Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atananlar ne kadar maaş alıyorsunuz?

nihal2144

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
mrb arkdşlr bi sorm olck ben ömss ile bakanlıqa atandm ama henz çalşmaya başlamadm ben maaş konusunu merak ediyorm bu konuda bi bilgisi olan war mı yani ne kadar maaş alıo engelli katagorisinde çalışanlr ?

en düşük memur maaşı 1.500 küsür o civarlarda olabilir orta öğretim bu şekilde olur diye tahmin ediyorum.

tahminler yerine kessin bilgi paylaşan arkadaşlar olabilir mi acaba?

ben önlisans mezunu olarak atadm ama orta öqretm diil yani yok mu bilen yaa bi cwp lütfnn :((

hizmetli,memur,vhki,yeni işe başlayan,bekar, 1500 den aşağı olmaz,1700 ü de geçmez.

nasl yani ya o zaman ne fark edio memurla hizmetli arasnda ya da vhki ile düz memur arasnda mantklı mı bu sence

ya admin yok mu burda bi bilgi wersen ??

Nihal devlette diplomanın hiç önemi yok Ben düz memurum.
Hizmetli arkadaşlarım benden 10 tl az alıyor
Vhki li arkadaşlarımda benden 10 tl fazla alıyordur...
devletin mantığı bu ister kabul et ister etme..

hııı yani en fazla 1700 alırsn diosnz öle mi ?

yukarıda verdiğim maaşlar başlangıç maaşları.maaşlar hizmet süresi,evli-bekar olma durumu,eğitim durumu,ünvan,sendikalı olup olmama vb...faktörlerle değişir ve artar.25 yıllık evli lisans mezunu ,2 çocuklu vhki 2250 tl.alır.25 yıllık evli,lisans mezunu 2 çocuklu hizmetli 1800 tl.alır.

aynı düzeydeki memur,vhki den 40 tl.eksik alır.

ilçe milli eğitimin muhasebesindeyim tüm ilçedeki okullar da dahil maaş işlerini biz düzenliyoruz gördüğüm rakamlar çok tuhaf bir çoğuna anlam getiremedim.

mesela ben yüksek lisans mezunuyum 9/2 de atandım ilk ay 1 tam maaş +1 gün almıştım bu ay ise tam maaşımı alacağım aldığım rakam 1883 tl benimle birlikte hizmetli kadrosundan bir arkadaş daha atandı onun maaşı 1763 tl buna karşı başka bir hizmetli 1988 tl maaş alıyor ama 32 yıllık memur olan şef kadrosundaki kişi ise 2018 tl maaş alıyor :D bu maaşlar neye göre düzenleniyor anlamadım. İlginç olan başka bir şey ilçe milli eğitim müdürü şube müdürlerinden daha az maaş alıyor :D

şube müdürlüğü,ilçe müdürlüklerinden bir kademe üstünde.bu tüm kurumlar için geçerli.

bızde asgari ücrete dewam 740 tl come on :) Özel Hastanede bilgi işlemdeyiz.

sds olan belediyelerde çalışan engelli memurlar 300-400 zamlı maaş+bayramlarda ikramiye+aylık 300 winwin (yemek kartı,istersen marketlerde gıda alışverişi yapılabiliyor) alıyorlar.

onlar belediye ve özel idarelerde çalışanlar için.

ya arkdşlr ne belediyesi ne milli eqtm müdürlüqü bakanlktan bahs ediom ben ama merkz şubesinde diil de il müdürlüqünde çalışan biri ne kadar maaşla bşlr ??

turkuaz06; bende belediyelerde çalışanlar için dedim zaten mesajımı iyi okursan...

nihal2144; derecen ne,evli misin bekar mısın? özürlü vergi indirimin var mı?

bekarm yüzde 60 engel derecem wergi indirimi ne oluyo ? o yok bende olnca noluyo we nasl ypmm gerekio bi açklrmsnz

özrlü wergi indirimi ne yani ?

defterdarlığa başvurup vergi indirimi alınıyorda maaşa yansıyorya haberin yok mu? özür raporun 40-60 ise 25 tl,60-80 ise 57 tl,80 ve üstüyse 120 tl civarı fark alıyorsun ve erken emeklilik hakkın oluyor..Bunu için yapman gereken şey çalıştığın kurumdan işyeri çalışma belgesi alıp raporunla bağlı bulunduğun ilin defterdarlığına başvurmak.

yoo bilmiodm walla anldm da ben daha çalşmaya başlamadm ki yani iş yernden çalşma belgesi alamam tebligatlarmz bile daha gönderlmedi 2 ay oluyo nerdeyse atanalı :(

nihal hangi kuruma atandın? ayrıca vergi indirimine mutlaka başvur pek çok faydasını göreceksin :D ve zahmetli bir iş değil.

bilim sanyi teknoloji il müdürlüqüne atandm vergi indirimine başwrym da çalşma belgesi nasl alcm ya daha çalşmaya başlamadn :(

nihal acele etme yakın zamanda inşallah işe başlarsın işe başlayınca kurumun muhasebesine git sakatlık indirimi alacağım de onlara sana yardımcı olup yol gösterirler

ewt haklsnz başladktn sonra ilk işim o olck... hayrlısyla bi sorn çıkmdn başlayablsem en yakn zamanda gerisi kolay...

eğitim durumun ne,evlimisin bekarmısın.bunlara göre maaşını nete yakın hesaplayabilirim.

şu an itibariyle 1.645 tl.net alırsın.5 tl.eksik veya 5 tl.fazla olabilir.

bi de bu vergi indirimi yapmdn olan hali di mi wergi indirimi yaparsm 50 tl falan fazla mı alcm? Biliyorm çok oldm ama bu son sorm walla :(

vergi indirimi alırsan(%60),50 tl.ilave olur.1695 tl. olur.(nete yakın alacağın maaş bu olur)

Iş yerne gdp sormştm onlr bana daha fazla sölemşti hangisi olck acaba yani sizin dediğnz mi onlrn dediğimi çok merak ediyorm :)

iş yerine gidp sordqmda daha fazla sölemşlerdi hanginizn dediqi olck çok merak ediyorm :)

memur olarak mı atandınız,veri hazırlama kontrol işletmeni olarak mı yoksa.

Üst Alt