Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atananlar ne kadar maaş alıyorsunuz?

TKHK kurumuna ömss ile atandım tekniker kadrosundayım ön lisans mezunuyum ayın 15 inde başladım ilk maaşım 30 günlük 1385 lira normal maaş ve 574 tl döner sermaye = 1960 lira alıyorum. bekarım, vergi indirimi yok. VHKİ olarak atanan ön lisans mezunu bekar arkadaşlar 1120 normal maaş ve 574 lira = 1700 tl maaş alıyorlar saygılarımı sunarım hayırlı akşamlar bayramımız mübarek olsun.

Taho maşşallah bu ne hız 15in de başlayıp aynı gün maaşı alabildin mi ? :) yoksa maaş birimi mi bu rakamları verdi sana ? yani 574 sabit döner + ek döner de var ya onu da katarsan 2000 i gecer gibime geliyor 1385 normal maaş biraz fazla gibi geldi bana ama umarım dediğin gibidir çünkü döner sermayeler toplamı teknikerler 574 ten fazla alıyor
yani 574+ 100-200 tl gibi birde çalıştığın gün kadar aldığın döner var raporlu-izinli oldugun günler alamadıgın döner bu bunu da katınca iyi oluyor rakam umarım kasım 15 e vali beyin imzası yetişir de bizde alabiliriz maaşımızı...

turkuaz06 kardeş,ödenen döner sermayenin geri ödenmesi gibi birşey var mı ? böyle birşey duydum dogru mu ?

umarım güzel bir maaş alırsınızda, ya abi q nedir w nedir şu türkçeyi biraz özenli kullanalım.

önlisans mezunu vhki 1690 alıyorum.vergi indirimi dahil mi değil mi bilmiyorum, ben ayrıca bi başvuru yapmadım.

ilk maaş 1.580.. ben aldım ortaoğretm.

taho;

arkadaş ordu ya atanmıştın sanırım hangi hastanedesin bilgi verebilir misin ?

ayın 15 inde başladım o günden hesaplanarak maaşım yapıldı tam 30 günlük maaş aldım. 1385 normal + 574 de döner olarak toplam = 1960 oldu. :) işe başladıktan 2 gün sonra felan yattı. teknikerlerin maaşı yüksek yoksa döner sermaye vhki içinde normal memur içinde aynı. değişmiyor burda. sadece sağlıkçıların ki farklı. kusura bakmayın her zaman giremiyorum. Rize devlet hastahanesinde bilgi işlemdeyim.

VHKİ maaşı 1120 lira + 574 döner = 1700 alıyorlar. eğer teknikerin imza yetkisi olursa yani mesela bilgi işlem sorumlusu felan diyelim dönerden  fazla pay alıyor ortalama 57 lira felan alıyor.

siz nerelerdesiniz koordinatlarınızı verin daaaa :)

İskoçyalım ve diğer arkadaşlar.

Maaşlar:

Hizmetli: 1550-1630 arası
Memur: 1650-1725
VHKİ ise Memura nazaran 35-40 TL alır.

taho;

taho benim kafam karıştı ya senin 574 döner dediğin sabit olan miktar değişmeden her ay alıyorsun, birde çalıştığın günlere göre verilen döner var senin ilk aldığın maaşın çalışmadan peşin yatan olduğu için o payı almaman normal, bir dahaki ay 1385+574(sabit döner)+xxx(değişen döner) alman gerekiyor o zaman maaşın daha da artacak, bende istanbulda 10 ekimde başladım ama herangi bir maaş alamadım, bizim imza işlerini sağolsunlar hala tamamlayamadılar kasım 15e yetişsin diye dua ediyoruz bakalım....

ayın 31'inde başladım 15 maaş alacam hem 15 günlük maaş hemde 30 günlük maaş yani 45 günlük maaş alacam acaba bu maaşta döner sermaye var mı ?

arkadaşlar yüzde 40 rapora kaç tl vergi indirimi var bu vergi indirimi maaşa ne kadar yansır ?

değişen döner olduğunu sana kim söyledi kardeş.bana söylenen toplam bu kadar maaş alacağım. değişen dönerden felan bahsetmediler. senin net bir bilgin varsa paylaş bizimle.

Akdeniz Erkeği;

30 TL civarı yansır ama önce bakanlıktan bir onay gelsin, belki de vergi indirimi için ankara onayı % 40 altında görüp vergi indirimi vermeyebilir...

ilde isen ,defterdarlığa müracaat edip,ordan hastaneye sevk ettireceksin.ilçede isen malmüdürlüğüne müraccaat edeceksin.

değişen döner olduğunu sana kim söyledi kardeş.bana söylenen toplam bu kadar maaş alacağım. değişen dönerden felan bahsetmediler. senin net bir bilgin varsa paylaş bizimle.
sağdan soldan öyle duydum ama en net yanıtı 15 kasımda alacağız diye umuyorum dostum bakalım artık...

döner kalktı yerine denge tazminatı denen bir olay geldi.
döner çalışınca hak edilebilirken,
denge tazminatı maaş ile birlikte verilmeye başladı.

net bilgidir. maaş tahakkuk bölümünden öğrendim..

turkuaz ilçedeyim sadece mal müdürlüğüne mi gitmem gerekecek ?

siirtli56;

vergi diaresine gideceksin rapor ve çalışma belgesiyle birlikte

Tekniker maaşları 2000 tl değil mi ya tarım bakanlığında :S

herkesin sabit bir maaşı var birde sabit bir döneri hastane gelirine görede bu döner artar birde puantaj durumuna göre döner artar .

ilçelerde vergi dairesi olmaz,malmüdürlüğü olur.müracaat da malmüdürlüğüne yapılır.malmüdürlüğü sizi hastaneye yönlendirir.zannedersem yanınızda 2 adet vesikalık fotoğraf da götürmeniz gerekir.malmüdürlüğüne gitmeden önce çalıştığınız yerden,o işyerinde çalıştığınıza dair bir yazı alın.o yazı ve 2 adet vesikalık ile malmüdürlüğüne gidin.orda size form doldurular.ve rapor için hastaneye gönderirler.

ya arkadaşım vergi indirim için mi uğraşıyorsunuz ben onu mutemetliğe sordum yapmana gerek yok dedi

Yahu arkdaş ben bu konuya net bir cevap bulamadım, size neden gerek yok denildi ? Bana da vergi indirimi ve engelli emeklilik için ayrıca muayene olup tekrardan rapor alman gerekir gibi şeyler söylendi defterdarlıga gidilecekmiş fotograf kimlik fotokopisi felan veriliyormuş bir dünya iş varmış felan filan, yahu zaten engelli olarak atanmışız neyi kime kanıtlıyoruz yine çözemedim bu işi...

ömss ile atanan memurların ayrıca vergi indirimi için başvurması gerekiyor mu bu konuda kesin bilgiye ulaşabilen var mı ?
ben maaşlarla ilgilenen görevlilere soruyorum bilmiyorlar malmüdürlüğünü adres gösteriyorlar.çalıştığımız kurum nasıl oluyor da vergi indirimi alıp almadığımızı bilmiyor ?

Gezgin35;

Evet değişen döner varmış mesela hastahaneye 700 milyar gelmişse bu paylaştırılıyormuş. yalnız mutemet dedi ki normal memurlar vhki alamıyor sen teknikersin alırsın gibi bir laf etti yine en iyisini maaş yatınca göreceğiz artık.

merhaba
bende türkiye kamu hastaneleri kurumuna atandım 17.10.2012 de işbaşı yaptım kadrom şişli etfal hastanesi görev yerim ilçe sağlık müdürlüğü...henüz çkys ye ismimin düşmediğini o yüzdende maaş alamayacağımı söylüyorlar beklemedeyim...ayın 17 sinde başladım yinede peşin maaş alırmıyım yani 15 kasımda çift maaşmı alıcam ben?? bire 4 yıllık lisans mezunuyum ömss ile 7.dereceden atandım evliyim bir oğlum var eşim de çalışıyor (özel sektör) vergi indirimim var 3.derece (%55) ne kadar maaş ve döner alabilirim...ayrıca sigorta girişim 1998 yılı toplam 3095 gün primim var vergi indirimim var (%55) 17.10.2012 tarihinde devlet memuru olarak işe başladım kaç yıl ve kaç gün şartıyla emekli olabilirim acaba...verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı şimdiden teşekkür ederim:)

Üst Alt