Mesela sakatlık cetveli Yarın birgün yavaş yavaş şuna çeviriyorlar artık hemen hemen herkesten sıfır yeni cetvele göre rapor istenecek bu yaşanları gördükten sonra , 2022 maaş bir çok kişinin kesilecek iş meselesi ömss zaten ortada engellilerin yaşamını kolayştıracak sosyalleşecek durumların kısıtlanması daha bir çok bunları görüp hala teşekkür edenler var ne diyeceksin ki atmışlar önlerine bir parça susturulduklarının farkında değiller sadece herkesin düşündüğü hep bana hep bana rabbena benim işim halledilsinde diğerleri ne olursa olsun ağızlarını açsalar kendilerden daha iyi müslümanda yok ama aynaya bak desek kendi vicdanlarıyla baş başa bıraksak hep sahte hep dolan hep bencillik ruhlarına işlemiş bu tip modellere ne söylersen söyle arınmaz kardeşim çamur gibi taş attıkça üstüne sıçrar o yüzden salla boş ver kimin ne hali varsa görsün atanan atansın atanamayan yansın, rapor alan alsın alamayan yansın, maaş alabilen alsın alamayan yansın bunların zihniyeti bu bırak öyle kalsın bir kaç hak arayanlar var onlarıda bezdirdiler bir yasa bilmez gelir burda çok kişi mangalda kül bırakmaz güzel canını sıktığına değmez boş ver bırak dağınık kalsın DUA VE MUHABBETLE kal kardeşim saygılar...