Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atananlar ne kadar maaş alıyorsunuz?

döner diye geçiyor.

Genel bütçeden aldığınız kısım bu 574 liralık kısım. yani denge tzminatı olarak geçen para

arkadaşlar ben 19 kasımda hastanede işe başladım.maaş kadrom 7 ve 9/2 tekniker(bilgisayar) kadrosunda işe başladım.ve 3. derece vergi indirimimi maaş bölümüne işlettim.bugün ayın 19 uyla 15 i arasındaki maaşım ve bir tam maaşım belli oldu 2.498 tl bence vergi indirimiyle beraber 1 aylık tam ve ayın 19 u ve 15 i arasındaki maaş biraz eksik yatmamışmı.konu hakkında bilgisi olanlar veye turkuaz arkadaş beni bilgilendirebilirmi.

taho benim maaş hesaba geçmedi ama edevlet üzerinden bodro kısmından bakınca bu bilgiler çıkıyor;
Toplamlar
Gelir Toplamı 1976.07 Kesinti Toplamı597.89 Net Ödenen1378.18
Gümrük Fazla Çalışma0
Döner Sermaye Katkı Payı0
Ek Ders Ücreti
Fazla Çalışma Ücreti
Ödül Ücreti
İkramiye Ücreti
Doğum Ücreti
Ölüm Ücreti
Toplam Ödenen1378.18

sen normal maaşa 1385 demiştin edevletten baktın mı rakam olarak senin tam 1385 mi benim niye böyle farklı oldu aynı derce aynı kadro aynı unvan... sonuçta döner değil ek ödeme değil maaşlar her yerde aynı olması gerekmiyor mu ? dönerdir ek ödemedin onları bilmiyorum artık bu gece belki hesaba geçer yada yarın sabah bakarım onlarda da bi sıkıntı çıkacak gibime geliyor ya hadi hayırlısı :D son olarak edevlet üzerinden bordronda
Hizmet Sınıfı / Ünvanı G.İ.H / Tekniker

şeklinde mi yazıyor senin de ? benim normalde T.H (Teknik Hizmetler) olması lazımdı o da mı hatalı arkadaş çıldırıcam ya :D bir şeyi de düzgün yapsalar ya...

arkadaşım 1.378 olması gayet normal çünkü sen sendikaya üyeysen sendika kesintisinide hesaba kat.demek ki 1385-378=7 tl sendika aidatı kesmişler.bende teknikerim bende Hizmet Sınıfı / Ünvanı T.H. / Tekniker yazıyor böle olması gerekiyor.bunu mutlaka düzelttir asıl sıkıntı bu bence

1384 TL+713 TL :2097 Tl Net Yatan Maaşım bu Gün itibari ile. hastanede satım alma bölümünde çalıştığım için ödemeleri biz gönderiyoruz ztn :)

ben ömss ile tarıma tekniker olarak atandım maaşım 2080 tl fakat vergi indirimini henuz yapmadım .yaparasam maaşım ne kadar artar.faydası ne arkadaşlar.şimdiden tşk........

sağlık bakanlığına atandım lisans mezunuyum memur olarak atandım elime geçen para 1087 net maaş+492 döner= 1579 biri bana bunun şaka olduğunu söylesin :(

Melek Hanım bekarsanız ve ek bi ödemeniz yoksa bu maaş gayet normal ne kadar bekliyordunuzki :)

inebolulu;

hocam ne mezunusun ve ünvanın nedir acaba öğrenebilirmiyiz.ben teknik hizmet sınfında teknikerim bu kadar maaş alamıyorum.

tornado ,döneri sen hesaba katmıyorsun.dönerle net 1978,50 alacaksın.dönersiz 1404,23 tl.

tornado;

Sendikaya üye olup olmadığımızı nerden öğrenicez ? yani benim isteyerek yaptığım bişey değil haberim yok, sistem otomatik yapıyor ise 9/2 bekar tekniker yani benimle aynı durumda olan başka birisi nasıl 1385 alıyor yanlış anlamayın 7 liranın peşinde değilim ama nerede bu fark yada aynı durumdaki birinden niye az diye sormak gerekir diye düşünüyorum işin en komik yanı, edevllette maaş bordosunda medeni haline evli yazmışlar haberim olmadan biriyle mi evledim :) oraya evli diye yanlış yadınız madem neden aile yardımını vermiyorsunuz diye sormazlar mı adama ? Hizmet sınıfım T.H olması gerekirken G.İ.H yazıyor yahu delirmemek elde değil...

sendikaya üye, kendiniz oluyorsunuz.kurum sizi sendikaya üye yapmıyor.eğer sendikaya üye olursanız maaşınızdan her ay yaklaşık 10-11 tl.kesilir.ama 3 ayda bir 45 tl.sendika parası alırsınız.aylık 4-5 tl.kazancınız olur.

hizmetlilerin lise mezunlarının kaç para aldığını biliyormusunuz ?

eğer maaşınız tam 1 aylıksa, ve ilk maaşınız değilse 1.661,84 tl.almanız lazım.

turkuaz06;

Dediğinize göre ben kendim başvurmadığım için sendikaya üye değilim, ee o zaman nerde benim bu 7 tl lik farkım ? yılın son aylarında vergi kesintisi fazla olur diye biliyorum ama o da kazanılan gelire göre kademeli arttıgı için öyle olduğu düşünüldüğünde onun da sebep olmayacağı kanaatindeyim ve yine başa dönüyoruz neden tüm özellikleri aynı birisi 1385 alırken diğeri 1378 alır ? bunu en güzel taho kardeşimizden öğrenebiliriz kasım maaşı ne kadar yattığını yazarsa ordan karşılaştırabiliriz eğer o maaşı da aynıysa bu işte araştırılması gereken bir detay yada hata var demektir... yanlış mıyım ?

Benim bordroda TH yazıyor ama ilk işe baladığım da sağlık hizmetleri olrak kaydetmişlerdi ben düzelttirmiştim onu düzelttir.

kamu hastaneleri kurumu memur lise mezunu bekar net 1662tl alıyorum. inşallah bu sene sonunda önlisans mezunu olucam. Acaba maaşımda ne kadar yükselme olur bilgisi olan varmı?

slm arkadaşlar ben ömss ile hastaneye atandım önlisan vhki 10/2 kademe ve derece olarak evli 1 çocuk maaş döner 292 toplam:1624 normal midir maaşım az falan değil değil mi yorumlarınızı bekliyorum.tşkler

Siz 7liralık fark için yarışıyosunuz biz daha oralara gelemedik :) bi yerleşiyim de sizden 30 lira az almaya da razıyım :D Sebebini de malesef bilemiyorum

dereli_47;

dostum sen lise mezunu memurken 1662 alıyosun ben önlisans mezunuyum bende kamu hastaneleri kurumu vhki yim 1662 tl alıyorum

Başkan bn hizmetli olarak atandım ortaokul mezunuyum... bn işe 5 kasımda başladım 9 günlük para da maaşımın içindedir sandım ama öle değilmiş. + olarak bide 5'i ile 14 üne kadar çalıştığım günün parasınıda yatırdılar

dereli_47;
evet bende şaşırdım acaba tam 1 aylık değilmi seninki ilk maaşlar biraz farklı oluyor

ben meb.da evli 2 çocuklu lise mezunu hizmetlıyım 1796,5 lira maşş alıyorum 2 aydır. vergi indirimimde var bunun içinde

meb de hizmetliyim 1 çocuk sakatlık indirimi tabi eş yardımı sendika var 1776 alıyorum istanbul sendika dan dolayı 9 tl kesinti ypılıyor.bir diğer hususta ist,ankara,izmir üç büyük şehir de ki hizmetliler 43 tl ek ödeme alıyorlar diğer büyük şehirler 30,büyükşehirde olmayanlar ise 15 tl gibi bir ek ödeme aldığından maaşlar arasında biraz farklılık oluşuyor.bu hizmetliler için geçerli bu husustur.geçen yıl çıkan bi yasayla uygulanmaya başladı.

arkadaşlar denge tazminatı olarak yatan para (574tl) o herkeste her ay aynı mı oluyor yoksa değişen var mı bir ay 574 alıp bir ay 100 lira alan gibi ?

maaş derecesi 8. ile 13.dereceler arasında olan memur,veri hazırlama ve kontrol işletmenliği,teknisyen ve teknikerler denge tazminatı(yani döner -ek ödeme ) 574 tl.alırlar.7.6. ve 5. derecelerde biraz daha artar.4. ve 3.derecelerde gene artış olur.en fazla artış ve son artış 2.ve 1.derecelere indiğinizde olur.

turkuaz06;

yok sormak istediğimi net ifade edemedim sanırım, şimdi bir maaşımız var sabit olarak aldıgımız birde döner sermaye tarafından ödenen denge tazminatı ve döner sermaye olarak aldıgımız ödeme var sormak istediğim şu;
1385 maaş + 574 denge tazminatı + döner sermaye (o ayki hastanenin gelirine göre kişinin payına düşen ödeme ) şimdi bu 574 TL olan denge tazminatı her ay sabit olarak ödenir mi, yoksa bir ay 574 bir ay 200 başka ay 650 gibi olur mu ? bu denge tazminatı olarak ödenen 574TL nin döner sermaye adı altında yapılan ödemeyle bir ilişkisi bağlantısı var mıdır ? bu konuda bilgilerini paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...

Üst Alt