Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ikinci tercihleri ne zaman başlayacak?

Olabilir İbrahim Kardeşim ... Olumlu düşünüyoruz ... Umarım Herkes için Hayırlı & Olumlu Kararlar & Açıklamalar olur ...

Umut Dolu 2013 Şubat...Gözünüz Aydın Arkadaşlar Güzel Günler Yakında...

İşte Fatma Şahinin Son twetleri yüreğimize su serpecek nitelikte...

Fatma Şahin ‏@FatmaSahin_ASPB
Sizlerden ÖMSS kadrolarıyla ilgili çok soru alıyorum. Emin olun hepsini dikkate alıyoruz. Sizin derdiniz bizim derdimiz.

Geçtiğimiz Bakanlar Kurulunda ÖMSS kadrolarının arttırılması konusunu görüştük. Endişelerinizi ve taleplerinizi değerlendirdik.
Özellikle de ÖMSS kadrolarının artış yapılması hususu üzerinde çok durduk.
Bu konuda şu anda yoğun bir çalışma sürüyor. Size kısa süre içerisinde ÖMSS kadrolarında yapılacak değişiklerle ilgili bilgi verilecek.

önlisans kadrolarıda pek iç açıcı değil. düz memurluk kadrolarında düzenleme yapılır inş.

bu şekilde sıkıntı olur.

ösym düzenleme yetkisine sahipte değil y nitelikleri kurumlar belirliyor. ösym ne gelirse onu tercih kılavuzunda yayınlıyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 13'de Kon TV’de

Arkadaşlar yayın ankara stüdyolarından yapılacak telefonu 0312 284 41 81, ben diyanetin neden ısrarla aynı kadroyu istediğini sordum, sizde diğer konuarı sorun.

Örneğin neden yılda bir kez atama yapılıyor, bu yasa neden değişmiyor.

Toplu ve gerçek alım ne zaman yapılacak? gibi

Yeni yönetmeliğide soralım arkadaşlar.bizlerin şu an için en büyük sıkıntısı bu iki konu ömss ve yeni yemelik

Ben Fatma Şahin'i neden hala ciddiye aldığınızı anlamış değilim üzülerek belirteyim ki ben ciddiye almıyorum :( Her söylediği çelişkili güven vermiyor. Siz neden 2.atama olmayacak diye soracaksınız o da diyecek ki bu sene 400 bin engelliye evde bakım hizmeti vereceğiz :) Bu siyasete bayılıyorum işte :)

[FONT=Helvetica]
Frekanslar​
[/FONT]
[FONT=Helvetica]Kontv Uydu Frekansları:[/FONT]

[FONT=Helvetica]TÜRKSAT 2/A
FREKANS : 12130
SEMBOL ORANI : 27500
FEC : 5/6
POLARİZASYON : DİKEY (V)[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv İl/İlçe Karasal UHF Frekansı:[/FONT]

[FONT=Helvetica]KONYA UHF 26
ANKARA UHF 42
KAYSERİ UHF 30
NEVŞEHİR UHF 51
AKSARAY UHF 50
KIRŞEHİR UHF 35
KIRIKKALE UHF 42
NİĞDE UHF 29
KARAMAN UHF 23
KONYA/BOZKIR UHF 36
KONYA/EREĞLİ UHF 51
KONYA/SARAYÖNÜ UHF 34
KONYA/KARAPINAR UHF 33
KONYA/SEYDİŞEHİR UHF 35
KONYA/KADINHANI UHF 33
KONYA/HADİM UHF 34[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv Kablo Tv Yayını:[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv'yi Kablo Tv C48 Frekansından Takip Edebilirsiniz..[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv Teledünya Yayını:[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv'yi Teledünya 132. Kanaldan Takip Edebilirsiniz..[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv Tivibu Yayını:[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv'yi Tivibu 251. kanaldan takip edebilirsiniz.[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv D-Smart Yayını:[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv'yi D-Smart 259. Kanaldan Takip Edebilirsiniz..[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv Apple Store:[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kontv'yi Canlı izlemek için iphone ve ipad için Kontv uygulamasını Apple Store'dan "kontv" yazarak ücretsiz indirebilirsiniz..[/FONT]

Keşke bizim gibi onlar da düşünse. Mesela Fatma Şahin içinden dese ki bu çocuklara 5bin küsür kadro açtık ama bence az ben bunu gidip başbakanla konuşayım yazık bu çocukları da bu kadar beklettik bizim onları üzmeye hakkımız yok. Mesela dese ki 2 saat içinde bu kadroları netleştirelim haber verelim açıklayalım çocuklar daha fazla beklemesin üzülmesin.... Bence biz çok iyi niyetli düşünüyoruz acaba yeni kadro mu açmaya çalışıyorlar gibi :) Ben güvenimi yitirdim açıkçası umarım kadrolar açıklanır bir bakarız ki her şey dilediğimiz gibi olmuş ve ben yanılırım. İnşallah ben yanılırım herkes mutlu olur o zaman ben çıkar özür dilerim yüzüm yere düşer üzülürüm ama tersi olursa onlar üzülecek mi acaba veya bir özür???

Aman özür dilemesinler hiç ben tekrar kendimi avutayım. Bakın şimdi nasıl avutuyorum :) "Ya yine de olsun buna da şükür atanamadık ama hiç değilse 5bin kişi atandı. Lisans mezunu alımı düşüktü ama hiç olmamasından iyidir. Hatta hiç almasalardı bile yeriydi biz kendi imkanlarımızla neden iş bulamadık sanki bir de yok yere yük oluyoruz devlete. Adamlar Çinde karın tokluğuna çalışıyorlar Afrikada o kadar aç çocuklar falan filan....."

Ben kimseye değil kendime kızıyorum. Kendimizi çok büyük beklentilere soktuk. Onlar 20bin kişi alacağız deyip 5bin alınacağını açıkladığına kızmamak lazım söz senetse bu ülkede ben senetle iş yapmak istemiyorum :) hata bende aslında senetle iş yapmam lazım :)

Okuduğum yorumlardan sonra açık ve net bildiğim birşey söylüyeyim belki çok arkadaşımda biliyordur. Devlet personel başkanlığına kadroları her kurum bildirmek zorunda açığı olan kadroların hepsinin bilgiside mevcut kurumların bildirmediği kadroları belirleyip o kurumlara memur atama yetkisi tamamen elinde kimse kimseyi kandırmasın diyeyim. Ancak bizler sistemin içindeki sıkıntıyı aşmayı önce bunu alalımla yetinmeye alıştırıldığımız için gerçek hakkımızın ben dahil çok kimse farkında değiliz hep siyaseten konuşup kısır döngülerde kalıp saplanıyoruz uzun lafın kısası umarım durumuna geliyosunuz bizde umarım herkes için hayırlısı demek zorunda kalıyoruz kendimizce yapacak birşey yok dua ve muhabbetle saygılar...

ömss ile ilgili yeni müjdeli haber

Arkadaşlar FATMA ŞAHİN hanımefendiden bir bilgi var.
Twitter'den engelli alımları hakkında çok soru sorulmuş karşılığındda aşağıdaki bilgi verilmiştir...

Fatma Şahin tweetleri;
Sizlerden ÖMSS kadrolarıyla ilgili cok soru alıyorum. Emin olun hepsini dikkate alıyoruz. Sizin derdiniz bizim derdimiz.
Gectiğimiz bakanlar kurulunda Ömss kadrolarının arttırılması konusunu görüştük. Endişelerinizi ve taleplerinizi değerlendirdik.
Özellikle de ömss kadrolarının artıs yapılması hususu üzerinde çok durduk
Bu konuda su anda yoğun bır calışma sürüyor size kısa süre içerisinde ömss kadrolarında yapılacak değişiklikler ilgili bilgi verilecek.

Olumsuz konuşmayacağım fakat umutlu da sayılmam.

Diyanet istiyorum inşallah. Yeterlilik istemesinler yeter.

Bu ilk ÖMSS idi sonuçta. Şartları biraz gevşetip, sonrasında biraz daha bilinçli hareket edebilirler. Sınava giren de nereyi isteyeceğini, neresi için ne belgesi gerektiğini bilir ve ona göre hazırlıklı olur. İlk seferde biz hiçbir şey bilmeden girdik. Denedik ve denendik.

Haydi İnşallah. Gözün kör olsun umutlarım!

srhtslymn;

ozaman nitelik kodlarini kaldirsinlar ayikla pirincin tasini ayiklayabilirsen hic bir kurum boyle bir yukun altina girmez nereye hizmetli memur lazim ise o kurumlar adina kadro acilir vede burda bir handikap yasanmaz

Arkadaşlar devlet personele kurumlar nitelikli boş kadroları bildirmekle yükümlüdür eğer kurumlar boş kadrolarını bildirmezler ise normal memur kadro açığı kaç kişi ise düzenlemeyi devlet personel başkanlığı yapma hakkına sahip ösym nin böyle bir yetkisi var mı bilmiyorum ancak devlet personel başkanlığının kadrolarını bildirmeyen kurumlara yaptırımı söz konusu bizlere kısır döngüler anlatılıyor gündem değişiyor, çalışılıyormuş edası veriliyor. İlk atamadada 3400 kadro dediler yükselttiklerini söylediler 7700 civarı oldu atanan sayısı 5400 olarak ortaya çıktı . Bir çok kadro boş kaldı ama bu atamada o boş kalan rakamlar yok örnek lisans mezunları için 1000 üzerinde boş kadro sayısı vardı bu atamada 500 kadro görünüyor o dolmayan kadrolar nerde diye soran yok umarım düzelir diyorum temennim bu şekilde ancak yapılan haksızlık hırsızlık gibi aleni ortada ama ses eden sahip çıkan yok...

İlk atamada atananların sayısı 5000 değil [FONT=arial]4266 kişidir Ösym sitesinden bakabilirsiniz.[/FONT]

afaki söyledim zaten murat kardeşim ....

reiis;
Birinci atamada baya yük altına girdiler o zAman . İmam , müezzin diye alıp düz memur yaptılar . Hani imam , müezzin lazımsa niye düz memur oldular..

dıe another day;
engelli var engelli var masa basinda is yapabilecek engelli var beden iscisi olarak calisan engellide var imamlik veya muezzinlik yapmaya elverisli degilse mecburen duz memur olarak calistirir yani diyanet butun engellileri duz memur olarak calistirmiyor butun engellilerde sadece masa başinda calisabilecek nitelikde degil oyle olsa hizmetli kadrosu olmazdi

reiis;
Bende onu diyorum engelli var , engelli var; madem 1. atamada düz memurluk neden açmadılar .Kimin ne engeli olduğu apaçık ortadaydı. Zaten onun için kadrolar boş kaldı. Şu ana 1900 diyanet kadrosu var . Aynı taş aynı hamam...

bugün sayın fatma Şahinin Kon tvdeki yayınını izleyenler varmı

önumuzdekı hafta dıye tahmın edıyorum...

YassaX
PAYLAŞIMLARIN İCİN COK TEŞEKKÜRLER İLKOKUL MEZUNLARI NASIL BİR KURA USULU OLUCAK ACABA ?
BU KONUDA BİR BİLGİN VARSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

son bir duyum aldım 24 şubatta olacak mış
hepimiz için hayırlı olsun.ben kendim için söyliyim bu yıl atandım atandım atanamadım 2014 kpssye bakacaz:D
önümüzdeki maçlara bakarız artık

boş boş konuşuyonuz biri diyo haftaya biri diyo 24 şubat link atın kafadan atmayın

Arkadaşlar şu diyanet kadrolarıyla ilgili pek çok şey söylenmiş açıklık gertirmek istiyorum;
Sizce mantıklımıdır kuran öğreticisi kadrosunun düz memurluğa çevrilmesi yada müezzin kadrosunun? Halen beklenti içerisinde olan arkadaşlar; dbp nin açıklağıdığı kadrolar ve nitelik kodlarının üzerinde ösmynin oynama yada düzeltme yetkisi yoktur! olduğu gibi tercih klavuzlarına konacaktır.

arkadaşlar kesin kaynaklı bilgileri burda paylaşın her kes buraya bin bir umutla giriyor. 24 şubat nerden cıktı

yahu sallıyor arkadaş 24 şubat ne imiş bunun en doğru yeri ösym nin sitesidir başkası yalan inanmayın zaten açıklanırsa ösym 2013 yerleştirme takviminde yazar gerisi yalan

Üst Alt