Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atananlar ne kadar maaş alıyorsunuz?

turkuaz bilgiler için çok teşekkür ederim.bu verdiğin bilgilerin yanında birde çalışmaya bağlı döner olduğunu duydum.peki ben çalışmaya bağlı döner alabilirmiyim.maaş kadrom 7 ve ben 9/2 den başladım tekniker (bilgisayar) teknik hizmetler

bende seninle aynı kadrodayım 1385+574 = 1960 lira aldım ama çalışmadan peşin ödendi birde bu ay değişen döner varmış ancak o ne kadar olur tam bilmiyorum.

bu değişen döner konusunda sanırım herkes alamıyor, imza yetkisi olanlar en fazla alanlar teknikerlerin de aldığını sanıyorum yarın döner sermaye bölümü ile konuşup aldığım bilgileri yazarım.

yok canım özel sektör mü burası performansı neye göre kim kime düzenleyecek..

Bakalım bugün hesaplanacak döner yazarım size

arkadaşlar bende işe başladım.2 yıllık üni. mezunuyum.1690 tl civarı bir ücret yattı.vergi indirimi içinde başvurucam bakalım ne kadar olacak...

az önce hesaplandı 231 milyon döner alacam. yani Bilgisayar TEKNİKER'i döner alıyor. VHKİ ve normal memur alamıyor.

taho arkadas 574 tl üzerine + 231 tl mi yani ?

evet aynen öyle

hastahaneye gelen paraya göre dönerden alacağın para her ay değişiyor. hastahanenin büyüklüğüne göre ilde veya ilçede olması gibi vs vs.

vay maaşa bak 1960 + 231 :) güle güle harca kardeşim sen merkezde misin ilçe de mi

Merkez devlet hastahanesi. Allah razı olsun kardeşim. unutmadan yıllık giyim yardımı yapılıyor VHKİ 9 tl tekniker 58 tl alıyor oda bu ay yapılıyor burda. :))

bu ay için mi maaş böyle yoksa bundan sonra hep mi 1960 + 231 tl

o 231 değişiyor her ay 100 lira ile 400 arası oluyormuş. hastahaneye gelen paraya göre.

VHK ye döner değil genel bütçeden pay veriliyormuş mutemette çalışıyorum ilk aldığım bilgiler bunlar

bizi de merkeze verirler inş. :) elektrik teknikeri intibak yaptıracağım işe başlayınca

senin kadronda güzel :) İnşaallah olur kardeşim. bizim burda mutemet vhki 24 yıllık memur böyle birşeyden bahsetmedi akın kardeşim.

ben ekim in 22 sinde başladım çoğu benim gibi ayın 15 den sonra başladı bizim dönerler nasıl ıolacak acaba 1 aydan fazlamı döner alacağız yoksa bir aymı

ya rakadaşlar bende ilçe tarımda 16 ekimde işe başladım maaşı yapan bayan bana bu kasımın 15 de 3140 tl alacağımı söylşedi ben evli aynı zamanda 0-6 yaş arası iki çocuğum var sizce benim maaşımda bir yanlışlık yokmu en düşük memur maşşı bekarlar için 1500 küsür değilmi neden böyle ha birde ben memur olarak atandım lise mezunuyum lütfen ayrıntılı bir cevap istiyorum

bizde ilkokul mezunu,bekar hizmetli 16 ekimde başladı.2924 tl.alacak.memur 3140 normal.ilk ay biraz fazla kesinti olur.

bekar isen ve vergi indiriminden yararlanmıyorsan 1655-1660 tl.arasında maaş alırsın.

Taho, oncelikle hayirli olsun .Degisen doner neden VHKİ ve Memura yok?

turkuaz iyide ben evli ve ikitane 06 yaş arası çocuğum var hepsi içinde 1570 miş bir yanlışlık var bence

mehmet001.;

Allah razı olsun kardeşim. Belli bir katsayı varmış. normal memur ve vhki bu katsayının altında kalıyormuş. bu yüzden onlar alamıyorlar.

Taho kardeşim bu aldığın 231 TL lik ödemenin adı tam olarak nasıl geçiyor onu öğrenebildin mi ? yani döner sermaye mi ek ödememi katkı payı mı nedir tam olarak onun ismi

söylenen buydu kardeşm maaşı yapan mutemedin söylediği bu bana vhki ler genel bütçeden pay alır döner sermayeden almazlar dedi onun yalancısıyım

Üst Alt