Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS konusunda devletimizi eleştirirken lütfen biraz düşünelim!

LEO haklı arkadaşlar özür oranları düşürülerek bizleri iyileştirdiler daha ne yapsınlar :)

Yahu bunlar ne içmiş banada verinnnn :D saw barok pegasus yazdıklarınızı anlamaları için en az sizin kadar takip en az sizin kadar araştırma yapmaları gerek bunların bu şekilde yapması normalbir ülkede % 95 televizyon izleyip sadece % 5 okuma ve araştırmaya yönelirse bu tip arkadaşlarda televizyon ve sadece gazetelerin verdiklerini alırlar ve sonra paylaşırlar hoşgörün normal yani bunları söylemeleri ne kadar anlatsanız ne kadarda nasıl olması gerektiğinide söylesen işde bunlar bize bunu verdiler gibi söylemler cevaplar bitmez :) geçmiş olsun....

Bio;
Bakseen :))Nelerde biliyormus cok okumusmus cok bilgiliymis peh peh :))

arkadaslar acık acık  hersey ortada herkesın dusuncesıne saygı duymak gerek oyleyse oyle boylese boyle. ama size belırteyim eskiden bazi seyler yoktu neden hersey ortada ne teknolojı vardı nede tv kımse dogru duzgun bisi ögrenemezdi artk dayanısmalar sayesinde devlet bunu sunu yapıyor bizler inannnkı sesımızı çıkarmasak hiç bişi olmuckatır oldugu gıbı devam.fakat su ömss gelırsek tamamen bizden oy alabılmek için ugrasılmız ve engellıler arasında dayanışmanın bozulmasına el vercek bir durumdur bu olanlar.eskiden cogu kisi anlasır konusurdu bu lanet ömss yüzündan herkes bencıllestı saygı nerde kaldı bılemıyorum.ömss olsa bile ınanınkı o kadrolar palavraya neden oldu.dıyebılcegım meclıs ben sinav yaptım demi yaptım olay zaten herkesı susturmak degilmıydı.bu akpnın yaptıgı sıyasettır benım bıldıgım baksanız ya seçimler yaklastı hersey bıldıgın devlet degısıme geldı ne tesaduf bıraz saf olmayın ılk once bırbırınıze saygınız olsun gerısı bos.leo denen arkadasıma laf etcegınıze konuscagınıza bıraz dayanısma ıcersınde dogruları anlatsanız kımsede bır sıkıntı kalmıcaktır

Kişisel Çıkarları için kullanıyor herkes bulunduu mevkii bundan öncekilerde böleydi bundan beterlerdi fakat meselenin ağır gelen kızmı şudur.... bundna öncekiler dini ortaya koymuyorlardı ve yiyorlardı bizde onlar yeyince kardeşim adam imansızım yerim diyor haklı diyorduk ama şimdi müslümanım deyip götürmeleri ağır geliyor adama.... Ha keza 3 iyi varsa 7 de kötü var destekleyenler kesinlikle çıkarı olan insanlar... gidip ilçelerinizdeki mevcut binalarına üye olun bakın herkes başkan :) kapı kolu başkanı bile var hepsi çıkar peşinde.... gözlerinizle göreceksiniz... benim müslüman kardeşim iyi ediyor....

ülkede 7 milyon engelli var idi vakti zamanında hatırladığım şimdi alayı gitsin rapor alsın yarısındna çoğunun oranları düştü sağlama çıktılar.... dolayısıyla iyileştirdiler bizi....

Ben başka bi partide gençlik kolu başkanıydım kendi partimdede milletin götürme peşinde olduğunu kimsenin hizmet peşinde olmadığını görünce vakti zamanında istifa edip ayrıldım siyasi bi ideolojinin peşinde gitmek yerine ekmeğimin peşinde gitmeyi seçtim... Ben diğerleri götürmedi demiyroum tövbe ağzım eğilir.. ama bunların götürmediğini yemediğini sölemek insanın kendine yapacağı en büyük hakarettir.... Grevi çağ dışı ilkellilk olarak dile getirn başbakanımızın ve şuandaki kurmaylarının yıllar evvel işçi olarak grev yaptığını ve en ön saflarda yer aldıklarını biliyormuydunuz resmi mevcut.... merak ediyroum işçiyken gemicik alma seviyesine nasıl geldiniz....

Şehitler kelle askerler yan gelip yatan apo sayın olduktan sonra yemişim iyi hareketini.... hafızanız çok zayıf galiba...

Ayrıca Başlıkla oynanmış buna göre yorum yapın lütfen ömss konusunda yazmıyordu en başta sonradan yazılmış eklenmiş...

ÖMSS konusunda kısmı sonrasında kalan kısmı başlığı oluşturuluyordu ayrıca onu ekleyen her kimse arkadaşın altta yazdıklarıylada biraz bi zahmet oynasın alakası yok arkadaş propaganda peşinde bunu görmemek içinkör olmak lazım...

AhvaliAŞK;

Klasik yandaş cevabı şaşırmadım çok komedisin standup yap genç senden çok var zihniyet olarak yönünüz belli değil ...

devlet ne yaparsa yapsın ne hak verirse versin yinede tüm engellileri memnun edemez
iflas etmiş 0 dan birden bire bir işyerini düzlüğe çıkartmak nekadar mümkün isse 6 7 yıl öncesine kadar engelli sorunlarınıda birden bire 0 a çıkrtmak okadar mümkündür akidişler olaya birde iği yönünden bakın en azından birşeyler yapmaya çalışan bir devlet ve yavaş yavaş değişen zihniyetler var artık karşımızda biraz zamanda geriye doğru gider isek doğru sonuca varırsınız

şimdi kesin şöyle diyen akidişlerde olur vay efendim babasının paralarınımı veriyo vay efendim babasının evindenmi getirip verdiği hakları veriyo vermek zorunda vs vs gibi düşünenlerde olucaktır kessin :D

valla ben onu bunu bilmem bundan 5 sene öncesine kadar fazla değil ben türkiyenin birçok yerini gezdim ve allah için bir tek engelli göremiyordum ama şimdilerde maşallah mahallede çarşıda kasabada dağda denizde yaylada kafanı hangi yöne çevirsen ya bir engelli yada engelli plakası taşıyan bir araç bilmem anlatabildimi ( Kİ ) :D

ne kadar körükörüne iktidar yanlısı insan varmış..

AhvaliAŞK; Klasik yandaş cevabı şaşırmadım çok komedisin standup yap genç senden çok var zihniyet olarak yönünüz belli değil ...
:)))Cocuk gibisin :)) Yoldas candas belliki cehape zihniyetindesin tartismayacagim guzel insan goz var nizam var kiyas var :))

her ne konu da olursa olsun devletinde milletinde eleştirilecek çok yönü var... ömss konusu haricinde her konuda... çıkmış bir vekil 10 yıl önce çok mu iyi geçiniyordunuz diyor ? şahsım olarak başka yerdede cevap verdim burdada veriyorum 10 yıl önce babamın aldığı maaşla 4 kişi kral gibi geçiniyorduk şükür. ama şimdi neye ne parası yetiştireceğimizi şaşırdık artık. engellilere gelince görüyorlar bizi diyorsun ancak gözleriyle görüyorlar... bir engelli vatandaşa verdikleri maaştan belli ne kadar gördükleri bizi. veya devlet hastanelerinde veya günlük yaşantıda ihtiyaçta belli oluyor ne kadar gördükleri. benim kolumu sinir felci eden doktorun vekil dayısı olduğu için yaptığım ve açtığım bütün davalar düştü niye çünkü devlet içindeler..! annem 68 yaşında bir ayağı çukurda bakım için başvurduk kalp tansiyon kolestrl romatizma guatr var yapamıyor kardeşim işte ihtiyaclarını ama gelenler ne dediler tuvalete topallayarak gidebiliyormuş vs vs vs. !!! herkesin görüşüne saygı duyarım ama daha söyleyeceklerimin 1-2 tanesi bunlar içimdekileri dökecek zaman gelecek elbet ama ASLA ZERRE KADAR DEVLETE GÜVENİM YOK....!!!!

Bebeler kavga etmeyin yahu.

La birlik olacağımıza sen şunu dedin ben bunu dedim diyorlar hala daha ya.

Kardeş ülkede özgürlük var diyecektim diyemedim ya la.Bırakın bu chp mhp işini ya.Hepsi aynı kafa aynı zihniyet.Yapacak bir şey varsa ses çıkmasıdır.Ulan elin travestisi sokak ortasında dayak yiyor bütün travestiler toplanıyor hadi yürüyüş yapacaz.E madem bizim böyle derdimiz var yap kardeşim yürüyüşünü yada eylemini.Bu sana devlet tarafından verilmiş bir HAK.

:)))Cocuk gibisin :)) Yoldas candas belliki cehape zihniyetindesin tartismayacagim guzel insan goz var nizam var kiyas var :))
:) söyleyiş tarzın bile yandaşı olduğun gibide ben elhamdülillah ne Dini sömürenlerle, ne miliyetcilik ve vatan sevgsini kullananlarla nede Atatürkü kulananlarla bağlı değilim yani kısaca sistemle işim olmaz sen gibi dini kullanıp kapitalizmin esiri olanlarla değilim rahatım çok şükür rabbime çocukluk sana kalsın yazı stilinden belli ediyosun kapasiteyi evet göz var nizam var kıyas var kimi doğru algılar kimi yanlış algılar kimide kendine yontar sistemin içinde sen gibi tartışmayalım zaten işim olmaz daha önceki yorumdada sölediğim gibi ne anlatsak ne söylesek boş anlamazsınız anlatacağım söylüyeceğim anlıyacağınız kadardır ötesi yok bir eleştiri geldiği zaman ya chpi ya mhpli ya bdpli olur karşınızdaki savunma sisteminiz bu olmuş....

söyleyın bana hangı hukumet engelıler bır sandalye ıçın çöplerden kapak toplamaya mahkum ettı.. bu iş devletın kendı işi degılmı?
sonra hangı hukumet ab ye gırebılmek ıçın özurluluk oranlarını duşurmek ıçın sırf kagıt uzerınde düşün dıye engellilerı baltazara mahkum ettı...
kım sandalye alabılmek için önceden devlete para ödeyıp (kı parası olsa devleten sandalye almaz ) sonra sandalyesını devletten aldı...
kım bakım parasını verıp engellıyı aıleye ve eve mahkum ettı...
ve size son sorumm tercıhlerde merkez ılçeler neden az.... engelllıyı taşraya atıp hayatını zorlaştırmak içinmi ? yoksa merkezden uzak develetın gözünden ırak olsun dıemı:??
bazıları kızacak bana bılıyorum ama .. göz boyamaktan başka bırsey yapmadı bu h........et. bıraz yemek bıraz kömur bıraz para vee dört duvar yuksek kaldırımlar çıkılmayan bınalar gecılmeyen alt gecıt ve ust gecıtler deee hedıyesııııı bize.... iyi ki yok oluyorsunuz dıolar bıze haberınız yokkk. hepınıze ıyı uykular tuırkıyemmm ve yurdumun engellılerı...

Ah ulan petrol çıkmadı kı ulkede yıyıcı çok memlekette para yetışmıyo, bırıder emeklı oldum bıda çalışabılrmıyım bırıder maaşımı yada yerımı begenmıyorum, bırıder 3aylıgım az,1 nıye emeklı oldun saf mısın aklın nerdeydydı derler adama işinı bılen 60 yasıanakadar çalışo götur goture bıldgın kadar ,2 maaaşını yada yerını begen mıyosan kapı orda tututan yok buyur özel sektörde 4 gozle senı beklıyodu,3aylıgın azsa çalış. Ya bıgıdı be akıllı olun

ağzına bir parmak bal çalınan yediği kazığı umursamıyor
onun için ne söylesek boş...
hangi dönem olursa olsun partiler arası hiç bir fark yok biri dini kullanıp göz boyar, biri vatanı...
at gözlüğüyle sadece iyiye odaklanarak bakarsak daha kötüye gittiğimizi göremeyiz ya da umursamayız bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali

sen neyden bahsediyorsun ya bize gelince mi para yok devlette..! vekiller çoluğu çocuğu takır takır alıyor milarları götürüyo emekli oluyor trilyonluk oluyor... ülkede petrol çıkmadı çıksa hepten aç kalacaz zaten. bu devlet bize zırnık koklatmaz dostum netin peşindesin sen ? ? ?

erdalakbay;
hakkeden doğru ne demek ayaklar baş olmak

Sevgili Erdal Akbay Saww kardeşim ve sizlere katılan arkadaşlarım,ya yazımı tam okumamışsınız ya da beni iyi anlamadığınız için çok üzüldüm.Evet bende bu ülkede yaşıyorum.Yaşım 42. Fazla eskiye gidersem çok daha içler acısı ama 10-15 yıl öncesine gittiğimizde özürlüler bu ülkede bir hiçti.Ben acılar içerisinde büyüdüm,yeri geldi özürlülüğümden utandım.Bu yazımı bu şekilde açarsam romana döner inanın ki.Ben yalnızca eskiyle şu durumu mukayese ederek yorum yazdım.Şimdi biz engellilere çeşitli fırsatlar verilmeye başlandı.Yaşlılarımıza kimse bakmıyordu.Emekli maaşı varsa elinden öylesine tutuluyordu.Şimdi ise devlet ağır özürlüyse ,özürlüyr bakana da,bakıma muhtacada maaş bağladı hemde kendi evinde.Artık Bakmak istemeyen bile maaş için anasına babasına, bakar oldu.Devlet için bu geliri olmayan bir olay.Ama her ay hazineden milyonlarca pay ayrılıyor.Buna yalnızca Allah razı olsun denir.Burada bir olumsuzluk nasıl olabilir ki.Tabii ki her şey pat diye 10 numara olamaz daha çok şeylerin değişmesi lazım yaşam kalitemizi yakalamamız için ben olumlu gidiyor sabır arkadaşlar dedim.Her şey daha iyi olacak dedim.Bunuda olumlu eleştirerek devletin eksik uygulamalarını düzeltebiliriz.

Nankör bir davranışla değil.Genç arkadaşlar eskiyi bilmedikleri için onları makul karşılıyorum.Ama onlarada tavsiyem,eleştirsinler demokrasinin gereği bu.Güzel olumlu eleştirerek devletin eksiklerini görmesini sağlayabiliriz.Biri beni durdursun KAYA arkadaşım da soyadımın ÇALIK olması ile bir şeyler düşünmüş sanırım.Kendi devletine nasıl bilmeden atıp tutuyorsa benim soyadımdan bile bir şeyler çıkarıp karşımdakini üzermiyim demeden sallamış.Kaya arkadaşımmm,acaba senin soyadından bu ülkese kaç aile var araştır bakayım.Benim o düşündüğün kişilerle hiçbir akrabalığım yok.Düşün biraz biz,bu platformda aynı kaderi paylaşan kişileriz.

Ben yıllarca sigortam olmadığı için çocuklarımı hastalandığında doktora götüremedim.Şimdi bu devlet benim çocuklarımıa,hepimizin çocuklarına 18 yaşına kadar hatta okuyorsa okul bitene kadar sağlıktan yararlandırıyor.Bu ülkede kaç kişi acilden geri çevrildiği için öldü biliyormusunuz.Şimdi acile gittiğinde sigortan yoksa bile geri çevrilme yok.Bunu halen bilmeyenler olur,araştırsınlar.Doktorlar,muayene etmez,muayenehaneme gelin derlerdi.Şimdi sabah 08 de doktorlar hastane odalarında 17 ye kadar çıkmıyorlar korkuyorlar.Muayenehaneleride kalmadı çünkü.Ben Marmaris te yaşıyorum,burada ve çevre illerdeki olaylar bunlar.Engelli arkadaşlar tecrübelerimi aktarıyorum size.Hiç bir devlet hastanelerinde özürlü raporuna para verilmiyor.Bunada itiraz edenler olacak.Ama prosedür böyle.Almaya kalkan hastaneler var döner sermaye oldukları için özürlülere bir şey demeden almaya kalkıyorlar.

Hemen il sağlık müdürlüğüne ödediğiniz makbuzla beraber şikayet ediyorsunuz,Paranız anında geri ödeniyor,birde o kurum hakkında tutanak tutuluyor,yönetimin notundan düşüyorlar.Arkadaşlar bütün kurum binaları yeniden biz engellilere göre düzenleniyor.Yeni yapılar mutlaka engelli standardına göre yapılıyor.Her şey değişiyor.Biz İstiyoruz ki sihirli değnekle her şey 10 numara olsun.Bende diyorum ki Merdivenden çıkmaya başladık 10 numarayada ulaşacağız.Yanlış yapılanları tabiiki dile getireceğiz ki fikirler alınarak daha doğruya ulaşacağız.Depremden Van’dan bahseden arkadaşlar olmuş,O şehrimize ülke olarak herkes yardım etneye çalıştı.Bazı kendini bilmezler yolları kestiler,çadırları yardımları yağmaladılar çoğu yardım ulaşamadı,dağlara bile götürüldü.Organizasyonda eksiklik olabilirmi tabiiki var,işte biz onu eleştirelim.Buna hiçbir diyeceğim olamaz.Yeterki olumlu eleştiri olsun yapıcı bir hal alarak bize geri döner sevgili arkadaşlarım.Bu anlattıklarımada bir sürü ön yargılı düşünen eleştiriler alacağımı biliyorum.

Ama olsun.Ben AKP ye bir oy bile vermedim.Bunu da net bir şekilde söyleyeyim.Ama bizler takımtutar gibi parti tuttuk bu zamana kadar.Babadan oğula aileden aileye geçti.Ama ben bu tabumu yıktım artık geç oldu ama! Şimdi Ülkeme insanlarıma kim hizmet ederse onun peşindeyim.Yani değişken olacağım.Ülkem için.Milletim için.Sabaha kadar kitap yazarım konuda.Acılarımdan,haksızlığa uğradıklarımdan,özürlü ve yaşlıların insan yerine konmadığı zamanlarıda eklersem kitabımı oluşturacağımı sanıyorum.Genç arkadaşlar bilmiyorsa büyüklerine sorsunlar benim dediklerime katılan çok kişi bulacağına eminim.Sevgili arkadaşlarım,bende sizin gibi bu yaşta memur olak için bekliyorum.Hak kiminse öncelik onun olsun diliyorum.Göreceksiniz ilerde herşey bizim istediğimiz gibi olacak.Belki ben göremem ama genç arkadaşların göreceğine eminim.Saygı ve sevgilerimle.Her şey ülkem ve bizler için iyi olması dileğiyle….

Engelli olayını geçtim bu devlet genel sağlık sigortası adı altında vatandaşlardan her ay para istiyor ögrenci olmama ragmen 900 lira borcum çıkmış ee ben hastaneden bedavada yararlanmıyorum sözde sosyal devletiz sağlık hizmetini devlet bedava verecekken ben devlete para veriyorum dünyanın hiç bir yanında böyle bir olay yok bu devleti övenler sevenler hangi ülkede yaşıyor ben merak ediyorum ek olarak her konuda 10 kişiden 8 i devlete karşı ama 2 kişiden biri oy veriyor ben bunuda hiç anlamıyorum biri anlatırsa sevinirim

YEMİN EDİYORUM AÇILAN KADRO LEO GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLARA ÇOK BİLE...kardeş imam hatipli,sağlıkçı,teknisyen alınmasın diyen yok alınsın ama bi ayarı olsun giren imam hatipli sayısı 500 kişi olsun çoğu tercih yapamıcak zaten belgeleri yok kadro 2000 sağlıkçı giren 100 kişi kadrosu 500 kişi teknisyen giren 50 kişi kadrosu 400 kişi o adamlar 40-50 puanla istanbul izmiri yazarken 85-90 alan düz mezunda en doğudaki ücra köşeyi yazıyor o da bi umut çıkarmı diye çogu hizmetliyi tercih edemedi komisyonda elenme korkusuna sen yok şöyle yok böyle size çok bile bu kadro tekrarlıyorum...

Ne Akp miş ama ya engellilerle bu iktidar resmen daş.. geçti. Diğer alanlara hiç değinmiyorum zaten. Beyler arkadaş haklı eski dönemlere oranla onurumuz, şerefimiz bu derece ayaklar altına alınmamıştı.Levent sen bireysel konuşuyorsun benimde işim var gücüm var. Ben bu yapılan haksızlıklara daha fazla tahammül edemeyeceğim sen zamanında tayyip sayesinde işe girdim diye buraya iki üç satırlık konu açmışsın. Yoksa korkuyormusun biz iktidarı eleştiriyoruz diye bu iktidar yakında toz olacak işsiz kalırım korkusu sarmış anlaşılan seni bu tepkilerden sonra.

benim ne ömss ile ne düzenle ilgili nede çalanla ilgili bi problemim yok şahsım adına bende başa gelsem bende kesemi doldururdum kayınbidarerimi bacanağımı milyarlarca liralık maaşla iş skardım veyahut gemicik alırdım buraya kadar olağan he aslında ahlaksızca fakat bende yapardım doğrusu bu lakin kelime oyunları iğrenç benim şahsım adına cebimi doldururken bile kıvırmazdım öleceğimi bilsemde katile sayın demezdim şehide kelle demezdim alt tabakaya fakira fukaraya ayaklar baş oldu demezdim dini kullanmazdım... şeriatı getiricek diye korkulan akp şeriatı getirse şeriiat evvela onları kendilerini astırır.... Velhasıl çalanla ilgili problemimiz yok her gelen çaldı çalacakta... ama sözler kurşun gibidir... Şehide kelle diyen peygamber torunu olsa gözümde puldur... onun katilinede sayın diyen aynı zihniyettir... Bu sözlerin ardından Ozan Arifim körmüsün diye yazdığı seslendirdiği bi şiiri aklıma gelmekte ufaktan ufaktan KÖRMÜSÜN....

ayrıca hastahanelere değinmişsin... leo arkadaşım aynı ülkede yaşasakta bakış açımız farklı..

hastahanelerle ilgili bi olayı anlatayım medical park hayrunisa hastahanesi bunlar cumhurbaşkanıyla başbakanu-nın eşinin özel hastahnelerde ssk büyük bi kısmını karşılığyordu güzel bi indirim vardı kimse ssk ya gitmiyordu az bi ücretle özele gidiyordu.... şimdi ise ssk sadece % 10 unu karşılıyor neden çünkü istanbuldaki en ünlü hastahanelerin sahipleri kendileri.... dediğim gibi 20 yıl evvel işçiyken grev yaparken nasıl oldu bütün bunlar... çalmanında bi usulu var insaf yani :)

çok etkilendim levent bey size katılıyorum umarım güzel düşünceleriniz gerçek olur iyi akşamlar

Evet tabiiki bireysel konuşuyorum.Ben zamanında falan ne memur oldum nede kamuda çalıştım arkadaşlar.Bu yaşta kamuya girmek için mücadele veriyorum.Kimse kimsenin hayatını bilemez.Ben yaşadıklarımı,gördüklerimi ve de hissettiklerimi özetledim.Evet Erdal Akbay hislerin doğru % 50 körüm. Anladım ki farklı görüşte olanlar çoğunlukta,bana katılanada katılmayanada saygı ve sevgilerimle!....

leo sana tek bi soru sen ne mezunusun? sen ya sağlıkçısın ya teknisyensin imam hatipli olmadığını belirtmişsin alımlar çok hoşuna gittiğine göre düşük puanla işi garantileyince keyfin yerine gelmiş belli...EMNİYET kadro vermiyor 5-6 bin boş kadrosu var saatte 50 km koşan 300 kilo kaldıran özürlü kadrosu açsa 10.000 kadro verse diyanet gibi emniyetide takdir ve tebrik edecenizmi? YADA SEN HERHANGİ BİR OKULDAN MEZUNSUN AMA DİYANETİN İSTEDİĞİ BELGE MEVCUT SENDE yoksa imam hatipliler bile şikayetçiyken siz nasıl bir mantıkla takdir ediyorsunuz çözemedim...

ben adil olunacağına inanıyorum arkadaşlar önyargılı olmayın bekleyelim yine burad tartışalım

Konuyu izleyen arkadaşların tarafından bakacak olursak yorumlar şu iki temel başlıkta oluşacaktır.
1) konuya ve leo adlı arkadaşa katılanlar sınavdan 80 puan ve yüksek puan almış ve atanma ihtimali olanlar
2) konuya ve leo adlı arkadaşa katılmayanlar sınavdan 80 puan ve altı puan almış ve atanma ihtimali düşük olanlar.
Ender olarak bu iki başlığın dışındaki üye sayısıda mutlaka olacaktır. Onları ayrı tutmak lazım.
Yani sonuca gelecek olursak: Ne gerek var böyle bir süreçte böyle bir başlığa, ne gerek var böyle bir süreçte böyle yorumlara.
Kısaca siyaset bir sudur, iç iç kudur...

Arkadaşım ben ne sağlıkçıyım ne de teknisyenim keşke olsaydım.Düz lise mezunu üniversiteyi yaşam şartlarıdan dolayı bitirememiş yani vasıfsız kalmış biriyim.Kimseden medet umduğum,herhangi partiye kayıtlığım yok.Bazı arkadaşlar seviyemden, provakatörlüğümden,parti reklamı yaptığımdan ve bunabenzer bir ngellinin kaldıramayacağı ağır ithamlarda bulunmuşlar.Çok üzgünüm.Ben bunların hiç biri değilim.yalnızca düşüncelerimi dile getirdim.Özür dilerim herkezdenKüfürle kim kazanmış öfkeyle kim mutlu olmuş,neyi düzeltmiş.Ben düşüncelerimi söyleyerek,olumlu eleştielim dedim.Evet küfüre devam Zaman sizide olgunlaştırır.Zamn herşeyin ilacıdır.Ben yenildim herkese teşekkür ediyorum,herşey dilediğiniz şekilde olması dileğiyle Leo...

leo sahte perdelerin arkasındasın perdeyi az aralasan onlar bile yok.

Üst Alt