine bir parça susturulduklarının farkında değiller sadece herkesin düşündüğü hep bana hep bana rabbena benim işim halledilsinde diğerleri ne olursa olsun ağızlarını açsalar kendilerden daha iyi müslümanda yok ama aynaya bak desek kendi vicdanlarıyla baş başa bıraksak hep sahte hep dolan hep bencillik ruhlarına işlemiş bu tip modellere ne söylersen söyle arınmaz kardeşim çamur gibi taş attıkça üstüne sıçrar o yüzden salla boş ver kimin ne hali varsa görsün atanan atansın atanamayan yansın, rapor alan alsın alamayan yansın, maaş alabilen alsın alamayan yansın bunların zihniyeti bu bırak öyle kalsın bir kaç hak arayanlar var onlarıda bezdirdiler bir yasa bilmez gelir burda çok kişi mangalda kül bırakmaz güzel canını sıktığına değmez boş ver bırak dağınık kalsın DUA VE MUHABBETLE kal kardeşim saygılar...

2013 ömss kura ile tercih seçimleri nereden yapılıyo

lütfen yardım edin

Alım yapmak istemiyorlar çünkü diyanet 2000 kadro açıkladı ama düz memur değil biraz hesap yaparsanız neden almadıklarını anlayacaksınız.
diyanetin 2000 kişilik kadroyu doldurması demek: Ayda 5.000.000 TL YILDA İSE 60.000.000 TL ÖDEMESİ DEMEKTİR SİZCE DEVLET BÖYLE BİR ÖDEME YAPMAK İSTER Mİ BU KADAR OYALANMANIN SEBEBİ BUDUR. DEVLETE TOPLAM BEDEL 5440 KİŞİ İÇİN : 166.200.000 TL OLUYOR BU DA SİZLERİ NEDEN ALMAK İSTEMEDİĞİN KANITIDIR.

depfreeze yorumuna sonuna kadar hak verdim.kimse kimseyi düşünmüyor ben atanıyım yeter derdinde 2 bin imam kadrosu var 1 tane yeterlilik belgesi olan insan sonuna kadar imam kadrosunu destekliyor boş kalması onun umrunda değil 40-50 puan gibi komik bi puanla istediği hatta hayal edemeyeceği illere bile girebilcek menfati o yönde mesleki alım diyende aynı şekil kendisi çok rahat gircek diğerleri napcak ? naparsa yapsın ilk atamada 4.500 kişi atandı bu alımda da 3.000 kişi ancak atanır görüşündeyim toplamda 7.500 kişi alınmış olcak hani 20.000 kişi atancaktı diyen yok DOĞRU SÖZE NE HACET BU KADRO BİLE ÇOK VERİLMİŞ BİZİM GİBİ İNSANLARA en güzeli hiç karışmamak.

Üst Alt