Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile 3. atama ile alınacak 1620 kadro dağılımı açıklandı

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
014 Yılı Şubat Ayı İçerisinde Yapılacak Engelli Memur Alımlarına İlişkin Kadrolar Belirlendi!!

2012 yılında yapılan ÖMSS sonuçlarına göre ortaöğretim seviyesinden
(426), önlisans seviyesinden (384), lisans seviyesinden (810) olmak
üzere hizmetli ve memur unvanında toplam (1.620) kadro yerleştirme
işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla Ölçme, Seçme ve Yerleştirme
Merkezi (ÖSYM) başkanlığına gönderilmiştir.
Engelliler Sitesi - ÖMSS ile alınacak 1620 kadro dağılımı açıklandı

sınavda olacak sımdı kafa allak bulak...

lisansa çok kadro açılmış bence adeletsiz bir dağılım olmuş

Bencede çok adeletsizlik olmuş ortaöğretimlere sadece hizmetli kadrosu acılmış ayrıca müftülük hiç kadro açmamış demek hiç ihtiyaçları yok !! yada bunları denetleyen yok engelli vatandaşdan yeterlilik belgesi isteniyor ! Adam zaten onu ala bilirse neden engelli kadrosunda 3 kuruşa çalışsın ki normal memur olup yüksek maaş alır.

bune saçmalıkya hizmetli kadrsonu engelliler için çok zor bir kadro oludugu halde hala hizmetli alıyorlarr

ÖMSS 3. Atama Kadro Dağılımı açıklandı

Merhaba arkadaşlar Kadrolar açıklanmış gözünüz aydın Lisenin tamamı Hizmetli kadrosu verilmiş. Verdiğim adresten bakabilirsiniz.

Önlisans ve Lisans kadroları memur olarak verilmiş.

2012 yılında yapılan ÖMSS sonuçlarına göre ortaöğretim seviyesinden (426), önlisans seviyesinden (384), lisans seviyesinden (810) olmak üzere hizmetli ve memur unvanında toplam (1.620) kadro yerleştirme işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başkanlığına gönderilmiştir.

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014)

ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

Kaynak: www.engellilersitesi.com

Evet çok güzel :D kadrolar hayırlı olsun . Bence 2 haftada ses getirecek baskı kurun seçim öncesi 1620 saçma kadro atayan adamlar 5 binide atarlar arkadaşlar benden söylemesi bana atama yapılmaz diyenlere hep bunların sağı solu belli olmaz demiştim bugüne kadar ki hiç bir tahminimde de yanılmadım ...

Bir parmak bal...Halbuki kovan lazım bize:)

:D yok yahu kovan değil herkese verilenlerin yada çaldıklarının 3 de biri yeter :D

peki songül hanım bu liste gerçek mi , şimdiden hayırlı olsun arkadaslar

önlisans seviyesinden (384) kadro bence en son alımda 70 puana kadar almıştı bazı kadrolar benim fikrime göre önlisanstan 70 puanla 60 puan arasında olanların atanma şansı var siz ne dersiniz.

bende aynı fikirdeyim ama yinede belli olmaz diyorum. benim puanımda önlisans 68 di. emir79

Yahu ilköğretim mezunları ne olacak onlar ösym basvursunlarmı kimisi diyo başvurular bitti nedelim ilk okul mezunları ösym nezaman kaydolacak kuralar nezaman olacak ????????

Evet malesef gerçek liste barış bey ...

Yusuf bey bu listeye göre ilkokul mezunları için bir kura yok. Sadece lise , önlisans, ve lisans olarak verilmiş.

klavuz yayınlanmadımı artı kura ile atama yokmu bu sefer aceba

ortaöğretimlere neden hep hizmetli kadrosu açılıyo.. bilmiyorlar mı engelli ataması olduğunu

Bilmezler olur mu senin sorduğun sorumu sedef :)

madem biliyorlar engelli için hizmetli zor olduğunu da biliyorlardır.

onuda biliyorlar tabiki :) ama maalesef böyle işte

bunu yanlış kisiye soruyorsunuz bence. İlgili bakana mail atıp sorsanız daha iyi olmaz mı?

:D :D oda doğru hep doğruda yanlış nerede :D

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Lise mezunu birisi ile üniversite mezunu birisini memur kadrosuna alırsanız lisans mezunu adam boşuna okumuş hisseder. Kaldı ki Bu uygulama normal kpssde de böyledir. Ama Kadro sayısı gerçekten az şimdiden bol şanslar beyler bayanlar!!! ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!

Üst Alt