Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile 3. atama ile alınacak 1620 kadro dağılımı açıklandı

sonradan olmak ya da doğuştan olmak. Ne fak eder yav. İnsan bu haklardan yararlanmak için kendini bilerek sakatlıyo sanki.

Arkadaşlar,

2014 ekpss sınavı için kulaktan kulağa kaç binlerce engelli alım yapacağını söz etmişlerdi.

Şimdi ise 1620 Sadece Milli Eğitim Bakanlığında alım yapılacak. Peki Belediyelerde, Hastanelerde engelli kadrosu alım olmayacak mı?

Nerde Hastane, Belediye, Adalet Bakanlığı boş kadrolar.

Bence 1620 sayı çok az büyük bir haksızlık!

benim bir sorum olacak . Bu kadrolara başvuru yapsam ve atamam çıksa gitmesem 2014 yapılacak sınavlara girebilirmiyim . Hakkım yanmış oluyormu ?

Gitmeyeceğin yeri niye yazıp bir başkasının iş sahibi olmasını engelliyorsun?

amacım yazıpta gitmemek değil . yeni sınavdan önce bu tercihlerde bulunup bulunmamakta kararsız kaldım .

O vakit kararınızı netleştiriniz çünkü gitmediğiniz takdirde bir başka engellinin işe girmesine mani olmuş olacaksınız.

Konu yine farklı mecralara kaymış... BİO sende haklısın ama bende haklıyım :) nasıl olcak bu işin çözümünü efsane büyücüye bırakmak istiyorum:):)

Fatih hayır hakkın yanmayacak. sınava girersen yeni hakkın doğar.
Buyucu söyleyeceğini söyledi köşeye çekildi:)

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur İSTANBUL TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 26 4001

1620 nedir yaa? binleeeerce denen alım bu mu ?
İstanbul da ise sadece ve sadece bu yazdığım var farkında mısınz ?

Alakasız olcak da, ben ekpss'ye ilk kez giricem bu sene, girenler bilir diye merak ettim diploma gerekli mi sınava girmek için acaba?

slm arkadaşlar ilk okullu arkadaşların durumu nasıl olacak bilgi verebilir misinniz .

özür dileyerek bir şey daha eklemek isterim, müsadesiz ama söylemeliyim... adım başı önüne çıkan engellileri görüp demişsiniz yaa. bu gördüğün neki evinde hapis olmuş bahsettiğin gibi veya çok daha trajik olaylarla göremediklerimizin sayısını düşünmenizi istiyorum. göremiyoruz çünkü gördükmü bakamıyoruz yüzlerine yada acıyoruz vah ediyoruz! yaprakları eksik olsada yaşadıklarını unutuyoruz...

2012 EMSS da son tercihlerde nezaman yapacagız bilgi verir misiniz

herkez için hayırlısı olsun inşallah :)

muhtemelen 2 ayın 23 ünde başlayacak

27 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında tercih alınacak

Üst Alt