Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb arkdşlr bi sorm olck ben ömss ile bakanlıqa atandm ama henz çalşmaya başlamadm ben maaş konusunu merak ediyorm bu konuda bi bilgisi olan war mı yani ne kadar maaş alıo engelli katagorisinde çalışanlr ?
Nihal devlette diplomanın hiç önemi yok Ben düz memurum.
Hizmetli arkadaşlarım benden 10 tl az alıyor
Vhki li arkadaşlarımda benden 10 tl fazla alıyordur...
devletin mantığı bu ister kabul et ister etme..
yukarıda verdiğim maaşlar başlangıç maaşları.maaşlar hizmet süresi,evli-bekar olma durumu,eğitim durumu,ünvan,sendikalı olup olmama vb...faktörlerle değişir ve artar.25 yıllık evli lisans mezunu ,2 çocuklu vhki 2250 tl.alır.25 yıllık evli,lisans mezunu 2 çocuklu hizmetli 1800 tl.alır.
ilçe milli eğitimin muhasebesindeyim tüm ilçedeki okullar da dahil maaş işlerini biz düzenliyoruz gördüğüm rakamlar çok tuhaf bir çoğuna anlam getiremedim.
mesela ben yüksek lisans mezunuyum 9/2 de atandım ilk ay 1 tam maaş +1 gün almıştım bu ay ise tam maaşımı alacağım aldığım rakam 1883 tl benimle birlikte hizmetli kadrosundan bir arkadaş daha atandı onun maaşı 1763 tl buna karşı başka bir hizmetli 1988 tl maaş alıyor ama 32 yıllık memur olan şef kadrosundaki kişi ise 2018 tl maaş alıyor bu maaşlar neye göre düzenleniyor anlamadım. İlginç olan başka bir şey ilçe milli eğitim müdürü şube müdürlerinden daha az maaş alıyor
ya arkdşlr ne belediyesi ne milli eqtm müdürlüqü bakanlktan bahs ediom ben ama merkz şubesinde diil de il müdürlüqünde çalışan biri ne kadar maaşla bşlr ??
defterdarlığa başvurup vergi indirimi alınıyorda maaşa yansıyorya haberin yok mu? özür raporun 40-60 ise 25 tl,60-80 ise 57 tl,80 ve üstüyse 120 tl civarı fark alıyorsun ve erken emeklilik hakkın oluyor..Bunu için yapman gereken şey çalıştığın kurumdan işyeri çalışma belgesi alıp raporunla bağlı bulunduğun ilin defterdarlığına başvurmak.
yoo bilmiodm walla anldm da ben daha çalşmaya başlamadm ki yani iş yernden çalşma belgesi alamam tebligatlarmz bile daha gönderlmedi 2 ay oluyo nerdeyse atanalı
nihal acele etme yakın zamanda inşallah işe başlarsın işe başlayınca kurumun muhasebesine git sakatlık indirimi alacağım de onlara sana yardımcı olup yol gösterirler