Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atananlar ne kadar maaş alıyorsunuz?

MEB e atandım, lisans mezunuyum bekarım vergi indirimi yok sendika yok yani çıplak maaş ilk ay 1661 aldım, bu ay 1663 TL.

kamu hastane kurumuna atanan vkhi ne kadar maaş alır 2 yıllık mezun yüzde 40 raporu var ?

Valiliğe yeni vhki memurlar başladı, 2 yıllık mezun engeli yok 1.693,00 TL maaş aldılar. 4 yıllık mezun olanı da var o da 2 lira gibi fazla aldı. kadro derece 4 e düştüğünde maaşlar artar yani bi 10 yıllık zaman geçince. kamu hastane kurumlarında döner olayı var daha fazla olabilir. vhki memur normal memur yada mutemet kadrosundan 30 TL kadar fazla alır. vergi indiriminden de yararlandırılırsınız fazladan. iyi günler

döner sermaye ile beraber arkadaşım 2,105 lira maaş aldı Hizmetli olarak başladı

hayırlı olsun arkadaşlar adınıza seindik 50 aşağı 50 yukarı herkes aynı alıyor :):)nihal geçmiş olsun...arkadaşlarım işe başladı bana hala tebligat gelmedi yahu :):)

bilim sanayi ve teknoloji bakanlığı lise mezunu evli çocuksuz vhki ne kadar maaş alır söylerseniz sevinirim.?

belediyeler ve il özel idarelerde çalşanlar +400 tl alıyorlar,en düşük 1645+400=2045 tl..

bu 1845 vergi indirimsiz halimi turkuaz06 neye göre hesaplanıyor.teşekkür ederim..?

arkadaşlar atandınıza sevinin bırakın kascpara maşı bak biz sürünüyoruz

ozon-t 1845 tl.vergi indirimsiz ele geçen net maaş.

mrb arkdşlr bi sorm olck ben ömss ile bakanlıqa atandm ama henz çalşmaya başlamadm ben maaş konusunu merak ediyorm bu konuda bi bilgisi olan war mı yani ne kadar maaş alıo engelli katagorisinde çalışanlr ? nihal hanım ben lise mezunu olarak atandım teknisyen olarak ilk maaşımı aldım allaha şükür 2000 tl sağlık bakanlığı 1426 net maaş 574 tl se döner sermaye anlayacağınız öğrenim derecesi evli bekar farkı çoçuk sayısı ve kadro maaşları etkiliyor. unutmadan ilk aylık eğer ayın 15inden önce atandığınız kuruma başvurup işe başlarsanız maaş alıyorsunuz haberiniz olsun umarım yardımcı olmuşumdur hayırlı olsun . atanamayan kardeşlerimizinde biran önce atanmasını dilerim iyi günler

nihal hanım ben sağlık bakanlığında taknisyen olarak işe başladım ilk maaşım 2000 tl maaş kurumdan kuruma değişir. bakanlığa atandıydan 2000_2500 arası önlisans mezunları maaş alır

vhki maaşları kara kuvvetleri ne kadar ? 4 yıllık işletme mezunu

turkuaz06;

kardeş galiba maaş tahakkuk bölümünde çalışıyorsun bende bi şey soram sana kadro derece 7 em.derece 9/1 diyor...

maaş alırken 9/1 göre mi yoksa 7 ye göre mi alınacak...

3 tür derece var.maaş derecesi,emekli keseneği derecesi,kadro derecesi.maaşınızı maaş derecesine göre alırsınız.genelde maaş derecesi ile,emekli keseneği derecesi aynı olur,yalnız farklı olan da var.9/1 den alırsınız.

kadro dereceniz,şu an için birşey kazandırmaz.l,sans mezunu iseniz ve en az 8 yıl çalışmışlığınız var ve kadro dereceniz 3 veya 4 ise,maaşınızı 3.veya 4.dereceden alabilirsiniz.lisans mezunu en az 10 yıl çalışmışlığınız varsa ,kadro dereceniz 1 veya 2 ise,maaşınızı 1.veya 2.dereceden alabilirsiniz.isterse maaş dereceniz 9 veya 10 olsun.kadro derecesi 4,3,2 ve 1.olması önemli.7 olması birşey değiştirmiyor.

mesela ben 4.derecenin 2.kademesinde maaş alırken,kadro derecem 3 olduğu ve hizmet sürem 8 yılı geçtiği için maaşımı 3.derece 1.kademesinden aldım.

teşekkürler :) yine 1800 den aşağı olmaz

turkuaz06 merhaba,bende kamu hastanelerine vkhi olarak atandım 2 yıllık mezunum derecem 9. derece ne kadar alırım ?

önlisans 10.derecenin 2.kademesinden başlar.kadro derecesi önemli değil.vergi indirimsiz,1.680 tl.maaş alırsın.

bekar 1.680 tl.alır.evli çocuksuz olan 1.830 tl.alır.

merhaba turkuaz06 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.bende kamu hastaneleri kurumuna tekniker (bilgisayar teknikeri) olarak atandım.ösym nin yayınladıgı kılavuzda derece 7 yazıyordu ama.ben hastanede çalışmaya başladım.beni 9/2 den başlattılar.şimdi ben ne kadar maaş alabilirim.birde sabit döner alırsın filan dediler.bekarım sizce ortalama ne kadar maaş alabilirim.birde daha önce ki işyerimde vergi indirimim vardı.eski işyerindeyken aldıgım 3. derece vergi indirimi yazısınıda sicil bölümüne bıraktım.maaş bölümüne evrakları göndercez dediler ama.acaba bu koşullarda ben tekniker olarak ne kadar maaş ve döner alabilirim.cevap verirsen çok sevinirim. teşekkürler

[tornado;

tornado ne zaman işe başladın ve hangi ilde çalışıyorsun ? Ben de bilgisayar teknikeri olarak başladım (10 ekimde ) fakat 15inde maaş yatmadı işlemler uzun sürüyormuş felan filan kasım 15te bile alamayabilirsin dediler (istanbul il sağlık müdürlüğü) bu ne iş arkadaş benim gibi olan var mı nasıl çözeriz bu durumu..

tornado,bekar isen,vergi indirimsiz net 1.973 tl.alırsın.vergi indirimli net 2.000 tl.alırsın.(tekniker olarak ve döner dahil)
maaşın içindeki yaklaşık 575 tl.döner.
yani bekar, 3.derece vergi indirimli.tekniker olarak, 1425 tl.maaş+575 tl.döner=2.000 tl.

kasım 2011 tar,hinde yapılan 666 sayılı kanun hükmünde kararname ile. sağlık kurumlarındaki dönerler ile diğer kurumlardaki ek ödemeler eşitlendi.sadece adları farklı.biri döner,biri ek ödeme.
2 yıllık önlisans vhki de 575 tl.döner(ek ödeme alır).dönerler(ek ödemeler)1.ve 2.dereceye dereceye indiğinizde artar.1.ve 2.derece ek ödeme(döner) net 710 tl.
yalnız 1.ve 2.dereceye önlisans ve lisans mezunları iniyor.düz lise mezunları 3.dereceye kadar inebiliyor.

sabit maaş olmaz.maaş hizmet süresi artıkça yavaş yavaş fazlalaşır.bekar olan ,evlendiği zaman,maaşına aile yardımı ilave edilir.
şu an için bekar isen,vhki olarak ,1105 tl.maaş,575 tl.ek ödeme(döner)=1.680 tl.alırsın.(vergi indirimsiz)

Üst Alt